Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Ben de ilk defa son kontrolde gördüm ama doktor problem değil dedi, sen kendin evde mi ölçüyorsun sürekli
Eve cihaz almıştım ama sürekli ölçmüyordum. Şu son iki gündür günde 2-3 kez ölçüyorum ve benim kendi normalime göre de yüksek çıkıyor hakkaten

1 numaradan cok almayi tavsiye etmem canim bebeyin kac kq dogacagini bilmiyoruz. bizim oyle olmustu cok almistik elimizde kalmisti. 1 numarasi bir kac haftayi idare edecek kadar yeter bence sonra bebeyin gelisimine gore alinir
Peki bir kaç hafta idare edecek bez adeti kaç? Benim elimde 180 tane var şuan 1 numara 2 hiç almadım biraz da 2 mi alsam?

Kızlar yemek yeme düzeniniz nasıl? Bende bi iştah açılması başladı. Karbonhidrattan uzak durmaya çalıştıkça canım çok çekiyor yiyince de vicdan azabı çekiyorum

Eve cihaz almıştım ama sürekli ölçmüyordum. Şu son iki gündür günde 2-3 kez ölçüyorum ve benim kendi normalime göre de yüksek çıkıyor hakkaten
Belki de benim de öyledir o süreçten sonra bilemiyorum ama benim de çarpıntım oluyor onun sebebi de kan hacminin artmasından kaynaklı diyorlar

Peki bir kaç hafta idare edecek bez adeti kaç? Benim elimde 180 tane var şuan 1 numara 2 hiç almadım biraz da 2 mi alsam?
Bence daha alma bi dene bebişin doğunca ona göre alırsın. Olur ya her cilde her marka olmuyor pişik yapar bişey olur elinde kalmasınlar.

valla canim hatirlamiyorum ki benim oglan simdi 7 yasinda bebekler gunde kac bez kullanir hatirlamiyorum. kucuk cocugu olanlar hatirlar belki. gune 4 5 tane gider bence

Ya kızlar 25 haftalığım. Karnım sabahları baya küçük. Akşama doğru hamile göbeğine dönüşüyor. İştahım yok ama zorluyorum kendimi. Bebek de her hafta gelişim gösteriyor ama karnım niye böyle acaba?

Canım iç karnın geniştir benim de öyle şimdi 28de biraz büyümeye başladı. Bebeğin gelişimiyle hiçbir ilgisi yok

1 ayda kaç adet bez kullanılıyor hiç fikri olmayanlar da sizden öğrensin

kızlar bundan aldım 1 tane ilk hafta için yeterli mi

Eklentiler

• IMG_6345.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
Aa öyle bisey mi varmış hiç bilmiyordum primanın 1 numarasını aldık uygun mu acaba. Yenidoğan için yazıyordu üstünde

Tatlı anneler bugün ben kitikateden hastane cıkısı setini aldım. Bir tane de instagramdan isim nakışlı olandan yaptırmak istiyorum yastığı falan da oluyor isim yazılı. Yaptıran var mı aranızda, memnun kaldığınız sayfa varsa önerilere açığım
Bebek bezi de biz 1 paket 70li prima aldık göbek kısmına falan uyumlu mu hiç bilmiyorum dışardayım, eve gidince incelicem bezi

Bende kitikatetten aldım hastane çıkışı setini çok güzel şeyler vardı

Eklentiler

• e86e306a-214d-4ee5-ae54-a8fb67a9cfb1.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…