1 numaradan cok almayi tavsiye etmem canim bebeyin kac kq dogacagini bilmiyoruz. bizim oyle olmustu cok almistik elimizde kalmisti. 1 numarasi bir kac haftayi idare edecek kadar yeter bence sonra bebeyin gelisimine gore alinir
Kızlar yemek yeme düzeniniz nasıl? Bende bi iştah açılması başladı. Karbonhidrattan uzak durmaya çalıştıkça canım çok çekiyor yiyince de vicdan azabı çekiyorum
valla canim hatirlamiyorum ki benim oglan simdi 7 yasinda bebekler gunde kac bez kullanir hatirlamiyorum. kucuk cocugu olanlar hatirlar belki. gune 4 5 tane gider bence
Ya kızlar 25 haftalığım. Karnım sabahları baya küçük. Akşama doğru hamile göbeğine dönüşüyor. İştahım yok ama zorluyorum kendimi. Bebek de her hafta gelişim gösteriyor ama karnım niye böyle acaba?
Ya kızlar 25 haftalığım. Karnım sabahları baya küçük. Akşama doğru hamile göbeğine dönüşüyor. İştahım yok ama zorluyorum kendimi. Bebek de her hafta gelişim gösteriyor ama karnım niye böyle acaba?
Ne guzel sen o sureci atlatmissin bugun 3.gunumuz bakalim bizimki kac hafta surer kresemi vericen canim, kac yasindaydi
KIzimda da molfx kullandim bunda da molfix stoklarim sanirim, bi o hosumuza gitmisti, sleepy sizdirmisti. Kizlar 1 noyu fazla stoklamayin bence 1 ay kullanabiliyor, 2den devam.
Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
Tatlı anneler bugün ben kitikateden hastane cıkısı setini aldım. Bir tane de instagramdan isim nakışlı olandan yaptırmak istiyorum yastığı falan da oluyor isim yazılı. Yaptıran var mı aranızda, memnun kaldığınız sayfa varsa önerilere açığım
Bebek bezi de biz 1 paket 70li prima aldık göbek kısmına falan uyumlu mu hiç bilmiyorum dışardayım, eve gidince incelicem bezi
Tatlı anneler bugün ben kitikateden hastane cıkısı setini aldım. Bir tane de instagramdan isim nakışlı olandan yaptırmak istiyorum yastığı falan da oluyor isim yazılı. Yaptıran var mı aranızda, memnun kaldığınız sayfa varsa önerilere açığım
Bebek bezi de biz 1 paket 70li prima aldık göbek kısmına falan uyumlu mu hiç bilmiyorum dışardayım, eve gidince incelicem bezi