Toştişleri sığdırcak tabi çociimiri doğan bebeklere küçük gelebilirmiş diye 1 tane aldım erkek ya bi de
Bizde de dolap var şifonyer var yatak yokBen doğum çantasını yeni hazırlıyorum oda beşik mesik hiç bir şey yok dahane bu gevşeklik
doktor öyle deyince 0-3 ay bile birkaç tane aldım sığmaz diyeToştişleri sığdırcak tabi çociim
Evde hem kabin boy hem orta boy valiz var zaten iç düzenleyici aldım sadece kız o değil de benim canım kornişon turşuyu nutellaya banıp yemek istiyor sapittim gerçektenBizde de dolap var şifonyer var yatak yok
Hastane için çanta aldın mı sen
Ufak valiz tarzı bişi mi almak lazım acaba
ben de böyle altılı aldım ama gelmedi dahaEvde hem kabin boy hem orta boy valiz var zaten iç düzenleyici aldım sadece kız o değil de benim canım kornişon turşuyu nutellaya banıp yemek istiyor sapittim gerçekten
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dün aldım ben de inşallah bu hafta gelir hepsi güle güle kullan canımben de böyle altılı aldım ama gelmedi daha
Al benden de o kadar vallaKız sana bisey diyim mi bu hafta ben hamile olduğumu tam olarak anladım. Karnım top gibi büyüdü soldan sağa dönmek zorlaştı paytak paytak geziyorum ortada1 ay sonra hersey daha da zorlasır simdiden halletmek lazım
ayyy inşallah canım sen de daha çok eksik var al al bitmiyoDün aldım ben de inşallah bu hafta gelir hepsi güle güle kullan canım
İyi yapmışsın canım mantıklı zaten bende 1 alacaktım hatta ama o zaman babymallda 1 alana 1 bedava vardı da aldımiri doğan bebeklere küçük gelebilirmiş diye 1 tane aldım erkek ya bi de
1 ay önceden zeytinyağı süren de var lansinoh göğüs ucu kremi süren de var krem çok iyi ama bir kaç defa sızlayinca sürdüm hemen kesti acıyıkızlar ya gümüş kapak 1 ay önceden mi kullanmak gerekiyodu? ben emzirme acısından korkuyorum hep kötü şeyler duydum hatta sezaryenden daha çok acıtıyo göğüs ucu acısı diyen vardı napıcazneler kullanmak lazım şimdiden başlasak mı ki
Erken doğum korkusu sardı beni ne olur ne olmaz diye önce çantayı tamamlayayim dedim elimin altında dursun diğerleri olur inşallah yavaş yavaşayyy inşallah canım sen de daha çok eksik var al al bitmiyo
Benim orta boy valiz yoktu küçük vardı ben sığdıramadımBizde de dolap var şifonyer var yatak yok
Hastane için çanta aldın mı sen
Ufak valiz tarzı bişi mi almak lazım acaba
Biz de tamamladık hastane çantasını küçük bir valize koyduk erken doğum ihtimaline karşıBakayım askm inceleyeyim onları da. Bu da aradan cıkarsa geriye lohusa setleriyle anne bebek çantası kalıyor. Eylül boyunca herseyi tamamlamak istiyorum ya ekim ayında bomboş bekleyeyim sadece
Kız ıvır zıvırlar daha zor hem akla gelmiyo hem ufak ufak alması da sıkıntıayyy inşallah canım sen de daha çok eksik var al al bitmiyo
ben daha 27+0'ım o yüzden daha yavaş davranıyorumErken doğum korkusu sardı beni ne olur ne olmaz diye önce çantayı tamamlayayim dedim elimin altında dursun diğerleri olur inşallah yavaş yavaş
Aa bundan bende aldım ayrı ayrı hurçlayıp hazırlamak içinEvde hem kabin boy hem orta boy valiz var zaten iç düzenleyici aldım sadece kız o değil de benim canım kornişon turşuyu nutellaya banıp yemek istiyor sapittim gerçekten
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Pembe Puantiyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Of evet hava bi tık serinledi kayınvalidemin terasta efil efil oturuyoruz suan. Klimadan ağzımız burnumuz kurumuş artık bugün insan kılığına döndükAl benden de o kadar vallahani normalde enerjik bi insan da değilimdir aslında hamilelikte bi enerji yüklendi bana ama 10 gündür karın ağrısı bi yandan sırt bi yandan eğilsem doğrulamıyorum 3. Trimestera çok hızlı girdik ben anlamadım 1 ay sonra düşünemiyorum ne oluruz. Çok şükür biraz da olsa havalar normale döndü de en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?