Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Ben doğum çantasını yeni hazırlıyorum oda beşik mesik hiç bir şey yok daha ne bu gevşeklik

Bizde de dolap var şifonyer var yatak yok
Hastane için çanta aldın mı sen
Ufak valiz tarzı bişi mi almak lazım acaba
Evde hem kabin boy hem orta boy valiz var zaten iç düzenleyici aldım sadece kız o değil de benim canım kornişon turşuyu nutellaya banıp yemek istiyor sapittim gerçekten

kızlar ya gümüş kapak 1 ay önceden mi kullanmak gerekiyodu? ben emzirme acısından korkuyorum hep kötü şeyler duydum hatta sezaryenden daha çok acıtıyo göğüs ucu acısı diyen vardı napıcaz neler kullanmak lazım şimdiden başlasak mı ki

ben de böyle altılı aldım ama gelmedi daha

Al benden de o kadar valla hani normalde enerjik bi insan da değilimdir aslında hamilelikte bi enerji yüklendi bana ama 10 gündür karın ağrısı bi yandan sırt bi yandan eğilsem doğrulamıyorum 3. Trimestera çok hızlı girdik ben anlamadım 1 ay sonra düşünemiyorum ne oluruz. Çok şükür biraz da olsa havalar normale döndü de en azından

1 ay önceden zeytinyağı süren de var lansinoh göğüs ucu kremi süren de var krem çok iyi ama bir kaç defa sızlayinca sürdüm hemen kesti acıyı

Bizde de dolap var şifonyer var yatak yok
Hastane için çanta aldın mı sen
Ufak valiz tarzı bişi mi almak lazım acaba
Benim orta boy valiz yoktu küçük vardı ben sığdıramadım gereksiz bişey de koymadım ev de yakın diye ama valizim normale göre küçük benim. Ek bi çanta yapayım dedim. Sonra unutulursa diye korktum ani bi durumda valiz bavul poşet ben derken kocam bey unutabilir orta boy valiz sipariş ettim o yüzden

Bakayım askm inceleyeyim onları da. Bu da aradan cıkarsa geriye lohusa setleriyle anne bebek çantası kalıyor. Eylül boyunca herseyi tamamlamak istiyorum ya ekim ayında bomboş bekleyeyim sadece
Biz de tamamladık hastane çantasını küçük bir valize koyduk erken doğum ihtimaline karşı

Aa bundan bende aldım ayrı ayrı hurçlayıp hazırlamak için
nutellalı kornişon mu aman tanrım tüm topikte feci bi iştah söz konusu son trimesterda

Of evet hava bi tık serinledi kayınvalidemin terasta efil efil oturuyoruz suan. Klimadan ağzımız burnumuz kurumuş artık bugün insan kılığına döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…