- 22 Kasım 2022
- 3.410
- 3.726
- 63
En erken ihtimal ne şuan senin?Biz de tamamladık hastane çantasını küçük bir valize koyduk erken doğum ihtimaline karşı
Anlamadım valla hala+3 kiloyum şekeri komple kesince almadım kilo ekmek arası makarna yiyesim geliyor ahahahahaha 27 sinde kontrolüm gidene kadar alırım kesin kilo gece 3-4 uykudan uyanıp ekmek arası kaşar peyniri yemeye başladımAa bundan bende aldım ayrı ayrı hurçlayıp hazırlamak için
nutellalı kornişon mu aman tanrım tüm topikte feci bi iştah söz konusu son trimesterda
Bebek için ayrı kendimiz için ayrı çanta da yapabiliriz aslında bilemedim ki ya. Oyshonun şu çantası bizim için uygun olabilir bi arkadasım bunu almıs yetti bana dediBenim orta boy valiz yoktu küçük vardı ben sığdıramadımgereksiz bişey de koymadım ev de yakın diye ama valizim normale göre küçük benim. Ek bi çanta yapayım dedim. Sonra unutulursa diye korktum ani bi durumda valiz bavul poşet ben derken kocam bey unutabilir orta boy valiz sipariş ettim o yüzden
Bende sadece +4üm ama şu gece yemeler bende de basladı bak. Wc kalkıyorum içim kıyılmıs oluyor bişiler yemek istiyorum hemen. Şekeri kesme işi en güzeli keşke başarabilsem bende. Nasıl dayanıyorsun kızAnlamadım valla hala+3 kiloyum şekeri komple kesince almadım kilo ekmek arası makarna yiyesim geliyor ahahahahaha 27 sinde kontrolüm gidene kadar alırım kesin kilo gece 3-4 uykudan uyanıp ekmek arası kaşar peyniri yemeye başladım
Ya doktor kesin bir şey söylemedi gidebildiği yere kadar götürelim mantığındayız inşallah 38leri görürsem sezaryen olursa Ekim 25 falan olacakEn erken ihtimal ne şuan senin?
Dayanıyorum ne yapayım şeker yüklemesi sonrası sınırda çıktı bebek zaten 1 hafta ilerde erken doğum riski de olunca hayal dünyamda nutellali turşular acılı çikolatalar geziyor akşam 10 dan sonra meyve de yok içinde şeker bulunan her şey yasak dondurma bile sadece pastane dondurması o da yürüyüş yaparken sadeceBende sadece +4üm ama şu gece yemeler bende de basladı bak. Wc kalkıyorum içim kıyılmıs oluyor bişiler yemek istiyorum hemen. Şekeri kesme işi en güzeli keşke başarabilsem bende. Nasıl dayanıyorsun kız
yaa bu erken soğum riskini nasıl anlıyolar pekiDayanıyorum ne yapayım şeker yüklemesi sonrası sınırda çıktı bebek zaten 1 hafta ilerde erken doğum riski de olunca hayal dünyamda nutellali turşular acılı çikolatalar geziyor akşam 10 dan sonra meyve de yok içinde şeker bulunan her şey yasak dondurma bile sadece pastane dondurması o da yürüyüş yaparken sadece
Benim rahim küçük çift rahimliydim diğeri alındı küçük olana 2 defa histeroskopi yapıldı serklaj da oldum benimki bu sebepten başka türlü bilmiyorum vallayaa bu erken soğum riskini nasıl anlıyolar peki
Al benden de o kadar. Zaten şimdiden diyorum doğurduğumda haberiniz olur öncesinde söylemem. Hastaneye gelmeyin direkt eve gidin.maksimum 1 hafta misafir kabul ederim sonrasında evde kimseyi istemiyorum dedim çok bi çevre yok zaten hazır hizmet edecek adam varken herkes gelsin sonra gelmesinler
Ben de insan sevmiyorum ama magnet çok seviyorumO yüzden az miktarda magnet yaptıracağım. İsteyen yakınlarıma veririm. Çikolata da olursa yeter diye düşündüm.
Ben de doğum anında kimseye haber vermesem mi diyorum iş arkadaşlarına vs. Yakın arkadaşlarımın bir ikisi dışında (biri zaten doğumuma girecekNe kadar çok insan sevmeyen varmış ajsjsjsj sarılalım sıkı sıkı
Ben ekstra ekstra çanta almak istemedim ya bavul her türlü kullanılır diye düşündüm. Anne bebek çantasını da arkadaşım alıcam dedi ben de alsam iki tane olacak bilemedim. Sen şöyle yap bence hurçlarını hazırla bir miktarına boyutlarına bak. Nasıl daha rahat sığacağını düşünür karar verirsin. Ben de küçük boya sığarım diyordum çünkü olmadıBebek için ayrı kendimiz için ayrı çanta da yapabiliriz aslında bilemedim ki ya. Oyshonun şu çantası bizim için uygun olabilir bi arkadasım bunu almıs yetti bana dedi
Bence kesinlikle öyle yap hastane de rahat rahat bebeğini kucağına al, kendini bi toparla. Bebiş hep olacak artık sonra gelsinlerBen de doğum anında kimseye haber vermesem mi diyorum iş arkadaşlarına vs. Yakın arkadaşlarımın bir ikisi dışında (biri zaten doğumuma girecek) O ortamı kalabalık değil biz bize hayal ediyorum sizce nasıl fikir ya. Arkadaşım abartma dedi ama biz bize olmak daha güzel görmek isteyen eve gelsin soonra
Çikolata da olurbilmiyorum kendimi çok soyutladım insanlardan herhalde bugün eşime diyorum lütfen sen hastaneye gelmeyin der misin diye djdjdj
Ay kızlar inanmıyorum aynı düşüncedeyim resmen ve size soracaktım bir önceki gönderimde sordum hatta abartıyor muyum diye agshakdTam da okul zamanı kış zamanı hastalık cok olur. Keşke gelmese kimse
Kayınvalidemin kardeşleri telefonda kaynanan güzel çocuk bakar falan dediler. Çocuk bakmaktan yoruldu artık deyip geçiştirdim ahahah. Ya eminim tatlı su falan verir ben çıldırırım bir daha görüşemeyecek duruma geliriz o yüzden birkaç gün kalıp gitmeleri en hayırlısı olacak :d Allah yardım etsin bu stresler arada uğruyorİlk hafta geldiniz geldiniz yoksa 3 aydan önce kabul etmem dedim. Hastaneye kabul etmem dedim. Kayınvalidem de 1 hafta kalacak. Ona da sonra dönersiniz düzeninizi bozmayın dedim
Ay yok güvenmesem ben de senin gibi yapardım kayınvalidem benden çekinir dediğimi yapar sağolsun. Ona rağmen ben de 1 hafta dedimKayınvalidemin kardeşleri telefonda kaynanan güzel çocuk bakar falan dediler. Çocuk bakmaktan yoruldu artık deyip geçiştirdim ahahah. Ya eminim tatlı su falan verir ben çıldırırım bir daha görüşemeyecek duruma geliriz o yüzden birkaç gün kalıp gitmeleri en hayırlısı olacak :d Allah yardım etsin bu stresler arada uğruyor
Bi takım da beyaz istiyorum instadan yaptırcaz onu isim nakışlıÇok güzelmiş canım allah sağlıkla kucağına alıp giydirmeyi nasip etsinben de tavşan manyağıyim hep tavşanlı bakıyorum
Ben doğum çantasını yeni hazırlıyorum oda beşik mesik hiç bir şey yok dahane bu gevşeklik
Bizim oda yarın geliyor ama anne yanım yok daha. Bebek arabası da var o kadar. Artık eylül ekim ben yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum kalanları. Boş beklemek gözümü korkutuyor. Ben de iki ayrı çanta almak istiyorum yanıma biri bana biri bebise ama son anda valize de dönebilirim daha çok eksiğim var çünkü.Bizde de dolap var şifonyer var yatak yok
Hastane için çanta aldın mı sen
Ufak valiz tarzı bişi mi almak lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?