Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Aa bundan bende aldım ayrı ayrı hurçlayıp hazırlamak için
nutellalı kornişon mu aman tanrım tüm topikte feci bi iştah söz konusu son trimesterda
Anlamadım valla hala+3 kiloyum şekeri komple kesince almadım kilo ekmek arası makarna yiyesim geliyor ahahahahaha 27 sinde kontrolüm gidene kadar alırım kesin kilo gece 3-4 uykudan uyanıp ekmek arası kaşar peyniri yemeye başladım

Bebek için ayrı kendimiz için ayrı çanta da yapabiliriz aslında bilemedim ki ya. Oyshonun şu çantası bizim için uygun olabilir bi arkadasım bunu almıs yetti bana dedi

Eklentiler

• IMG_9447.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 43
Bende sadece +4üm ama şu gece yemeler bende de basladı bak. Wc kalkıyorum içim kıyılmıs oluyor bişiler yemek istiyorum hemen. Şekeri kesme işi en güzeli keşke başarabilsem bende. Nasıl dayanıyorsun kız

Dayanıyorum ne yapayım şeker yüklemesi sonrası sınırda çıktı bebek zaten 1 hafta ilerde erken doğum riski de olunca hayal dünyamda nutellali turşular acılı çikolatalar geziyor akşam 10 dan sonra meyve de yok içinde şeker bulunan her şey yasak dondurma bile sadece pastane dondurması o da yürüyüş yaparken sadece

yaa bu erken soğum riskini nasıl anlıyolar peki

Kızlar bir şey daha soracağım puset işini ne yaptınız hastaneden çıkarken o da lazım

Ben de insan sevmiyorum ama magnet çok seviyorum O yüzden az miktarda magnet yaptıracağım. İsteyen yakınlarıma veririm. Çikolata da olursa yeter diye düşündüm.
Ne kadar çok insan sevmeyen varmış ajsjsjsj sarılalım sıkı sıkı
Ben de doğum anında kimseye haber vermesem mi diyorum iş arkadaşlarına vs. Yakın arkadaşlarımın bir ikisi dışında (biri zaten doğumuma girecek) O ortamı kalabalık değil biz bize hayal ediyorum sizce nasıl fikir ya. Arkadaşım abartma dedi ama biz bize olmak daha güzel görmek isteyen eve gelsin soonra

Bebek için ayrı kendimiz için ayrı çanta da yapabiliriz aslında bilemedim ki ya. Oyshonun şu çantası bizim için uygun olabilir bi arkadasım bunu almıs yetti bana dedi
Ben ekstra ekstra çanta almak istemedim ya bavul her türlü kullanılır diye düşündüm. Anne bebek çantasını da arkadaşım alıcam dedi ben de alsam iki tane olacak bilemedim. Sen şöyle yap bence hurçlarını hazırla bir miktarına boyutlarına bak. Nasıl daha rahat sığacağını düşünür karar verirsin. Ben de küçük boya sığarım diyordum çünkü olmadı

Bence kesinlikle öyle yap hastane de rahat rahat bebeğini kucağına al, kendini bi toparla. Bebiş hep olacak artık sonra gelsinler

Çikolata da olur bilmiyorum kendimi çok soyutladım insanlardan herhalde bugün eşime diyorum lütfen sen hastaneye gelmeyin der misin diye djdjdj
Tam da okul zamanı kış zamanı hastalık cok olur. Keşke gelmese kimse
Ay kızlar inanmıyorum aynı düşüncedeyim resmen ve size soracaktım bir önceki gönderimde sordum hatta abartıyor muyum diye agshakd

İlk hafta geldiniz geldiniz yoksa 3 aydan önce kabul etmem dedim. Hastaneye kabul etmem dedim. Kayınvalidem de 1 hafta kalacak. Ona da sonra dönersiniz düzeninizi bozmayın dedim
Kayınvalidemin kardeşleri telefonda kaynanan güzel çocuk bakar falan dediler. Çocuk bakmaktan yoruldu artık deyip geçiştirdim ahahah. Ya eminim tatlı su falan verir ben çıldırırım bir daha görüşemeyecek duruma geliriz o yüzden birkaç gün kalıp gitmeleri en hayırlısı olacak :d Allah yardım etsin bu stresler arada uğruyor

Ay yok güvenmesem ben de senin gibi yapardım kayınvalidem benden çekinir dediğimi yapar sağolsun. Ona rağmen ben de 1 hafta dedim gğvenmesem napardım bilmem

Ben doğum çantasını yeni hazırlıyorum oda beşik mesik hiç bir şey yok daha ne bu gevşeklik
Bizde de dolap var şifonyer var yatak yok
Hastane için çanta aldın mı sen
Ufak valiz tarzı bişi mi almak lazım acaba
Bizim oda yarın geliyor ama anne yanım yok daha. Bebek arabası da var o kadar. Artık eylül ekim ben yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum kalanları. Boş beklemek gözümü korkutuyor. Ben de iki ayrı çanta almak istiyorum yanıma biri bana biri bebise ama son anda valize de dönebilirim daha çok eksiğim var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…