Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Günaydın kızlar merak ettiğim birşey var . bebeği haftasına göre önden gidenler sadece boy kilo olarak mi önde oluyor? yoksa organ gelisimi falan da mi önde oluyor ?
Organ gelişimine baktıklarını sanmıyorum boy ve kiloya bakıyor ölçüm yapınca altta haftası çıkıyor normalinden önde oluyor

Bakayım biraz daha geçmezse yazayım canım sen nasıl oldun ne diyorlar son durumla ilgili
nidicard diye bi ilaç başladılar, sabahki nst normal çıktı sanırım dün baya periyodik kasılmalar varmış yeni anlıyorum nst yi doktoru bekliyorum bundan sonraki süreç nasıl olcak sürekli yatcam mı hiç bilmiyorum daha

Sanmıyorum ama dikkatli olmanı söylerler ağır kaldırma, çok iş yapma vs. Çalısıyorsan rapor verirler

Organ gelişimine baktıklarını sanmıyorum boy ve kiloya bakıyor ölçüm yapınca altta haftası çıkıyor normalinden önde oluyor
Ozaman sadece Boy kilo olarak önden gidiyor .hani uygulama da bu hafta bu oluyor gözler açılıyor ciğer gelişiyor diyor ya onlar haftasi geldikçe oluyor demekki

Bende de var bu şikayetler ya bu arada geçmiş olsun canım şuan hastanede olman çok iyi gözetim altındasın stres yapmamaya çalış canım.

İnan 3 gündür sol tarafımı aşırı tekmeliyor aynı regl ağrısı gibi ağrım oluyor benimde ya. Bu sabah resmen sol çatım ağrımaya başladı evin içinde dolanırken bile hissettiriyor. Hani bacak açma germe hareketi yaparsın da acır ya resmen o şekilde bi ağrı. Sende de varmıydı bu?
Yarın doktor kontrolüm var allahtan ama hastaneye gitsem mi bilemedim şiddetlenirse giderim de şuan idare edebiliyorum yarını bekleyebilirsem iyi olucak.

Benimde 25+2 de 900 gr 36 cmdi doktor iri bebek ve suyun biraz fazla dedi. Şeker testi yaptırmamı istemişti ama ben burda randevu bulamadım üstüne de düşmedim açıkçası. Yaptırmadığımı söyleyince erken doğum olursa ne olacak dedi bana.
Şimdide bu ağrılar olunca korkmadım değil. İnşallah sorun yaşamayız.

canım sağol, ilk gebeliğim olduğu için doğum sancısı nasıl bilmiyodum, regl ağrısı gibiydi aynı bive hareketle artıyodu, mesela sol yana yatınca ağrıdan duramıyordum bu şekildeydi, ben de önemsemedim bütün gün işte durdum

Anladım canım inan sancı olayını bende bilmiyorum 2. Gebeliğim ama hiç sancı yaşamadım kızımda.
Evet bende sol tarafa yatınca ağrı artıyor bide aşırı tekmeliyor kızım şuan bile hiç durmuyor karnımda. Yarın nst ile bakıcaktı doktorum bakalım.

kızlar beni hastaneye yatırdılar kasılmalarım varmış erken doğum riskim var dua edin, ilaçla durdurmaya çalışıyolar
Canım geçmiş olsun korkma önlemini alırlar dikkat edersin ağır iş vs yapma kendini yorma bundan sonra. Kalbini ferah tut

Günaydın kızlar merak ettiğim birşey var . bebeği haftasına göre önden gidenler sadece boy kilo olarak mi önde oluyor? yoksa organ gelisimi falan da mi önde oluyor ?
boy ve kilo bir de tek tek hani baş karın bacak falan tek tek ölçülüyo ya kağıt veriyo doktor. orda da hangi vücut kısmı kaç haftalık yazıyo mesela bizimkinin göbeği 2 hafta önde ama kafası 1 hafta önde bacakları 10 gün gibi tek tek onlara da bakıyo. bunların hepsinin ortalaması da genel gelişimini gösteriyomuş doktor bize hatta boy hesaplamayı da göstermişti orada bi değer var onu 4 ile çarpınca boyunu öğreniyosun

Arkadaşım da kullandı canım o ilacı hatta tansiyon ilacıymış ama bir faydası da kasılmaları önlemekmiş, şifa olsun zaten son düzlükteyiz artık

ay okurken ben de güldüm bana da böyle oluyo ben de çok gülerim evde özellikle kahkaha krizine giriyorum gülmem bitince bi an nefesim kesiliyo ve midem bulanıyo öğürüyorum kusucak gibi o kadar saçma ki ve bu geçmedi her seferinde bi an nefesim gidiyo

Kızlar günaydın
Benim iki gündür kasığımın en alt kısmında sol tarafta iğne batması gibi ağrılar oluyor. Dün 5-10 kez olmuştur, sabah kalktım yine var. Bu nedir acaba başına gelen var mı
günaydın benim sağ kasıkta batmalar oluyo arka arkaya çok rahatsız oluyorum ama ağrı gibi dayanılmaz değil bebek oraya mı vuruyo anlamıyorum hemen pozisyon değiştiriyorum

24+3 900 gr çıkmıştı suyu normaldi ama benim şekerim çıktı bence ihmal etme derim ama sen bilirsin tabii ben meyve ve şekeri çok çok azalttım yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum

evet kasılmaları durduruyomuş, faydası oldu baya inşallah böyle devam eder
Eder canım arkadaşım 37de bırakmış 38de doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İçin rahat olsun bol suyunu iç magnezyum kullanmıyorsan da sor hastaneden çıktıktan sonra onla da desteklersin

Kızlar günaydın
Benim iki gündür kasığımın en alt kısmında sol tarafta iğne batması gibi ağrılar oluyor. Dün 5-10 kez olmuştur, sabah kalktım yine var. Bu nedir acaba başına gelen var mı
Var benim de 3 gündür var tekme tokatta dalıyor resmen kızım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…