Organ gelişimine baktıklarını sanmıyorum boy ve kiloya bakıyor ölçüm yapınca altta haftası çıkıyor normalinden önde oluyorGünaydın kızlar merak ettiğim birşey var . bebeği haftasına göre önden gidenler sadece boy kilo olarak mi önde oluyor? yoksa organ gelisimi falan da mi önde oluyor ?
daha iyiyim canım nst normale döndü sanırım doktorumu bekliyorumSen nasıl oldun, daha iyi misin?
Bakayım biraz daha geçmezse yazayım canım sen nasıl oldun ne diyorlar son durumla ilgiligünaydın, canım bi doktoruna yaz istersen
nidicard diye bi ilaç başladılar, sabahki nst normal çıktı sanırım dün baya periyodik kasılmalar varmış yeni anlıyorum nst yiBakayım biraz daha geçmezse yazayım canım sen nasıl oldun ne diyorlar son durumla ilgili
Sanmıyorum ama dikkatli olmanı söylerler ağır kaldırma, çok iş yapma vs. Çalısıyorsan rapor verirlernidicard diye bi ilaç başladılar, sabahki nst normal çıktı sanırım dün baya periyodik kasılmalar varmış yeni anlıyorum nst yidoktoru bekliyorum bundan sonraki süreç nasıl olcak sürekli yatcam mı hiç bilmiyorum daha
çalışıyorum ya 37. ye kadar çalışıp doğum sonrasına aktarcaktım o iş de kalcak heraldeSanmıyorum ama dikkatli olmanı söylerler ağır kaldırma, çok iş yapma vs. Çalısıyorsan rapor verirler
Ozaman sadece Boy kilo olarak önden gidiyor .hani uygulama da bu hafta bu oluyor gözler açılıyor ciğer gelişiyor diyor ya onlar haftasi geldikçe oluyor demekkiOrgan gelişimine baktıklarını sanmıyorum boy ve kiloya bakıyor ölçüm yapınca altta haftası çıkıyor normalinden önde oluyor
Bende de var bu şikayetler ya bu arada geçmiş olsun canım şuan hastanede olman çok iyi gözetim altındasın stres yapmamaya çalış canım.canım çok sağol, aynı regl ağrısı gibiydi ya da üşütünce olan kasık ağrıları gibi ama dik yürüyemiyordum, yürürken zorluyodu ve sola yatınca bile devamlı ağrı oluyodu. bunun dışında idrarın son kısmında ağrı artıyodu enfeksiyon çıkmadı
canım sağol, ilk gebeliğim olduğu için doğum sancısı nasıl bilmiyodum, regl ağrısı gibiydi aynı bive hareketle artıyodu, mesela sol yana yatınca ağrıdan duramıyordum bu şekildeydi, ben de önemsemedim bütün gün işte durdumBende de var bu şikayetler ya bu arada geçmiş olsun canım şuan hastanede olman çok iyi gözetim altındasın stres yapmamaya çalış canım.
İnan 3 gündür sol tarafımı aşırı tekmeliyor aynı regl ağrısı gibi ağrım oluyor benimde ya. Bu sabah resmen sol çatım ağrımaya başladı evin içinde dolanırken bile hissettiriyor. Hani bacak açma germe hareketi yaparsın da acır ya resmen o şekilde bi ağrı. Sende de varmıydı bu?
Yarın doktor kontrolüm var allahtan ama hastaneye gitsem mi bilemedim şiddetlenirse giderim de şuan idare edebiliyorum yarını bekleyebilirsem iyi olucak.
Anladım canım inan sancı olayını bende bilmiyorum 2. Gebeliğim ama hiç sancı yaşamadım kızımda.canım sağol, ilk gebeliğim olduğu için doğum sancısı nasıl bilmiyodum, regl ağrısı gibiydi aynı bive hareketle artıyodu, mesela sol yana yatınca ağrıdan duramıyordum bu şekildeydi, ben de önemsemedim bütün gün işte durdum
Canım geçmiş olsun korkma önlemini alırlar dikkat edersin ağır iş vs yapma kendini yorma bundan sonra. Kalbini ferah tutkızlar beni hastaneye yatırdılar kasılmalarım varmış erken doğum riskim var dua edin, ilaçla durdurmaya çalışıyolar
boy ve kilo bir de tek tek hani baş karın bacak falan tek tek ölçülüyo ya kağıt veriyo doktor. orda da hangi vücut kısmı kaç haftalık yazıyo mesela bizimkinin göbeği 2 hafta önde ama kafası 1 hafta önde bacakları 10 gün gibi tek tek onlara da bakıyo. bunların hepsinin ortalaması da genel gelişimini gösteriyomuş doktor bize hatta boy hesaplamayı da göstermişti orada bi değer var onu 4 ile çarpınca boyunu öğreniyosunGünaydın kızlar merak ettiğim birşey var . bebeği haftasına göre önden gidenler sadece boy kilo olarak mi önde oluyor? yoksa organ gelisimi falan da mi önde oluyor ?
Arkadaşım da kullandı canım o ilacı hatta tansiyon ilacıymış ama bir faydası da kasılmaları önlemekmiş, şifa olsun zaten son düzlükteyiz artıknidicard diye bi ilaç başladılar, sabahki nst normal çıktı sanırım dün baya periyodik kasılmalar varmış yeni anlıyorum nst yidoktoru bekliyorum bundan sonraki süreç nasıl olcak sürekli yatcam mı hiç bilmiyorum daha
ay okurken ben de güldümGünaydin kızlar dün komik ve korkunç bir şey yaşadım. Dün akşam sırt üstü uzanırken bir şeye güldüm sonra bu gülme olayı gülme krizine girdi. Nefes alamayacak kadar gülüyorum ama. Her neyse gülerken karın kaslarınız ağrır ya hani öyle şeyler oluyor falan. Gülmem bitti ama sanırım kasılmam başladı. Çünkü karnım komple semsert oldu ve nefes alamadım resmen. Çok korktum hemen sol tarafa uzandım 15-20 dk sonra hafifledi. Acile gitmedim yarın zaten doktor randevum var ama. Sanırım artık gülmeye korkacam.. Bu normal mi ne yaşadım ben
günaydınKızlar günaydın
Benim iki gündür kasığımın en alt kısmında sol tarafta iğne batması gibi ağrılar oluyor. Dün 5-10 kez olmuştur, sabah kalktım yine var. Bu nedir acaba başına gelen var mı
24+3 900 gr çıkmıştı suyu normaldi ama benim şekerim çıktı bence ihmal etme derim ama sen bilirsin tabii ben meyve ve şekeri çok çok azalttım yediklerime içtiklerime dikkat ediyorumBenimde 25+2 de 900 gr 36 cmdi doktor iri bebek ve suyun biraz fazla dedi. Şeker testi yaptırmamı istemişti ama ben burda randevu bulamadım üstüne de düşmedim açıkçası. Yaptırmadığımı söyleyince erken doğum olursa ne olacak dedi bana.
Şimdide bu ağrılar olunca korkmadım değil. İnşallah sorun yaşamayız.
evet kasılmaları durduruyomuş, faydası oldu baya inşallah böyle devam ederArkadaşım da kullandı canım o ilacı hatta tansiyon ilacıymış ama bir faydası da kasılmaları önlemekmiş, şifa olsun zaten son düzlükteyiz artık
Eder canım arkadaşım 37de bırakmış 38de doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İçin rahat olsun bol suyunu iç magnezyum kullanmıyorsan da sor hastaneden çıktıktan sonra onla da desteklersinevet kasılmaları durduruyomuş, faydası oldu baya inşallah böyle devam eder
Var benim de 3 gündür var tekme tokatta dalıyor resmen kızım orayaKızlar günaydın
Benim iki gündür kasığımın en alt kısmında sol tarafta iğne batması gibi ağrılar oluyor. Dün 5-10 kez olmuştur, sabah kalktım yine var. Bu nedir acaba başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?