- 26 Aralık 2024
- 115
- 53
- 13
- 25
Kizlar ben tasinma sürecinde olduğum için henüz almadım. İÇERİKLERİNE KENDİM BAKMADIM. Bir grupta yazdılar sadece. Siz bakın araştırın öyle alın. Ben duydugumu söylemek istedim sadece.Yaa ilk defa duydum. Gerçekten öyleyse kullanmıyım bende o zaman
Karnım sert oluyor derken böyle çatlayacak gibi miKızlar benim de karnım çok sert oluyordu ve gerçekten ağrım oluyırdu. Hatta Braxton Hicks kasılmaları sanıyordum normal diyordum. Şuan 31.haftaya giriş yapmış bulunmaktayım. Doktor progeston fitil verdi 34. Haftaya kadar kullan dedi. Oğlum aşağıda durduğu için baskı çok ve servikal açıklık 29 mm olduğunu söyledi. Eğilip kalkmak ağır iş yapmak merdiven inip çıkmak fazla yürüyüş yapmak yasak. Sağ olsun eşim çok yardımcı oluyor. Erken doğum riskine karşı biz tüm eksikleri sipariş edip çanta hazırlamaya başladık. Hatta bugün bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik. Oturduğum yerden yaptığım ütü bile yordu. 35.haftsmda başlarım diyordum ama muhtemelen çok zorlanırmışım.Erken demeyin başlayın bence sonrasında hazırlamak zor olur
Evet sanki o an patlamaya hazır bomba gibi oluyorum yani nefes almak bile zor oluyorKarnım sert oluyor derken böyle çatlayacak gibi mi
Benimde ağrım çok canım özellikle yorulayim ayakta durayım oturup kalkamıyorum. Özellikle kasik alt kemikler çok yorulursam da karnında bir bölgede ağrı oluyor. Sertleşiyor karnimYaa seninde mi başladı of çok felaket bi ağrı canım aşırı yanıyor
Bende oğlumda yaşamadım böyle bişey genç ve çıtırdım tabi o zamanlar ajsjsj
Ya ben 2 gündür öyleyim:/ çatlayacam şimdi diye geziyorum evde dhjdjdEvet sanki o an patlamaya hazır bomba gibi oluyorum yani nefes almak bile zor oluyor
İçerğine baktınız mı ? Fiyatıda uygunmuşMustela alcaktım bende vazgeçtim chicco seti alcam
Benimde aynı sanki kemik mi damar daöar ustüne binöesi mi anlayamadım. Uyuyunc abiraz rahatladı ama dün hiç yürğyemedim yalpalaya yalpalayaSelam kızlar benim 2 gündür genital bölgede kemik ağrım oluyor yürürken çok zorlanıyorum çok acı veriyor var mı bunu yaşayan yoksa yine bayrak bende mi ? Ajjajs
nst ye girdin mi canımKızlar benim de karnım çok sert oluyordu ve gerçekten ağrım oluyırdu. Hatta Braxton Hicks kasılmaları sanıyordum normal diyordum. Şuan 31.haftaya giriş yapmış bulunmaktayım. Doktor progeston fitil verdi 34. Haftaya kadar kullan dedi. Oğlum aşağıda durduğu için baskı çok ve servikal açıklık 29 mm olduğunu söyledi. Eğilip kalkmak ağır iş yapmak merdiven inip çıkmak fazla yürüyüş yapmak yasak. Sağ olsun eşim çok yardımcı oluyor. Erken doğum riskine karşı biz tüm eksikleri sipariş edip çanta hazırlamaya başladık. Hatta bugün bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik. Oturduğum yerden yaptığım ütü bile yordu. 35.haftsmda başlarım diyordum ama muhtemelen çok zorlanırmışım.Erken demeyin başlayın bence sonrasında hazırlamak zor olur
Merhaba geçmiş olsunKızlar benim de karnım çok sert oluyordu ve gerçekten ağrım oluyırdu. Hatta Braxton Hicks kasılmaları sanıyordum normal diyordum. Şuan 31.haftaya giriş yapmış bulunmaktayım. Doktor progeston fitil verdi 34. Haftaya kadar kullan dedi. Oğlum aşağıda durduğu için baskı çok ve servikal açıklık 29 mm olduğunu söyledi. Eğilip kalkmak ağır iş yapmak merdiven inip çıkmak fazla yürüyüş yapmak yasak. Sağ olsun eşim çok yardımcı oluyor. Erken doğum riskine karşı biz tüm eksikleri sipariş edip çanta hazırlamaya başladık. Hatta bugün bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik. Oturduğum yerden yaptığım ütü bile yordu. 35.haftsmda başlarım diyordum ama muhtemelen çok zorlanırmışım.Erken demeyin başlayın bence sonrasında hazırlamak zor olur
Evet girdim 43lere kadar çıktı sancımnst ye girdin mi canım
İnanın o an ki ağrılarla ayrıntı sormak hiç aklıma gelmedi bende hep kendi kendime bunu sorup durdum cumartesi kontrolüm var o gün soracağım her şeyi çok araştırmak da istemiyorum korkuyorum açıkcasıMerhaba geçmiş olsun. servikal açıklık mı yoksa uzunluk mu 29 mm çıktı? Bir de braxton hicks mi neden olmuş bu duruma?
çok geçmiş olsun geçen hafta benim de 75 e kadar sancım çıktı ilaç başladılar şimdi evde dinleniyorum, ben de endişeleniyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum merak etmeyin çok kişinin başına geliyomuşEvet girdim 43lere kadar çıktı sancım
ya benim karnım hep sert gibi geliyo bana bu kısa süreli sertleşmeleri anlamıyorum benKızlar karnınızda sertleşme oluyor mu? Bebek toplanması değil ama tüm karnınızın sertleşmesi, 10-20 sn sonra geçiyor ama. Bu normal mi ya her gün yeni bir güncelleme geliyor
Size de çok geçmiş olsunçok geçmiş olsun geçen hafta benim de 75 e kadar sancım çıktı ilaç başladılar şimdi evde dinleniyorum, ben de endişeleniyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum merak etmeyin çok kişinin başına geliyomuş
Hiç korkmayın bu haftalarda artık bu tarz şeyler olabiliyor ilaçla kontrol altına alıyorlar sancılarını daİnanın o an ki ağrılarla ayrıntı sormak hiç aklıma gelmedi bende hep kendi kendime bunu sorup durdum cumartesi kontrolüm var o gün soracağım her şeyi çok araştırmak da istemiyorum korkuyorum açıkcası
Keşke ben de anlamasamya benim karnım hep sert gibi geliyo bana bu kısa süreli sertleşmeleri anlamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?