Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar benim de karnım çok sert oluyordu ve gerçekten ağrım oluyırdu. Hatta Braxton Hicks kasılmaları sanıyordum normal diyordum. Şuan 31.haftaya giriş yapmış bulunmaktayım. Doktor progeston fitil verdi 34. Haftaya kadar kullan dedi. Oğlum aşağıda durduğu için baskı çok ve servikal açıklık 29 mm olduğunu söyledi. Eğilip kalkmak ağır iş yapmak merdiven inip çıkmak fazla yürüyüş yapmak yasak. Sağ olsun eşim çok yardımcı oluyor. Erken doğum riskine karşı biz tüm eksikleri sipariş edip çanta hazırlamaya başladık. Hatta bugün bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik. Oturduğum yerden yaptığım ütü bile yordu. 35.haftsmda başlarım diyordum ama muhtemelen çok zorlanırmışım.Erken demeyin başlayın bence sonrasında hazırlamak zor olur

Yaa ilk defa duydum. Gerçekten öyleyse kullanmıyım bende o zaman
Kizlar ben tasinma sürecinde olduğum için henüz almadım. İÇERİKLERİNE KENDİM BAKMADIM. Bir grupta yazdılar sadece. Siz bakın araştırın öyle alın. Ben duydugumu söylemek istedim sadece.

Karnım sert oluyor derken böyle çatlayacak gibi mi

Yaa seninde mi başladı of çok felaket bi ağrı canım aşırı yanıyor
Benimde ağrım çok canım özellikle yorulayim ayakta durayım oturup kalkamıyorum. Özellikle kasik alt kemikler çok yorulursam da karnında bir bölgede ağrı oluyor. Sertleşiyor karnim

Bende oğlumda yaşamadım böyle bişey genç ve çıtırdım tabi o zamanlar ajsjsj
ahhh çiçeğim yaş geçiyor organlar kaldıramıyor bebegi yetooo diyorlar bana yetooo

Selam kızlar benim 2 gündür genital bölgede kemik ağrım oluyor yürürken çok zorlanıyorum çok acı veriyor var mı bunu yaşayan yoksa yine bayrak bende mi ? Ajjajs
Benimde aynı sanki kemik mi damar daöar ustüne binöesi mi anlayamadım. Uyuyunc abiraz rahatladı ama dün hiç yürğyemedim yalpalaya yalpalaya

nst ye girdin mi canım

Merhaba geçmiş olsun. servikal açıklık mı yoksa uzunluk mu 29 mm çıktı? Bir de braxton hicks mi neden olmuş bu duruma?

Merhaba geçmiş olsun. servikal açıklık mı yoksa uzunluk mu 29 mm çıktı? Bir de braxton hicks mi neden olmuş bu duruma?
İnanın o an ki ağrılarla ayrıntı sormak hiç aklıma gelmedi bende hep kendi kendime bunu sorup durdum cumartesi kontrolüm var o gün soracağım her şeyi çok araştırmak da istemiyorum korkuyorum açıkcası

Kızlar karnınızda sertleşme oluyor mu? Bebek toplanması değil ama tüm karnınızın sertleşmesi, 10-20 sn sonra geçiyor ama. Bu normal mi ya her gün yeni bir güncelleme geliyor

Kızlar karnınızda sertleşme oluyor mu? Bebek toplanması değil ama tüm karnınızın sertleşmesi, 10-20 sn sonra geçiyor ama. Bu normal mi ya her gün yeni bir güncelleme geliyor
ya benim karnım hep sert gibi geliyo bana bu kısa süreli sertleşmeleri anlamıyorum ben

Kızlar 27.haftamdayım dün kontrol vardı,bu haftalarda bebeklerinizin kilosu nasıldı?Suyum doktora göre bir tık fazla çıktı 12 cm dedi sınır 10 dedi ama chatgbt ye soruyorum normal diyor .Kendi doktorum izinli olduğu için farklı bir doktora gitmiştim ama bu da iyi bir doktordu.Kafam takıldı.Şu ana kadar 6 kilo aldım 60 kilo oldum.

Hiç korkmayın bu haftalarda artık bu tarz şeyler olabiliyor ilaçla kontrol altına alıyorlar sancılarını da bundan sonrası güzelce dinlenerek geçecek siz onların dediklerini yapın

ya benim karnım hep sert gibi geliyo bana bu kısa süreli sertleşmeleri anlamıyorum ben
Keşke ben de anlamasam sürekli karnımı parmaklıyorum, uzanırken de bir sertlik oluyor normalde uzanınca yumuşak benim ama uzanırken de sert olmasından anlıyorum. Sürekli değil ama yine de olmazdı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…