Ben de mustela alacaktım ama saçta konak yapıyor filan diye okudum, içeriği de %100 doğal değil sanırım. Weleda markasının şampuan ve pisik kremini aldıkBende mustela çok öneriliyor diye almıştım. Kötü müymüş içeriği
benim 27+1 de 1082 gramdı. sizin kaç çıktı?Kızlar 27.haftamdayım dün kontrol vardı,bu haftalarda bebeklerinizin kilosu nasıldı?Suyum doktora göre bir tık fazla çıktı 12 cm dedi sınır 10 dedi ama chatgbt ye soruyorum normal diyor .Kendi doktorum izinli olduğu için farklı bir doktora gitmiştim ama bu da iyi bir doktordu.Kafam takıldı.Şu ana kadar 6 kilo aldım 60 kilo oldum.
29 haftada 1300dü yanlış hatırlamıyorsam ama ben baya kilo aldımKızlar 27.haftamdayım dün kontrol vardı,bu haftalarda bebeklerinizin kilosu nasıldı?Suyum doktora göre bir tık fazla çıktı 12 cm dedi sınır 10 dedi ama chatgbt ye soruyorum normal diyor .Kendi doktorum izinli olduğu için farklı bir doktora gitmiştim ama bu da iyi bir doktordu.Kafam takıldı.Şu ana kadar 6 kilo aldım 60 kilo oldum.
29 haftada 1300dü yanlış hatırlamıyorsam ama ben baya kilo aldım
benim 27+1 de 1082 gramdı. sizin kaç çıktı?
Üstteki kemiğin mi ağrıyor canım bende hiç olmadı vallaSelam kızlar benim 2 gündür genital bölgede kemik ağrım oluyor yürürken çok zorlanıyorum çok acı veriyor var mı bunu yaşayan yoksa yine bayrak bende mi ? Ajjajs
gayet iyi bence. maşallah1186 gram çıktı.
gayet iyi bence. maşallah
1186 gram çıktı.
Hadi ya kafam çok karıştı bende mustela setini alacaktim .başka araştıran varmı acabaBen de mustela alacaktım ama saçta konak yapıyor filan diye okudum, içeriği de %100 doğal değil sanırım. Weleda markasının şampuan ve pisik kremini aldık
Ben bir eczaneciden duymuştum organik değilmiş başka bilgim yok. Siveno tavsiye ediyorlardı az önce sivenodan aldımHadi ya kafam çok karıştı bende mustela setini alacaktim .başka araştıran varmı acaba
Benim annem de uyarıyor vallaAy çok sevindim buna. İnsan endişe ediyor illa ki. Daha bugün annem telefonda uyardı üstüne yatma diye:))
28+2 de 1300 gr dı benim de suyu fazla çıkıyor ama kaç cm olduğunu söylemedi doktorum. 11 kilo aldım bende.Kızlar 27.haftamdayım dün kontrol vardı,bu haftalarda bebeklerinizin kilosu nasıldı?Suyum doktora göre bir tık fazla çıktı 12 cm dedi sınır 10 dedi ama chatgbt ye soruyorum normal diyor .Kendi doktorum izinli olduğu için farklı bir doktora gitmiştim ama bu da iyi bir doktordu.Kafam takıldı.Şu ana kadar 6 kilo aldım 60 kilo oldum.
Maşallah28+2 de 1300 gr dı benim de suyu fazla çıkıyor ama kaç cm olduğunu söylemedi doktorum. 11 kilo aldım bende.
Biraz fazla olması sorun değil bence benim kızımda da öyleydi bi sorun yaşamamıştım. Yani erken doğumu falan tetikliyormuş ama 40. Hafta da sezeryan olmuştum hiç de tetiklemedi kızım gelmek istemiyordu resmenMaşallahSuyu ben hala anlamadım bir tık fazla dedi araştırıyorum normal çıkıyor niye öyle dedi anlamadım
27+3 1300 gr 38 cm suyu normal ben de tam 7 kg aldımKızlar 27.haftamdayım dün kontrol vardı,bu haftalarda bebeklerinizin kilosu nasıldı?Suyum doktora göre bir tık fazla çıktı 12 cm dedi sınır 10 dedi ama chatgbt ye soruyorum normal diyor .Kendi doktorum izinli olduğu için farklı bir doktora gitmiştim ama bu da iyi bir doktordu.Kafam takıldı.Şu ana kadar 6 kilo aldım 60 kilo oldum.
Benimki de 38 cm çıktı27+3 1300 gr 38 cm suyu normal ben de tam 7 kg aldım
bu yavaşlamış hali 2 hafta öndeydi doktorum meyve dondurma tatlıyı kestirdi 1 hafta öndeye düştü 3 hafta içinde çünkü iri bebek iyi değilmişBenimki de 38 cm çıktıAma senin bebişinin maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?