Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar aranızda hiç bebeğin göbek çevresi küçük olan oldu mu?
Bugün kontrolümde bebeğin göbeği nazlı büyüyor dedi doktorum perinatologla birlikte takip edilecek dedi. Daha çok yemen lazım diyet mi yapıyorsun dedi. Kafaya taktım bir sorun mu var acaba?

benim 27+1 de 1082 gramdı. sizin kaç çıktı?

29 haftada 1300dü yanlış hatırlamıyorsam ama ben baya kilo aldım

Selam kızlar benim 2 gündür genital bölgede kemik ağrım oluyor yürürken çok zorlanıyorum çok acı veriyor var mı bunu yaşayan yoksa yine bayrak bende mi ? Ajjajs
Üstteki kemiğin mi ağrıyor canım bende hiç olmadı valla başı sen çekiyorsun

kızlar sivenonun sitesinde indirim var ve 150 tl kupon var. ben bütün her şeyi aldım az önceee. haberiniz olsun

kızlar ben ikisi arasında kaldım yenidoğan için bu şampuanları düşünen var mı

Eklentiler

• IMG_6622.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6623.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 15
28+2 de 1300 gr dı benim de suyu fazla çıkıyor ama kaç cm olduğunu söylemedi doktorum. 11 kilo aldım bende.

Maşallah Suyu ben hala anlamadım bir tık fazla dedi araştırıyorum normal çıkıyor niye öyle dedi anlamadım
Biraz fazla olması sorun değil bence benim kızımda da öyleydi bi sorun yaşamamıştım. Yani erken doğumu falan tetikliyormuş ama 40. Hafta da sezeryan olmuştum hiç de tetiklemedi kızım gelmek istemiyordu resmen

27+3 1300 gr 38 cm suyu normal ben de tam 7 kg aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…