Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kuzum ilk bende öyle düşündüm ama hergün olmaya baslayınca kafama takıldı. Doktor kontrolüne daha 9 gün var ay şu 1 aylık süreç bana çok uzun geliyor sinir oluyorum
Merhaba, mide bulantısı ben de yaşadım 1 hafta önce düzenli olarak doktoruma sormuştum salgın var zaten çok normal dedi gebeliğin başında kullandığım bulantı ilacımı içtim sonradan kendiliğinden geçti. Belki gebelik harici bir durumdan da kaynaklanıyor olabilir seninde.

Kızlar merhaba, ben dün kontrole gittim her şey normaldi ama dün de bugünde bebek hareketlerini çok az hissediyorum, ara ara sizinde böyle az hissetiğiniz zamanlar oluyor mu? Daha çok kabarma kayma vs vardı zaten ama sanki onlarda azaldı.

Bazen ben de az mı diye endişeleniyorum ama dikkat ettiğimde benim çok yoğun olduğum ya da stresli olduğum günler olduğunu farkediyorum. Hareketli yorucu bir gün geçirdiğimde hareketlerine odaklanamıyorum ya da uyuyor galiba.

Ben 1 gün kadar hareketini hissetmeyince apar topar hastaneye gittim. Uzun süre bir hareket hissetmiyorsan hemen hastaneye git. Benim bütün değerlerim normal olmasına rağmen ultrasonda da bebek iyi olmasına rağmen doktor istersen yatış verelim dedi üç günlüğüne. Ne olur ne olmaz kontrol için

Özelde o, iki kere kendim şüphelenip gidip yaptırdım sonra ona sonuçları atıp böyle böyle bir sıkıntım vardı test yaptırdım sonuçlarda bir sorun var mı diye sordum
Tamam o zaman. Dahiliye Devlette gittiniz yani. Ben de bir deniyim yoksa yapmıyor benim doktor

Bazen bende de oluyor, sola uzanıyorum soğuk bir şeyler içip tatlı yiyorum falan ama canı istemeyince hareket etmiyor.

Tamam o zaman. Dahiliye Devlette gittiniz yani. Ben de bir deniyim yoksa yapmıyor benim doktor
Aynen devlete gidip yaptırdım benim doktorum da gerek yok demişti bana şimdi içime kurt düşünce kendim devlette yaptırıyorum çözümü böyle buldum

ya böyle ufak ufak hareket hissediyorum ama net ve güçlü hareketler değil o yüzden içime dert oldu. İşten çıkıp eve gidince bi takip edeyim de hissedemezsem gideyim ben de. Ne zormuş bu annelik gerçekten delilik herhalde keyfi isteyince hareket edecek canım kızım.

Kızlar bu yenidoğan bebişlerin burununu nasıl temizliyoruz? Alınması gereken bir alet edevat var mı fjskxkckc. Napacaz o minicik burun deliğine

bende almadım annem bir sürü molfix stok yapmış onları götürcez başta da sonra için lazım tabi, pampers vs çok pahalı geldi bana
indrimler oluyor sanırım, onları kovalamak gerek. bana da arkadaşım birkaç paket sleepy vermişti, yazın tatilde anca kullanırım onu kendimle getirmedim.. yeni doğan için rossman ya da dm bir kaç paket alır denerim gibime geliyor.. ama pamperstan da memnun geneli

Evet özellikle plesenta önde olduğu için bazen çok nadir hareket hissediyorum. Bazen de baya hareketleniyor değişiyor sürekli

Kızlar bu yenidoğan bebişlerin burununu nasıl temizliyoruz? Alınması gereken bir alet edevat var mı fjskxkckc. Napacaz o minicik burun deliğine
bununla ilgili bir reels gördüm tam da bugün. bi aparat vardı onla çekti ama ilk biriki hafta şırınga ile sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…