Az önce ikinci dozuda yaptırdımBen ikinci dozu doktordan izin alıp yaptırmadım ilk dozu 24. Haftanın içinde yaptırmıştım aşı beni kötü etkiledi çünkü
Ben sabah namazına kalkıyorum 5e doğru. Birtık midem kötü oluyor hemen ekmek gibi bir şeyle bastırıyorum sabah sorun olmuyor. Öyle bir deneyin. Sabah 5te hiçbir şey yemesem benim de belki midem bulanırdı.10-11 gibi kalkıyorum çünküBende bu durum 2-3 gündür olmaya başladı. Sabah 6 gibi gözümü açtığımda iğrenç bir bulantı oluyor ama hamilelik bulantısı gibi değil. Aşırı açlık ve geceden kalma gibi bir bulantı
ben daha almadım. sen ne almayı düşünüyorsun?Almanyada olanlar hangi bebek bezini aldınız kızlar ne kullanmayı düşünüyosunuz?
Benim de oluyor canım genelde magnezyum içtikten sonra oluyor hem sabah hem akşam içiyorumGünaydın kızlar
Bugün tam 30+4 oldum. Ama kafama takılan bisey var, son günlerde sabahları ilk aylar gibi midem bulanıp dakikalarca öğürüyorum. İlk başta cok takılmadım geçer dedim ama düzenli olarak her sabah oluyor bu nedendir acaba?
Almanyada olanlar hangi bebek bezini aldınız kızlar ne kullanmayı düşünüyosunuz?
ben daha almadım. sen ne almayı düşünüyorsun?
vorfreude tasche verdiler ücretsiz, içinden birkaç adet çıktı. ben de de birkaç tane yeni doğan var. daha stoklamadım ama zaten önce bi deneyip görmek gerekRossmann’ın kendi markasını kullanıyor tanıdıklarım, Babydream yani
Hiç belli olmaz arkadaşım belki kendi gelişimini tamamlar 37 olunca geliverir gayet güzel normal bir şekilde tamamlarsınız süreci, normal dedikleri bebekler bile bazen 41 hafta oluyor gelmiyor sezaryenle doğuyorlar. Doğum çok güzel bir süreç sonucunda da eline miniminnacık bir şey veriyorlar tadından yenmiyorkızlar benim bebiş erkek 28+0 ken kilosu 1408 grmdı kafa ve karın ölçümü 30+2 ydi yani 2 hafta önde çıktı, doktorum iri bebek olacak dedi şekerim yok. ben 5 kilo doğduğum için sanırım bebim bebişte iri doğacak. bebeğim baş aşağı doğum pozisyonunda şu an 30+1 haftalığız. doktorum normal doğum yapabilirsin aslında ama bebek böyle giderse 38+5 gibi alırız sezeryanla dedi. acaba gelişimi önde olduğu için kendisi 37 haftalıkken falan gelir mi, doğumdan korkmaya başladım hikayeleri okuyuncainşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Sonuna kadar karından devam eden tanıdıklarım var canım hiç sorun yaşamadılar. Ben de başından beri yapıyorum 32. Hafta içindeyim hala karından devam ediyorum.Kızlar merhaba 28+4'deyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorum karından daha iyi sonuna kadar karından yapabilirsin dedi. Başka doktorların belli bir hafta sonrası karından yapmayı önermediğini duymuştum benzer durumda olan var mı?.
Bende yuksek nabız şikayetiyle erken doğum riski var. O yüzden ilk defa kaydım olsun, takipli görüneyim diye Zeynep Kamil Doğum hastanesine gittim bugün. Özelde doğum yapacağım ama çok erken doğum olursa hiç risk almam Zeynep Kamile giderim diye düşünüyorum. Açıkçası muayenemi yapan doktoru çok beğendim. Çok ilgiliydi. Bebeğim de iyi maşallah. Artık baş aşağı dönmüş. 29+1 olduk. 1430 gr olmuş. Bu arada benim kontrollerim uzun zamandır 2 haftada bir şeklinde devam ediyor. Ama okuduğum kadarıyla çoğunuz ayda bir gidiyorsunuz.
benim de akşamları midem bulanıyo ya çok vitamin içiyorum ondan mı acabaBelkide canım, bilemedim. Bulantı olunca hemen atıştırayım bakalım iyi gelecek mi
Yanlış görmediysem 2 numara koymuşlar, dm’de de vardı galiba 1-2 tane. Sonra kuponlarla falan zaten uyguna gelirler :))vorfreude tasche verdiler ücretsiz, içinden birkaç adet çıktı. ben de de birkaç tane yeni doğan var. daha stoklamadım ama zaten önce bi deneyip görmek gerek
Benim yine enfeksiyon var sanırım ondan oluyor. Doktora yazdım ilaç içeyim mi diye ama idrar kültürü yaptır dedi gittim verdim idrar tahlili. Bakalım sonucu cıksın anlaşılır herseybenim de akşamları midem bulanıyo ya çok vitamin içiyorum ondan mı acaba
Çok şükür canım bundan sonra geçirdiğim her gün bize kâr inanıyorum 34.haftayi da görecem kuveze girmeden direk yanıma geleceklerAy canım benim, inşallah şu planlanan iki haftayı daha sabreder oğluşlar ve vaktinde kucağına alırsın. Taa haftalar öncesi yapmışlardı sana ciğer geliştirici, sen çok güçlü bir annesin gerçekten, bak 30lu haftalara geldik bile :)
Öylemi teşekkürler rahatladım :) Çok hareketli olunca biraz endişelenmiştimSonuna kadar karından devam eden tanıdıklarım var canım hiç sorun yaşamadılar. Ben de başından beri yapıyorum 32. Hafta içindeyim hala karından devam ediyorum.
Sağ bebek erkenciGünaydın canım evet ya o muayeneler çok berbat maalesef o erkenci kuş hangisi acabainsallah annelerini uzmezler
Biraz daha beklerler sağlıkla kucaklarsın
bende almadım annem bir sürü molfix stok yapmış onları götürcez başta da sonra için lazım tabi, pampers vs çok pahalı geldi banaben daha almadım. sen ne almayı düşünüyorsun?
tam idrar tahlili diyosun dimi aile hekimineBenim yine enfeksiyon var sanırım ondan oluyor. Doktora yazdım ilaç içeyim mi diye ama idrar kültürü yaptır dedi gittim verdim idrar tahlili. Bakalım sonucu cıksın anlaşılır hersey
Yok canım idrar kültürü farklı bisey sanırım hangi bakteriler hangi antibiyotiğe dirençli ona bakıyorlar. 3 günde falan çıkıyormuş özelde yaptırdımtam idrar tahlili diyosun dimi aile hekimine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?