Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bende bu durum 2-3 gündür olmaya başladı. Sabah 6 gibi gözümü açtığımda iğrenç bir bulantı oluyor ama hamilelik bulantısı gibi değil. Aşırı açlık ve geceden kalma gibi bir bulantı
Ben sabah namazına kalkıyorum 5e doğru. Birtık midem kötü oluyor hemen ekmek gibi bir şeyle bastırıyorum sabah sorun olmuyor. Öyle bir deneyin. Sabah 5te hiçbir şey yemesem benim de belki midem bulanırdı.10-11 gibi kalkıyorum çünkü

Benim de oluyor canım genelde magnezyum içtikten sonra oluyor hem sabah hem akşam içiyorum

Bende yuksek nabız şikayetiyle erken doğum riski var. O yüzden ilk defa kaydım olsun, takipli görüneyim diye Zeynep Kamil Doğum hastanesine gittim bugün. Özelde doğum yapacağım ama çok erken doğum olursa hiç risk almam Zeynep Kamile giderim diye düşünüyorum. Açıkçası muayenemi yapan doktoru çok beğendim. Çok ilgiliydi. Bebeğim de iyi maşallah. Artık baş aşağı dönmüş. 29+1 olduk. 1430 gr olmuş. Bu arada benim kontrollerim uzun zamandır 2 haftada bir şeklinde devam ediyor. Ama okuduğum kadarıyla çoğunuz ayda bir gidiyorsunuz.

Hiç belli olmaz arkadaşım belki kendi gelişimini tamamlar 37 olunca geliverir gayet güzel normal bir şekilde tamamlarsınız süreci, normal dedikleri bebekler bile bazen 41 hafta oluyor gelmiyor sezaryenle doğuyorlar. Doğum çok güzel bir süreç sonucunda da eline miniminnacık bir şey veriyorlar tadından yenmiyor

Kızlar merhaba 28+4'deyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktorum karından daha iyi sonuna kadar karından yapabilirsin dedi. Başka doktorların belli bir hafta sonrası karından yapmayı önermediğini duymuştum benzer durumda olan var mı?.

Sonuna kadar karından devam eden tanıdıklarım var canım hiç sorun yaşamadılar. Ben de başından beri yapıyorum 32. Hafta içindeyim hala karından devam ediyorum.

Bende senin gibi canım özelde 2 doktor biri Perinatoloji prof. Birde kendi kadın doğum doktorum o da riskli gebelik doktoru sanırım detaylı ultrason yapıyor onlara kontrol oluyorum. Kendi doktoruma 2 yada Max 3 haftada gittim.
Bende devlette de bir takipli Perinatoloji doktorum olsun diye şehir hastanesine gitmiştim. Olaki erken haftalarda yatışım verilirse hem kendi hastane masraflarım bebek erken doğarsa onun yeni doğan bakım masrafları falan zorlar diye. Hiç riske almıyorlar gittiğim gibi yatışım verildi. Özelde hiç bir Dr gerekli görmemişti mesela. O yüzden bence iyiki gitmişsin.

Çok şükür canım bundan sonra geçirdiğim her gün bize kâr inanıyorum 34.haftayi da görecem kuveze girmeden direk yanıma gelecekler

Sonuna kadar karından devam eden tanıdıklarım var canım hiç sorun yaşamadılar. Ben de başından beri yapıyorum 32. Hafta içindeyim hala karından devam ediyorum.
Öylemi teşekkürler rahatladım :) Çok hareketli olunca biraz endişelenmiştim

Günaydın canım evet ya o muayeneler çok berbat maalesef o erkenci kuş hangisi acaba insallah annelerini uzmezler
Biraz daha beklerler sağlıkla kucaklarsın
Sağ bebek erkenci ins ilaçla sancı durdu çok şükür inanıyorum güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…