Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
kızlar son zamanlarda bazen gözlerim bulanık görmeye başlıyo bi anda görüntüler bulanıklaşıyo titriyo 15-20 dk sonra da açılıyo. tansiyonum zaten hep düşük o an tansiyonum düşmüş gibi hissetmiyorum. başına gelen ya da hamilelikte böyle bişe yaşayan duydunuz mu internette görmede bozukluklar olabilir yazıyo ama kafama takıldı doktora gitmeden önce daha önce yaşayan var mı size sormak istedim

Ayyy benim de rüyamda bebeğim karnıma tekme atıyor ama öyle bi atıyor ki ayağı karnımdan fırlıyor çok korkmuştum çilek doğum şeklin belli miii
O karnından ayak cıkmasını bende gördüm kız hemde hiç garipsememiştim öpüyodum minnacık ayağı
Haftaya 32 hafta kontrolüm var bakalım bebek dönmüş mü en son makat gelişliydi. Ama içimden bi ses sezaryen olucam diyor
Senin belli mi ne diyor doktorun

Tekmeleri sağda solda hissediyorsan muhtemelen baş geliş olmuştur djdjd ben de bilmiyorum işte nasıl doğuracağız bebek baş gelişti en son doktor da bir şey demedi normal istersen dikişleri alıp bekleriz diyor ikisi de zor geliyor bakalım

Genelde mide çevremde hareketlilik hissediyorum ama bilemedim ki heryerde geziyo bıcırık
Sen normale cesaret edebilcen mi

Bu haftalarda doğum şekli belli oluyor mu?

Git canım bizi de haberdar et
Spekrum muayenesinde bir şey görülmedi ama verdikleri ped ıslandı. Ciğer geliştirici iğne yapılacak bugün ve yarın her ihtimale karşı. Antibiyotik verildi. Bide bi tansiyon ilacı verildi. Ağlamaktan mahvoldum. Neden ciğer geliştirici yapılıyor dedim her ihtimale karşı dedi. Bir şey olsa söylerdi dimi çok kötüyüm

Ya bu aralar çok akıntı olması normal değil miydi? Benim de çok. Niye öyle dediler

Turnusol kağıdı gibi bir şey veriyorlarmış renk değiştirmesine göre anlaşılıyormuş amniyon sıvısı olup olmadığı

Sende tansiyon mu var

Canım antibiyotik alttan muayenede enfeksiyon da görüldüğü için verildi suyla alakalı verilmedi
Nst falan girdin mi? Çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla daha çok tedbir amaçlı yapılmış hepsi bir şey olduğundan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…