Ben doktora gidiyorum kızlar çok şüphelendim. Sürekli oluyorKızlar iç çamaşırımda su gibi ıslaklık oluyor gerildim yine ben
Git canım bizi de haberdar etBen doktora gidiyorum kızlar çok şüphelendim. Sürekli oluyor
O karnından ayak cıkmasını bende gördüm kız hemde hiç garipsememiştim öpüyodum minnacık ayağıAyyy benim de rüyamda bebeğim karnıma tekme atıyor ama öyle bi atıyor ki ayağı karnımdan fırlıyor çok korkmuştumçilek doğum şeklin belli miii
Tekmeleri sağda solda hissediyorsan muhtemelen baş geliş olmuştur djdjd ben de bilmiyorum işte nasıl doğuracağız bebek baş gelişti en son doktor da bir şey demedi normal istersen dikişleri alıp bekleriz diyor ikisi de zor geliyor bakalımO karnından ayak cıkmasını bende gördüm kız hemde hiç garipsememiştim öpüyodum minnacık ayağı
Haftaya 32 hafta kontrolüm var bakalım bebek dönmüş mü en son makat gelişliydi. Ama içimden bi ses sezaryen olucam diyor
Senin belli mi ne diyor doktorun
Genelde mide çevremde hareketlilik hissediyorum ama bilemedim ki heryerde geziyo bıcırıkTekmeleri sağda solda hissediyorsan muhtemelen baş geliş olmuştur djdjd ben de bilmiyorum işte nasıl doğuracağız bebek baş gelişti en son doktor da bir şey demedi normal istersen dikişleri alıp bekleriz diyor ikisi de zor geliyor bakalım
Bu haftalarda doğum şekli belli oluyor mu?Tekmeleri sağda solda hissediyorsan muhtemelen baş geliş olmuştur djdjd ben de bilmiyorum işte nasıl doğuracağız bebek baş gelişti en son doktor da bir şey demedi normal istersen dikişleri alıp bekleriz diyor ikisi de zor geliyor bakalım
İnşallah sadece akıntıdır canım bizide haberdar etBen doktora gidiyorum kızlar çok şüphelendim. Sürekli oluyor
Spekrum muayenesinde bir şey görülmedi ama verdikleri ped ıslandı. Ciğer geliştirici iğne yapılacak bugün ve yarın her ihtimale karşı. Antibiyotik verildi. Bide bi tansiyon ilacı verildi. Ağlamaktan mahvoldum. Neden ciğer geliştirici yapılıyor dedim her ihtimale karşı dedi. Bir şey olsa söylerdi dimi çok kötüyümGit canım bizi de haberdar et
Ya bu aralar çok akıntı olması normal değil miydi? Benim de çok. Niye öyle dedilerSpekrum muayenesinde bir şey görülmedi ama verdikleri ped ıslandı. Ciğer geliştirici iğne yapılacak bugün ve yarın her ihtimale karşı. Antibiyotik verildi. Bide bi tansiyon ilacı verildi. Ağlamaktan mahvoldum. Neden ciğer geliştirici yapılıyor dedim her ihtimale karşı dedi. Bir şey olsa söylerdi dimi çok kötüyüm
Akıntı gibi değil benimki. Islaklık bayaYa bu aralar çok akıntı olması normal değil miydi? Benim de çok. Niye öyle dediler
Anladım acaba başka güvenilir bir doktora daha mı görünseniz. Antibiyotik verilmesinide anlayamadımAkıntı gibi değil benimki. Islaklık baya
Turnusol kağıdı gibi bir şey veriyorlarmış renk değiştirmesine göre anlaşılıyormuş amniyon sıvısı olup olmadığıSpekrum muayenesinde bir şey görülmedi ama verdikleri ped ıslandı. Ciğer geliştirici iğne yapılacak bugün ve yarın her ihtimale karşı. Antibiyotik verildi. Bide bi tansiyon ilacı verildi. Ağlamaktan mahvoldum. Neden ciğer geliştirici yapılıyor dedim her ihtimale karşı dedi. Bir şey olsa söylerdi dimi çok kötüyüm
Sende tansiyon mu varSpekrum muayenesinde bir şey görülmedi ama verdikleri ped ıslandı. Ciğer geliştirici iğne yapılacak bugün ve yarın her ihtimale karşı. Antibiyotik verildi. Bide bi tansiyon ilacı verildi. Ağlamaktan mahvoldum. Neden ciğer geliştirici yapılıyor dedim her ihtimale karşı dedi. Bir şey olsa söylerdi dimi çok kötüyüm
Bende de oluyor baya su gibi geliyor. Normaldir diye düşünüyordum bizi de bilgilendirir misin canım merak ettim bendeBen doktora gidiyorum kızlar çok şüphelendim. Sürekli oluyor
kuzum çok çok geçmiş olsun bilgilendir bizideBen doktora gidiyorum kızlar çok şüphelendim. Sürekli oluyor
Yukarıya yazdım canımBende de oluyor baya su gibi geliyor. Normaldir diye düşünüyordum bizi de bilgilendirir misin canım merak ettim bende
Spekrum daha garanti canlı canlı izliyor. Adalat tansiyon ilacı kasılmalar için veriliyormuş doktor detaylı anlattı ama ben o sırada hiç odaklanamadım..Sende tansiyon mu var
Canım antibiyotik alttan muayenede enfeksiyon da görüldüğü için verildi suyla alakalı verilmediAnladım acaba başka güvenilir bir doktora daha mı görünseniz. Antibiyotik verilmesinide anlayamadım
Nst falan girdin mi? Çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla daha çok tedbir amaçlı yapılmış hepsi bir şey olduğundan değilCanım antibiyotik alttan muayenede enfeksiyon da görüldüğü için verildi suyla alakalı verilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?