kit tarzı bişeyle yapıldı. Kulak çubuğu gibibişeyle sıvı örneği alındı sonra kit koydular 5 dk içimde sonuç verdi . Gebelikk testi gibi bişeyÇok sevindim. Ne testi yaptılar acaba. Bana spekulum harici bir şey yapmıyorlar kafayı yiyeceğim
Devlet hastanesi mi özel hastane mi. Yaşadığım şehirde sadece tıp Fakültesinde ve şehir hastanesinde kadın doğum acil var. Siz nasıl yaptırdınız?kit tarzı bişeyle yapıldı. Kulak çubuğu gibibişeyle sıvı örneği alındı sonra kit koydular 5 dk içimde sonuç verdi . Gebelikk testi gibi bişey
Ben çok enfeksiyon geçirdim. Neredeyse hiçbirinde belirtin yoktu. Bi kere belirtim oldu onda da test temiz çıktı. Hiç belli olmuyor bu enfeksiyon işiKızlar idrar enfeksiyonu olduğunuzda kasıklarınızda bir doluluk hissi oluyor muydu,ben bebeğin hareketi mi yoksa bir doluluk mu var anlayamadım.Yanma yok ama kesin enfeksiyon var bende,kasıklarımda ağrıyor bunu da ayırt edemiyorum bebek mi büyüyor yoksa idrar enfeksiyonu mu oldum diye
İlk kez duydum, deneyeyim hemenKaradut suyu iç arkadaşım ağız içi yara enfeksiyon ne varsa hepsine çok iyi geliyor
Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu, Aslan isimli çevremde bir kaç çocuk var. İkinci isimleri olduğunu hiç duymadımSelam arkadaşlar oğlumun adını
sadece Aslan koymak istiyorum, nüfusta bir sorun yaşar mıyım? Yaşayan eden oldu mu acaba ?
Birisinden duymuştum sadece Aslan ismini kabul etmiyorlar diye doğruluğu ne acaba
Koyabilirsiniz. Arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı adı Aslan :)Selam arkadaşlar oğlumun adını
sadece Aslan koymak istiyorum, nüfusta bir sorun yaşar mıyım? Yaşayan eden oldu mu acaba ?
Birisinden duymuştum sadece Aslan ismini kabul etmiyorlar diye doğruluğu ne acaba
Selam canım, makat gelişli yani değil mi? Benimki de öyle 29+5 teyim ben de. Şimdi doktora gidiyorum bakalım bugün ne der, bir şey önerir miMerhaba herkese, 29+4'teyim :) Doktorum bebeğin dönmediğini, dönmesi gerektiğini söyledi. Bu durumu yaşayan anne adayları var mıdır aramızda? Yaptığınız şeyleri merak ediyorum. Ben şimdilik bir kaç hareket deniyorum ama bebek çok iri olduğu için emin olamıyorum dönüp dönmediğinden.
Hayır ikiye kıvrılmış yan olarak duruyor :) Makat gelişte değil :)Selam canım, makat gelişli yani değil mi? Benimki de öyle 29+5 teyim ben de. Şimdi doktora gidiyorum bakalım bugün ne der, bir şey önerir mi
valla eşim de aynısını söyledi 31+6yı iptal etmedim. Aslında benim randevum tam 32+0da olacaktı ama doktor izin girmiş o gün. Ondan böyle sıkıntıya düştüm32. haftada olmak gerekiyorsa geç kalmış olursun. 32+2 33’ün içinde oluyorsun. Bence eski randevu tarihinde git erken derse ikinci gidişin kontrol olmuş oluyor zaten birkaç gün sonra olduğu için. Net bilgim yok ama sakata gelme
Ay yoğun çalısıyorsan dayanmak cok zor bak benim işim esnek diye dayanabilirim ama sen kendini zorlama. Tam gün bankada olduğum zamanlarda geceleri yorgunluktan ve ağrılardan uyuyamıyorum. Hiç zorlama kendini biz de insanız gebelikte bari dinlenerek geçirdiğimiz bikaç haftamız olsunNe güzel ayarlayabildiysen mantıklı, sonrasında bir günün bile kıymeti oluyor zaten de. Ben doğumdan önce biraz dinlenmek de istiyorum çok yoğun bir tempoyla ve uzun saatler çalışıyorum epey zamandı biraz dinlenmeden doğurursam kafama huni geçiririm en iyisi ayrılayım diyorumsonrasında muhtemelen aylıksız izne ayrılcam zaten bakacak kimse de yok.
Aslan diye öğrencim vardı resmiyette de ismi aslandı, o yüzden sıkıntı olmazSelam arkadaşlar oğlumun adını
canım bugün benim de doktorda yan duruyodu, bişey demedi doktorumHayır ikiye kıvrılmış yan olarak duruyor :) Makat gelişte değil :)
Bunda en doğrusu doktoru arayıp sormak hangi tarihte geleyim diye ben öyle yaptım32. haftada olmak gerekiyorsa geç kalmış olursun. 32+2 33’ün içinde oluyorsun. Bence eski randevu tarihinde git erken derse ikinci gidişin kontrol olmuş oluyor zaten birkaç gün sonra olduğu için. Net bilgim yok ama sakata gelme
Çok enteresan ya benim doktor eğer vajinal doğum istiyorsan bu çocuğun artık yavaştan dönüp pozisyona girmesi lazım dedi. Kendimi koltuktan yada sandalyeden baş aşağı eğip (eşimin yardımıyla) 1,5-2 dakika duruyorum dayanabildiğim kadar :) Pilates topuyla da her gün beraberiz dönsün artık bi zahmet.canım bugün benim de doktorda yan duruyodu, bişey demedi doktorum
O kadar zorlayıp kafana takma canım daha haftan erken benim 31+5 te kontrole gittiğimde dönmüştü 30+1 de daha başı yukarıdaydı döner daha. Uygulamalarda falan da 30 itibariyle diyor. Kendini zorlayıp bi yerlerini incitirsin bir de dikkatli ol.Çok enteresan ya benim doktor eğer vajinal doğum istiyorsan bu çocuğun artık yavaştan dönüp pozisyona girmesi lazım dedi. Kendimi koltuktan yada sandalyeden baş aşağı eğip (eşimin yardımıyla) 1,5-2 dakika duruyorum dayanabildiğim kadar :) Pilates topuyla da her gün beraberiz dönsün artık bi zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?