Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bu kasılma olayını dün perinatoloğa gitmişken ben de sordum. Çünkü kasılma olursa direkt gel dedi. Ben de ilk gebeliğim olduğunu ve sancı ve kasılma nasıl bir şey ayırt edemediğimiz söyledim. Karnın tamamen sert olacak yumuşak hiçbir yer kalmayacak dedi. Kasığa ve bele giren ağrılar sancı mı dedim hayır şu an 3. Trimesterde bebeğin bir hareketi veya tekmesi buna neden olabilir, sadece karnın kaskatı olursa geleceksin dedi

Çok sevindim. Ne testi yaptılar acaba. Bana spekulum harici bir şey yapmıyorlar kafayı yiyeceğim
kit tarzı bişeyle yapıldı. Kulak çubuğu gibibişeyle sıvı örneği alındı sonra kit koydular 5 dk içimde sonuç verdi . Gebelikk testi gibi bişey

Kızlar idrar enfeksiyonu olduğunuzda kasıklarınızda bir doluluk hissi oluyor muydu,ben bebeğin hareketi mi yoksa bir doluluk mu var anlayamadım.Yanma yok ama kesin enfeksiyon var bende,kasıklarımda ağrıyor bunu da ayırt edemiyorum bebek mi büyüyor yoksa idrar enfeksiyonu mu oldum diye

kit tarzı bişeyle yapıldı. Kulak çubuğu gibibişeyle sıvı örneği alındı sonra kit koydular 5 dk içimde sonuç verdi . Gebelikk testi gibi bişey
Devlet hastanesi mi özel hastane mi. Yaşadığım şehirde sadece tıp Fakültesinde ve şehir hastanesinde kadın doğum acil var. Siz nasıl yaptırdınız?

Ben çok enfeksiyon geçirdim. Neredeyse hiçbirinde belirtin yoktu. Bi kere belirtim oldu onda da test temiz çıktı. Hiç belli olmuyor bu enfeksiyon işi

Selam arkadaşlar oğlumun adını
sadece Aslan koymak istiyorum, nüfusta bir sorun yaşar mıyım? Yaşayan eden oldu mu acaba ?
Birisinden duymuştum sadece Aslan ismini kabul etmiyorlar diye doğruluğu ne acaba

Merhaba herkese, 29+4'teyim :) Doktorum bebeğin dönmediğini, dönmesi gerektiğini söyledi. Bu durumu yaşayan anne adayları var mıdır aramızda? Yaptığınız şeyleri merak ediyorum. Ben şimdilik bir kaç hareket deniyorum ama bebek çok iri olduğu için emin olamıyorum dönüp dönmediğinden.

sadece Aslan koymak istiyorum, nüfusta bir sorun yaşar mıyım? Yaşayan eden oldu mu acaba ?
Birisinden duymuştum sadece Aslan ismini kabul etmiyorlar diye doğruluğu ne acaba
Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu, Aslan isimli çevremde bir kaç çocuk var. İkinci isimleri olduğunu hiç duymadım

Selam canım, makat gelişli yani değil mi? Benimki de öyle 29+5 teyim ben de. Şimdi doktora gidiyorum bakalım bugün ne der, bir şey önerir mi

valla eşim de aynısını söyledi 31+6yı iptal etmedim. Aslında benim randevum tam 32+0da olacaktı ama doktor izin girmiş o gün. Ondan böyle sıkıntıya düştüm

Ay yoğun çalısıyorsan dayanmak cok zor bak benim işim esnek diye dayanabilirim ama sen kendini zorlama. Tam gün bankada olduğum zamanlarda geceleri yorgunluktan ve ağrılardan uyuyamıyorum. Hiç zorlama kendini biz de insanız gebelikte bari dinlenerek geçirdiğimiz bikaç haftamız olsun

Aslan diye öğrencim vardı resmiyette de ismi aslandı, o yüzden sıkıntı olmaz

Bunda en doğrusu doktoru arayıp sormak hangi tarihte geleyim diye ben öyle yaptım

canım bugün benim de doktorda yan duruyodu, bişey demedi doktorum
Çok enteresan ya benim doktor eğer vajinal doğum istiyorsan bu çocuğun artık yavaştan dönüp pozisyona girmesi lazım dedi. Kendimi koltuktan yada sandalyeden baş aşağı eğip (eşimin yardımıyla) 1,5-2 dakika duruyorum dayanabildiğim kadar :) Pilates topuyla da her gün beraberiz dönsün artık bi zahmet.

O kadar zorlayıp kafana takma canım daha haftan erken benim 31+5 te kontrole gittiğimde dönmüştü 30+1 de daha başı yukarıdaydı döner daha. Uygulamalarda falan da 30 itibariyle diyor. Kendini zorlayıp bi yerlerini incitirsin bir de dikkatli ol.

Kızlar 1-3 zıbın kaç tane aldınız,3-6 da alıyor musunuz şimdiden ?Bir de hastane çıkışı 2 tane var,kaç tane olması yeterli.İlk etapta 0-3 için kıyafet çok alınmamalı diyorlar siz nasıl yapıyorusnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…