Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim böyle şeyler duymaya öyle çok ihtiyacım var ki :) Çok sağolun... Umarım kıpırdak kızım üzmez beni :)

0-3 zıbından 10 tane kadar aldım ben, tabi 10 tane gibi de anvelop body aldım aşırı rahat bişimiş. Ayrıca çoğunlukla 3-6 alıyorum. Aslında bebeğinizin tahmini doğum kilosuna göre doktorunuza da sorun ona göre alışveriş yaparsınız.

Hastane çıkışımı da bi tane kadife takım aldım fotoğraf çekimi için, 2 tane de pamuklu takım aldım.

Bebiş biraz tombikto olabilir benim,0-3 10 fazla değil mi? Çok mu almak lazım bundan hiç bilmiyorum

Bebiş biraz tombikto olabilir benim,0-3 10 fazla değil mi? Çok mu almak lazım bundan hiç bilmiyorum
Benimki içinde beklenti 4 kilo üstü şuanda ama ilk 2 hafta çok yoğun bir şekilde giyiyorlarmış ve kirleniyormuş :) O yüzden 10 çok değil emin olun. Bide yıkayıp ütülemeye fırsatınız olmazsa elinizin altında olur.

Ben asla uzun süre ayakta durup yürüyemiyorum, siyatik ağrım var ve iki bacağımda uyuşuyor 10 dakka sonra

Maşallah canım Şu an kaç haftalıksın,bebek önde baya herhalde
Ben 6 kilo doğan bir bebekmişim genetik olarak ailede bebekler iri anne tarafımda :) Ve şeker falanda yok bu arada :) Normalde 29+4'teyim ama bebişim 2 hafta önde :) Doktor bu duruma çok heyecanlanıyor, gayet normal olduğunu, genetik olarak bana benzeyen uzun ve iri bir bebek olacağını söyledi. Bakalım göreceğiz :))

Hey maşallah annen ne taşımış öyle benim eşim 4,5 kilo doğmuş onla dalga geçiyordum.Benim de bir arkadaşım 2 hafta götürdü şey filan yoktu anne baba iriydi,baya iri bir bebek dünyaya getirdi,hala da çocuğu kemikli yapıda

Merhaba herkese hepimizin süreci kolaylıkla geçsin bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Tek taraflı uterin arter direnci yaşayan var mı acaba? Ben 21. Haftadayım doktor tansiyon takibi önerdi, tek taraflı olduğu için ciddi bir sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama benim kafama takıldı biraz

Yok zaten zayıf ve minyon insan sevmiyorum, hele ki kadınlarda zayıflığı asla kabul etmiyorum :) İsterim ki babası gibi uzun ve bi tık etine dolgun olsun :) Ama işte tek sıkıntı normal dünyaya getirmek istediğim bir doğum olması onu da beceririm umarım sağ salim :)

Evet. Bu aralar çok oluyor. Sanki çıkıverecek gibi bir baskı hissediyorum özellikle yürüdüğümde oluyor. Bende merak ediyorum acaba neden böyle oluyor

Evet. Bu aralar çok oluyor. Sanki çıkıverecek gibi bir baskı hissediyorum özellikle yürüdüğümde oluyor. Bende merak ediyorum acaba neden böyle oluyor

Aynen ben de sanki cikacakmis gibi hissediyorum. Belki başı aşağıda direkt baskı yapıyordur diye düşünüyorum. Bildiğin yürümek zorlaştı.

2 haftaya izne ayrılıyorum neyseki.

Kızlar dört kilo üstü illa sezeryan mı ya benimki de iri olacak gibi bir his var içimde
Hayır tabiki de böyle bir şey yok. Zaten farklı bir komplikasyon yoksa ve siz normal doğum istiyorsanız o son ana kadar bekleyin. Doktorunuz bebek iri diye sizi sezeryana zorlamamalı. Özellikle nasıl bir doğum istediğinizi söyleyin. Ancak eğer bebeğin kalp atışlarında, kesesinde suyunda ve kordonunda farklı bir komplikasyon gelişirse zorlamanızı tavsiye etmem. Böyle durumlarda sezeryan kurtarma operasyonu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…