Evet sıkısma hisside oluyo.Kızlar yürüdüğünüzde alt kısımda bebek baskısı hissediyor musunuz? Bazen canim acıyor. Mümkün olduğunca az yürümeye başladım bu sebeple.
Dinlenince geçiyor.
Kontrolüme daha çok var. Trcrübe edip doktorla görüşe oldu mu?
6 kilo muBen 6 kilo doğan bir bebekmişim genetik olarak ailede bebekler iri anne tarafımda :) Ve şeker falanda yok bu arada :) Normalde 29+4'teyim ama bebişim 2 hafta önde :) Doktor bu duruma çok heyecanlanıyor, gayet normal olduğunu, genetik olarak bana benzeyen uzun ve iri bir bebek olacağını söyledi. Bakalım göreceğiz :))
Evet arkadaşım çok eminim :) Kardeşimde 5,800kg doğdu. Ailemizde genetik iri bebekler :)6 kilo muemin misin bacim
MaşallahEvet arkadaşım çok eminim :) Kardeşimde 5,800kg doğdu. Ailemizde genetik iri bebekler :)
1,75 boyum :) 57cm doğmuşum. Size tavsiyem iyi bir markanın kaşar peynirini yiyin muhakkak her gün 1 porsiyon :) Ben kızımın gelişiminde genetik faktörlerin yanı sıra bunun etkisinin olduğuna eminim.Maşallahboyunuz şimdi kaç? benim eşim çok iri yarı boyu uzun, kızım da ona çeker diye düşünüyordum hep. Ama şu an gelişimi normal kilosu vs hep olması gerektiği gibi önde falan değil ama geridede değil çok şükür. Ben ara boyum bana çekmesin diye istiyordum hep ama olmadı heralde. Benim eşim de 4 700 mü ne doğmuş o bile çok gelmişti bana
Aa hiç duymamıştım. tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim1,75 boyum :) 57cm doğmuşum. Size tavsiyem iyi bir markanın kaşar peynirini yiyin muhakkak her gün 1 porsiyon :) Ben kızımın gelişiminde genetik faktörlerin yanı sıra bunun etkisinin olduğuna eminim.
Gelişim geriliği yoksa ekstra iri doğmasının bir avantajı var mı ki? Hamileliğinizde siz kaç kilo aldınız1,75 boyum :) 57cm doğmuşum. Size tavsiyem iyi bir markanın kaşar peynirini yiyin muhakkak her gün 1 porsiyon :) Ben kızımın gelişiminde genetik faktörlerin yanı sıra bunun etkisinin olduğuna eminim.
Aynen arkadaşım ben de kararımı verdim artık ayrılıp bir kaç hafta kafamı dinlicem kendimi toparlıcamAy yoğun çalısıyorsan dayanmak cok zor bak benim işim esnek diye dayanabilirim ama sen kendini zorlama. Tam gün bankada olduğum zamanlarda geceleri yorgunluktan ve ağrılardan uyuyamıyorum. Hiç zorlama kendini biz de insanız gebelikte bari dinlenerek geçirdiğimiz bikaç haftamız olsun
Bende kontrol randevusu alabilmek için bugün gittim kızçemi görmeye sonraki pazartesi de rapor için gidicem aynı zamanda geldiğinde nstye de girceksin dediEyvaah erteleyeyim o zaman ben randevuyu
Benim doktor artık 2 kiloya yakın bebek taşıyorsun normal dediKızlar yürüdüğünüzde alt kısımda bebek baskısı hissediyor musunuz? Bazen canim acıyor. Mümkün olduğunca az yürümeye başladım bu sebeple.
Dinlenince geçiyor.
Kontrolüme daha çok var. Trcrübe edip doktorla görüşe oldu mu?
Nst ye bir şikayet yoksa 32de başlatıyorlar değil mi?Bende kontrol randevusu alabilmek için bugün gittim kızçemi görmeye sonraki pazartesi de rapor için gidicem aynı zamanda geldiğinde nstye de girceksin dedi
Evet doktorum 32de başlatıyorum bir sorun yoksa dediNst ye bir şikayet yoksa 32de başlatıyorlar değil mi?
Merak ediyorum nasıl olduğunu daEvet doktorum 32de başlatıyorum bir sorun yoksa dedi
Sen yakında girersin muhtemelen bize de söyle nasıl bişeymisMerak ediyorum nasıl olduğunu da
Senle aramızda 1 gün varSen yakında girersin muhtemelen bize de söyle nasıl bişeymis
Bu sorunuza tıbbi bir cevap veremem ne yazık ki bilgim yok. Ancak çevremdekiler bebeklerin doğduktan sonra kaybettiği kilo ve bazı emzirme problemi yaşayan annelerin lohusalık döneminde yaşadığı 'çocuğumu besleyemiyorum' travmasını yaşamayacağımı söylüyorlar. Zayıf doğan bebeklerde bakımın biraz daha zor olduğunu, kış bebeği olacağı için bu konuda da şanslı olduğumu söyleyenler var. Yaşayıp göreceğim ne olacağını inanın bilmiyorum :) Hamileliğimin başından şu ana kadar 7 kilo aldım.Gelişim geriliği yoksa ekstra iri doğmasının bir avantajı var mı ki? Hamileliğinizde siz kaç kilo aldınız
Sıkıcı bir sey 20 dk yatıyorsun. Bebisi hissedince bisey veriyorlar eline ona basıyorsun. Ekranda sancı falan bakılıyorMerak ediyorum nasıl olduğunu da
Bebek hareket edince mi basiyoruzSıkıcı bir sey 20 dk yatıyorsun. Bebisi hissedince bisey veriyorlar eline ona basıyorsun. Ekranda sancı falan bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?