Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
6 kilo mu emin misin bacim

Evet arkadaşım çok eminim :) Kardeşimde 5,800kg doğdu. Ailemizde genetik iri bebekler :)
Maşallah boyunuz şimdi kaç? benim eşim çok iri yarı boyu uzun, kızım da ona çeker diye düşünüyordum hep. Ama şu an gelişimi normal kilosu vs hep olması gerektiği gibi önde falan değil ama geridede değil çok şükür. Ben ara boyum bana çekmesin diye istiyordum hep ama olmadı heralde. Benim eşim de 4 700 mü ne doğmuş o bile çok gelmişti bana

1,75 boyum :) 57cm doğmuşum. Size tavsiyem iyi bir markanın kaşar peynirini yiyin muhakkak her gün 1 porsiyon :) Ben kızımın gelişiminde genetik faktörlerin yanı sıra bunun etkisinin olduğuna eminim.

1,75 boyum :) 57cm doğmuşum. Size tavsiyem iyi bir markanın kaşar peynirini yiyin muhakkak her gün 1 porsiyon :) Ben kızımın gelişiminde genetik faktörlerin yanı sıra bunun etkisinin olduğuna eminim.
Aa hiç duymamıştım. tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim

Gelişim geriliği yoksa ekstra iri doğmasının bir avantajı var mı ki? Hamileliğinizde siz kaç kilo aldınız

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Bir ay sonra minnoşumu gördüm çok şükür bundan sonra iki hafta da bir istiyorum dedi doktorum daha sık göreceğim bebişi diye seviniyorum. Tek atardamar sıkıntımız vardı bizim ama çok şükür gelişiminde bir gerilik yok şuan haftasıyla uyumlu bundan sonrası da umarım güzel geçer e bebek e attım kendimi mutlulukla bikaç parça newborn takımlar aldım bezlerde ikinciye yüzde elli indirim vardı iki paket de bez aldım ilk defa ben ilk oğlumda da kullandığım prima premium care kullanacağım bunda da ilk zamanlarda özellikle. Başka hangi marka alsam tek seferde pişik olan hassas bir cildi vardı oğlumun. Bebiş de çok hassas olmaz umarım çünkü baya pahalı bu marka ayarında tavsiye verecek olan varsa açığım

Aynen arkadaşım ben de kararımı verdim artık ayrılıp bir kaç hafta kafamı dinlicem kendimi toparlıcam

Benim doktor artık 2 kiloya yakın bebek taşıyorsun normal dedi

Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama enucuzbebekmarket.com dan alışveriş yapan ya da çevresinde alışveriş yapmış olan var mı fiyatlar çok uygun geldi bana ve çok güzel şeyler var

Gelişim geriliği yoksa ekstra iri doğmasının bir avantajı var mı ki? Hamileliğinizde siz kaç kilo aldınız
Bu sorunuza tıbbi bir cevap veremem ne yazık ki bilgim yok. Ancak çevremdekiler bebeklerin doğduktan sonra kaybettiği kilo ve bazı emzirme problemi yaşayan annelerin lohusalık döneminde yaşadığı 'çocuğumu besleyemiyorum' travmasını yaşamayacağımı söylüyorlar. Zayıf doğan bebeklerde bakımın biraz daha zor olduğunu, kış bebeği olacağı için bu konuda da şanslı olduğumu söyleyenler var. Yaşayıp göreceğim ne olacağını inanın bilmiyorum :) Hamileliğimin başından şu ana kadar 7 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…