Hareketini hissedince. Ama ben 30. Hafta bebeğimin hareketlerini az hissediyorum diye girmiştim. Normalde farklı mı yapılıyor bilmiyorumBebek hareket edince mi basiyoruz
Özele gittim benDevlet hastanesi mi özel hastane mi. Yaşadığım şehirde sadece tıp Fakültesinde ve şehir hastanesinde kadın doğum acil var. Siz nasıl yaptırdınız?
Ben kizimda molfix kullandim canim, cok memnun kaldim bunda da molfixden devam edicem, bir de sik sik marka degismeyin diyorlar neye alisirsa onu istermis o yuzden primadan emin misinKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Bir ay sonra minnoşumu gördüm çok şükürbundan sonra iki hafta da bir istiyorum dedi doktorum daha sık göreceğim bebişi diye seviniyorum. Tek atardamar sıkıntımız vardı bizim ama çok şükür gelişiminde bir gerilik yok şuan haftasıyla uyumlu bundan sonrası da umarım güzel geçer e bebek e attım kendimi mutlulukla bikaç parça newborn takımlar aldım bezlerde ikinciye yüzde elli indirim vardı iki paket de bez aldım ilk defa ben ilk oğlumda da kullandığım prima premium care kullanacağım bunda da ilk zamanlarda özellikle. Başka hangi marka alsam tek seferde pişik olan hassas bir cildi vardı oğlumun. Bebiş de çok hassas olmaz umarım çünkü baya pahalı bu marka ayarında tavsiye verecek olan varsa açığım
Ben 12-13 kg aldım sen onlara canını sıkma benim de sinirlerimi zıplatıyor instamomlarYaaa kizlar instagramda falan görüyorum herkes 5 kilo 10 kilo yok 2 kilo almis bu haftalarda . Nerde bu 20-30 kilo alanlar bi ben miyim yaaa
Amaaan neyse berguzar korel 30 kilo almis dhjdkdkdBen 12-13 kg aldım sen onlara canını sıkma benim de sinirlerimi zıplatıyor instamomlar
Benim kiizimin bir tane ismi de SuKizlar isimli hastane çıkışı yaptıracağım indirime girmiş ama isme tam olarak karar vermedik
Bilge diyenler
Bilge Su diyenler
Yardımcı olursanız sevinirim
Ya çocuklar çok acımasız dalga geçerler mi diye düşünüyorum malum tvlerde Pelinsu falan diye dalga geçiliyor bazen bebişim zorbalığa ugrasin istememBenim kiizimin bir tane ismi de Su
O yüzden
Molfix almayı düşündüm ben de. Premium’u varmış bir de onu biliyor musun cnm? Bir de alerji falan olur diye fazla almayıp denemek istiyorum yenidoğan kaçlı almam lazım en az sence?Ben kizimda molfix kullandim canim, cok memnun kaldim bunda da molfixden devam edicem, bir de sik sik marka degismeyin diyorlar neye alisirsa onu istermis o yuzden primadan emin misin
Bir de bilge isimli erkekler de var unisex bir isim yani erkek sanmazlar inşallah cocumuKizlar isimli hastane çıkışı yaptıracağım indirime girmiş ama isme tam olarak karar vermedik
Bilge diyenler
Bilge Su diyenler
Ayy ne isimler koyuyorlar. Kimse kimseyle dalga geçebilecek durumda olmaz djdjjdk bende sürekli umay, asel, gökçe ismini duymaktan artıkYa çocuklar çok acımasız dalga geçerler mi diye düşünüyorum malum tvlerde Pelinsu falan diye dalga geçiliyor bazen bebişim zorbalığa ugrasin istemem
30+4 teyiz dün gittim acile dönmemişti. Kesin dönmesi mi gerekiyormuş hiçbişey demedi doktor banaMerhaba herkese, 29+4'teyim :) Doktorum bebeğin dönmediğini, dönmesi gerektiğini söyledi. Bu durumu yaşayan anne adayları var mıdır aramızda? Yaptığınız şeyleri merak ediyorum. Ben şimdilik bir kaç hareket deniyorum ama bebek çok iri olduğu için emin olamıyorum dönüp dönmediğinden.
Canım ikinizin sağlığı iyi olsun da kilo alınır, verilir hiç mühim değilYaaa kizlar instagramda falan görüyorum herkes 5 kilo 10 kilo yok 2 kilo almis bu haftalarda . Nerde bu 20-30 kilo alanlar bi ben miyim yaaa
Nil Bilge görmüştüm hoş bence.Kizlar isimli hastane çıkışı yaptıracağım indirime girmiş ama isme tam olarak karar vermedik
Bilge diyenler
Bilge Su diyenler
Binbir zorlukla eşimi ikna ederek Nil SuKızlar bu isim konusu açılmışken. Biz kızımın ismine hala karar veremedik. Doğurmaktan daha zor herhalde isim bulmak. Hiç biri içime sinmiyor ya. Siz neler koydunuz
Nst ne sıklıkla çekilecekmiş bisey dedi mi doktorun canımBende kontrol randevusu alabilmek için bugün gittim kızçemi görmeye sonraki pazartesi de rapor için gidicem aynı zamanda geldiğinde nstye de girceksin dedi
Kilosu gayet iyi değil mi benimkide öyleydiMerhaba kızlar bende 30. Haftadayım 28. Haftada gittiiğimde bebek 1500 kg ydı hergün 2 yumurta süt ceviz vs yiyorum bebek kilo alsın diye erken doğum öyküm olduğu için bundada risk var sizinkiler ne kadar oldu ne yapmak lazım kilo alsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?