Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben kizimda molfix kullandim canim, cok memnun kaldim bunda da molfixden devam edicem, bir de sik sik marka degismeyin diyorlar neye alisirsa onu istermis o yuzden primadan emin misin

Yaaa kizlar instagramda falan görüyorum herkes 5 kilo 10 kilo yok 2 kilo almis bu haftalarda . Nerde bu 20-30 kilo alanlar bi ben miyim yaaa

Ben kizimda molfix kullandim canim, cok memnun kaldim bunda da molfixden devam edicem, bir de sik sik marka degismeyin diyorlar neye alisirsa onu istermis o yuzden primadan emin misin
Molfix almayı düşündüm ben de. Premium’u varmış bir de onu biliyor musun cnm? Bir de alerji falan olur diye fazla almayıp denemek istiyorum yenidoğan kaçlı almam lazım en az sence?

Ya çocuklar çok acımasız dalga geçerler mi diye düşünüyorum malum tvlerde Pelinsu falan diye dalga geçiliyor bazen bebişim zorbalığa ugrasin istemem
Ayy ne isimler koyuyorlar. Kimse kimseyle dalga geçebilecek durumda olmaz djdjjdk bende sürekli umay, asel, gökçe ismini duymaktan artık ki gökçe ismini çok severdim… Su çok güzel, adı gibi su gibi güzel olsun kizim diye seviyorum hep

30+4 teyiz dün gittim acile dönmemişti. Kesin dönmesi mi gerekiyormuş hiçbişey demedi doktor bana

Kızlar bu isim konusu açılmışken. Biz kızımın ismine hala karar veremedik. Doğurmaktan daha zor herhalde isim bulmak. Hiç biri içime sinmiyor ya. Siz neler koydunuz

Merhaba kızlar bende 30. Haftadayım 28. Haftada gittiiğimde bebek 1500 kg ydı hergün 2 yumurta süt ceviz vs yiyorum bebek kilo alsın diye erken doğum öyküm olduğu için bundada risk var sizinkiler ne kadar oldu ne yapmak lazım kilo alsın diye

Kilosu gayet iyi değil mi benimkide öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…