Şuan iyi çok şükürKilosu gayet iyi değil mi benimkide öyleydi
36. Haftadan itibaren 10 günde bir geliceksin dedi onu soylemedi kuzumNst ne sıklıkla çekilecekmiş bisey dedi mi doktorun canım
Kaşar peyniri bulgur ve yulaf kilo aldırıyor diyorlarMerhaba kızlar bende 30. Haftadayım 28. Haftada gittiiğimde bebek 1500 kg ydı hergün 2 yumurta süt ceviz vs yiyorum bebek kilo alsın diye erken doğum öyküm olduğu için bundada risk var sizinkiler ne kadar oldu ne yapmak lazım kilo alsın diye
Bilge den yana kullanıyorum oyumuKizlar isimli hastane çıkışı yaptıracağım indirime girmiş ama isme tam olarak karar vermedik
Bilge diyenler
Bilge Su diyenler
Yardımcı olursanız sevinirim
Erkek olunca genelde sızdırma olayları daha çok oluyor. Prima bu konuda da iyiydi ve pişik yapmama konusunda da. Molfix de denemiştim onda da pişik oldu hemen. Bide benim gibi beyaz ve alerjik bir teni vardı oğlumun. Bakalım bu oğlum inşallah daha normal olur çok hassas olmaz.Ben kizimda molfix kullandim canim, cok memnun kaldim bunda da molfixden devam edicem, bir de sik sik marka degismeyin diyorlar neye alisirsa onu istermis o yuzden primadan emin misin
Evet premiumuda denedim oda guzel, eger bebegin 3 kilodan fazlaysa 200 1 numara 200de 2 numara alabilirsin, biz cok cabuk 2ye gecmistik.Molfix almayı düşündüm ben de. Premium’u varmış bir de onu biliyor musun cnm? Bir de alerji falan olur diye fazla almayıp denemek istiyorum yenidoğan kaçlı almam lazım en az sence?
Alya ipek çok güzel kulağa hoş geliyorIsim konusunda bizde soyle bir durum var Kizimin adi Azra, esimin ailesi Alya koyalim dediler esimde onlar cok istiyor diye Alya olacak diyor, kendisi onceleri Gokce istiyordu fikri degisti. Bende isimler cok yakin olucak karisir mi acaba diye endiseliyim. Sizce sadece Alya mi olsun yoksa yanina ikinci bir isim koyulsa mi daha hos durur. (Alya Ipek dusunuyordum)
Bence de. Azra ile Alya ikiz gibi duruyor sanki. Bana kalsaydi Irem koyardimAlya ipek çok güzel kulağa hoş geliyor
Aklımızdaki iki isim eşim gökçe düşünmüştü, bende alya. Eşim ikisini de koyalım dedi. Fakat ben 2isim sevmiyorum. Başka isim mi bulsak yine kararsızımIsim konusunda bizde soyle bir durum var Kizimin adi Azra, esimin ailesi Alya koyalim dediler esimde onlar cok istiyor diye Alya olacak diyor, kendisi onceleri Gokce istiyordu fikri degisti. Bende isimler cok yakin olucak karisir mi acaba diye endiseliyim. Sizce sadece Alya mi olsun yoksa yanina ikinci bir isim koyulsa mi daha hos durur. (Alya Ipek dusunuyordum)
Ikiside suan cok populer, Gökçenin anlami ve analizi daha guzel ama. Bende tek ismi daha cok severim.Aklımızdaki iki isim eşim gökçe düşünmüştü, bende alya. Eşim ikisini de koyalım dedi. Fakat ben 2isim sevmiyorum. Başka isim mi bulsak yine kararsızım
Evet aslında gökçe de hoşuma gidiyor. İsim seçmek gerçekten çok zormuş yaIkiside suan cok populer, Gökçenin anlami ve analizi daha guzel ama. Bende tek ismi daha cok severim.
Evet aslında gökçe de hoşuma gidiyor. İsim seçmek gerçekten çok zormuş ya
İrem sahte cennet demek ama anlamına dikkat etmek lazimBence de. Azra ile Alya ikiz gibi duruyor sanki. Bana kalsaydi Irem koyardimKizlar isim bulamayan varsa İrem ismini dusunebilir
İkisini koymanız aynı anda çok zorlama olur bence,bir de benim fikrim bu çok popüler olduğu için çocuk bir okula gidecek herkes Alya,Gökçe,ipek olacak.Başka isimlere şans verilebilirAklımızdaki iki isim eşim gökçe düşünmüştü, bende alya. Eşim ikisini de koyalım dedi. Fakat ben 2isim sevmiyorum. Başka isim mi bulsak yine kararsızım
Merhabalar bende çift rahimliyim uterus didelfis olarak geçiyor 2 kez erken doğum yaşadım 4 ve 6 aylık. En son sezeryan oldum. İyi bi perinatoloji uzmanı arıyorum süreci psikolojik olarakta iyi yönetebileceğim tavsiyeniz varmıBen çift rahimliydim diğeri alındı 2 tüp 2 normal olumsuz gebelik rahim küçük olduğu için 2 histeroskopi ile genişletildi bu 3. tüp ilk defa bu kadar ilerleyebildik üstüne şimdi bir de serklaj yaptık her yerden tutuyoruz bakalım
Bende topuk ağrısı olmuyor ama ayak bileklerimde ayaklarımda ağrı oluyor. El bileklerimde de ağrı oluyor hatta bazen parmaklarım da uyuşuyor. Galiba hamilelikte ödemden dolayı sinir sıkışmaları oluyormuş o yüzden ağrı yapıyormuş.kızlar topuk ağrısı yaşıyo musunuz çıldırmak üzereyim
Ben bu ismi düşündüğüm gece rüyamda gördüm kızımı ondan sonra karar verebildim anca yoksa bende hala kararsızdım. Eliz olacak nasipseKızlar bu isim konusu açılmışken. Biz kızımın ismine hala karar veremedik. Doğurmaktan daha zor herhalde isim bulmak. Hiç biri içime sinmiyor ya. Siz neler koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?