Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kaşar peyniri bulgur ve yulaf kilo aldırıyor diyorlar

Bu arada ben de 12-13 civarı aldım ve bebiş normal seyirinde ilerliyor. Beslenme konusuna gelirsek de her gün yumurta, avokado, süt ürünleri, akşam protein ağırlıklı besleniyorum ona rağmen bebişin kilo şahlanmıyor o yüzden çoğunlukla yapısal olduğuna ikna oldum

Ben kizimda molfix kullandim canim, cok memnun kaldim bunda da molfixden devam edicem, bir de sik sik marka degismeyin diyorlar neye alisirsa onu istermis o yuzden primadan emin misin
Erkek olunca genelde sızdırma olayları daha çok oluyor. Prima bu konuda da iyiydi ve pişik yapmama konusunda da. Molfix de denemiştim onda da pişik oldu hemen. Bide benim gibi beyaz ve alerjik bir teni vardı oğlumun. Bakalım bu oğlum inşallah daha normal olur çok hassas olmaz. yapacak bişey yok alışırsa da burdan devam

Molfix almayı düşündüm ben de. Premium’u varmış bir de onu biliyor musun cnm? Bir de alerji falan olur diye fazla almayıp denemek istiyorum yenidoğan kaçlı almam lazım en az sence?
Evet premiumuda denedim oda guzel, eger bebegin 3 kilodan fazlaysa 200 1 numara 200de 2 numara alabilirsin, biz cok cabuk 2ye gecmistik.

Isim konusunda bizde soyle bir durum var Kizimin adi Azra, esimin ailesi Alya koyalim dediler esimde onlar cok istiyor diye Alya olacak diyor, kendisi onceleri Gokce istiyordu fikri degisti. Bende isimler cok yakin olucak karisir mi acaba diye endiseliyim. Sizce sadece Alya mi olsun yoksa yanina ikinci bir isim koyulsa mi daha hos durur. (Alya Ipek dusunuyordum)

Alya ipek çok güzel kulağa hoş geliyor

Aklımızdaki iki isim eşim gökçe düşünmüştü, bende alya. Eşim ikisini de koyalım dedi. Fakat ben 2isim sevmiyorum. Başka isim mi bulsak yine kararsızım

Aklımızdaki iki isim eşim gökçe düşünmüştü, bende alya. Eşim ikisini de koyalım dedi. Fakat ben 2isim sevmiyorum. Başka isim mi bulsak yine kararsızım
Ikiside suan cok populer, Gökçenin anlami ve analizi daha guzel ama. Bende tek ismi daha cok severim.

İkisini koymanız aynı anda çok zorlama olur bence,bir de benim fikrim bu çok popüler olduğu için çocuk bir okula gidecek herkes Alya,Gökçe,ipek olacak.Başka isimlere şans verilebilir

Merhabalar bende çift rahimliyim uterus didelfis olarak geçiyor 2 kez erken doğum yaşadım 4 ve 6 aylık. En son sezeryan oldum. İyi bi perinatoloji uzmanı arıyorum süreci psikolojik olarakta iyi yönetebileceğim tavsiyeniz varmı

kızlar topuk ağrısı yaşıyo musunuz çıldırmak üzereyim
Bende topuk ağrısı olmuyor ama ayak bileklerimde ayaklarımda ağrı oluyor. El bileklerimde de ağrı oluyor hatta bazen parmaklarım da uyuşuyor. Galiba hamilelikte ödemden dolayı sinir sıkışmaları oluyormuş o yüzden ağrı yapıyormuş.

Kızlar bu isim konusu açılmışken. Biz kızımın ismine hala karar veremedik. Doğurmaktan daha zor herhalde isim bulmak. Hiç biri içime sinmiyor ya. Siz neler koydunuz
Ben bu ismi düşündüğüm gece rüyamda gördüm kızımı ondan sonra karar verebildim anca yoksa bende hala kararsızdım. Eliz olacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…