Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Of bende bunu hep düşünüyorum ya önceden lazer yaptırmıştım o yüzden 5 bıçaklı jiletle hallediyorum hep gebeliğin başından beri ama sanki kalinlasti ve çabuk çıkıyor diğer bölgeler değil de genital sinir oluyorum göremiyorum da doğru düzgün
Aniden doğum falan olsa Allah korusun nasıl yapcam diye de düşünüyorum valla artık kuaföre gitmeyi düşünüyorum bu haftalardan sonra

Ben de aynı durumdayım mümkün değil göremiyorum,önceden veet bıçaklarla kolayca alıyordum şu an yok.Geçen ben de alayım dedim hiç düzgün olmadı kalıyor her yerden,artık ağdaya gitmeyi düşünüyorum en azından uzun süre çıkmaz.

Öncesinden lazere gitmiştim o yüzden çok çıkmıyor ama yinede hormonlardan çıkanlar var çok çabuk uzuyor. Onu da pudralı eldivenle hallediyorum. çok güzel alıyor o
Keşke bende hamilelikten önce gitseymişim lazere. Senin şimdi çıksa da azdır eldivenle halledersin. Benim eldivenle olcak gibi değil bide hemen çıkıyor kısa kısa sinir oluyorum.

Bende ayni durumdayim, gobekten bise goremiyosun zaten epilatorle gecen aldim hep kanatmisim, uzanamadigm yerler icin krem kullaniyorum. Agdayla hayatimda hic yapamadim zaten, ayna yardimi ile deneyin belki oyle daha kolay yaparsiniz.
Canım krem zararlı diye biliyorum hamilelikte. Bi araştır istersen. Aynayla görüyorum da uzanamıyorum iki büklüm oluyorum

Benimde diğer yerlerde sıkıntı yok Allahtan bacaklarım falan çok kıllı değil. Jilette kalınlaştırır canım ya o yüzden ben hiç kullanmadım daha. Dediğin gibi aniden bişey olursa son rütuş jiletle olur napalım. Ay bide ikinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar nasıl yapıyor diye düşünüyorum. Benim ilk gebelik elime koluma dolanan çocuk yok evde

Asla çözemedim aynı durumdayım. Hep kalıyor asla göremiyorum hatta ulaşamıyorum bile o kadar iri göbeğim var ki imkansızlaştı resmen.
Aniden bi durum olursa Allaha emanetim o konuda napim artık

Aynayla yapmaktan başka çare yok gibi . Klozet üstüne bırakın aynayı kolay oluyor

Lazerden sonra ağda kıl kökünü besliyor dedikleri için mecburen jiletle aldım hep diğer yerlerde dediğin gibi kalınlaşma falan olmadı rahat ama genitalde nedense oldu agdayi kendim asla yapamam oraya hem göremem hem kendiime yapamıyorum nedense Instagram'da görüyorum hamile kadınlar eşlerine yaptırıyor da ben hayatta yaptiramam heralde artık kuaföre gidicem agdaya başka şansım yok gibi aniden doğuranlar falan nasıl yapıyor acaba bazen düşünüyorum da çünkü benim karnım bile tuylendi gebelikten sonra onu en azından görüyorum kendim alıyorum agdayla küçük küçük sjsjsj

Ben İstanbul'da Kozyatağı acıbadem Cem fıçıcıoğluna gidiyorum çok memnunum

Keşke bende hamilelikten önce gitseymişim lazere. Senin şimdi çıksa da azdır eldivenle halledersin. Benim eldivenle olcak gibi değil bide hemen çıkıyor kısa kısa sinir oluyorum.
Ayol gitsen ne olacak ben 4-5 yıl gittim yine çıktı. Hamilelik hormonları lazer dinlemiyor arkadaşlar. Eskisi gibi değil ama %80 duruyor yani biraz ince de olsa onları da almak gerekiyor bir şey değişmiyor. Hatta eskiden göbeğimde bu kadar çok yoktu göbeğimde biraz yayıldı Allah’tan aşırı değil. Yine de haftada bir çıkıyor. Jilet asla sürmüyorum. Jilet ben de arttırıyor. Ağda yapıyorum. Ama aşırı takmamaya çalışıyorum kontrolden kontrole aldığım da oluyor.

Benim de tüylenme çok oldu daha iki hafta oldu kuaförden geleli yine gideceğim mecbur en temiz o şekil oluyor

Kızlar kuaför acıtmıyor mu kendimi kasarım diye çok korkuyorum

Kızlar kuaför acıtmıyor mu kendimi kasarım diye çok korkuyorum
Bende gebelik öncesi kuaföre gidiyordum ama şimdi kendimi çok kasarım diye gidemiyorum makineyle almaya çalışıyorum ama göbekten alamamaya başladım

Bende gebelik öncesi kuaföre gidiyordum ama şimdi kendimi çok kasarım diye gidemiyorum makineyle almaya çalışıyorum ama göbekten alamamaya başladım
Ben de lazere gidiyordum şimdi jilete geçtim ama görmüyorum artık, kuaföre gitmeye de korkuyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…