- 1 Kasım 2015
- 294
- 198
- 103
Of bende bunu hep düşünüyorum ya önceden lazer yaptırmıştım o yüzden 5 bıçaklı jiletle hallediyorum hep gebeliğin başından beri ama sanki kalinlasti ve çabuk çıkıyor diğer bölgeler değil de genital sinir oluyorum göremiyorum da doğru düzgünKızlar Allah için bi fikir verin genital bölgenin kıl problemini nasıl çözüyorsunuz. Ben normalde braunun epilatörüyle işimi görüyordum arada sir ağda yapıyordum ama artık asla yapamıyorum. Cildim hassaslaştı sürekli kanatıyorum ve göbekten erişemiyorum. Hamileyiz her anda hazırlıklı temiz olmak istiyorum hormonlardan mıdır nedir haftasında küçük küçük kıllar çıkıyor hemen. Kuaföre gitsem haftalık gitmem lazım cildim mohvoldu zaten. Yarın doktor kontrolüm var diye yine güzelce bakım yapayım dedim kan ter içinde kaldım iki büklüm. Siz napıyorsunuz nasıl çözdünüz bu problemi
Kızlar Allah için bi fikir verin genital bölgenin kıl problemini nasıl çözüyorsunuz. Ben normalde braunun epilatörüyle işimi görüyordum arada sir ağda yapıyordum ama artık asla yapamıyorum. Cildim hassaslaştı sürekli kanatıyorum ve göbekten erişemiyorum. Hamileyiz her anda hazırlıklı temiz olmak istiyorum hormonlardan mıdır nedir haftasında küçük küçük kıllar çıkıyor hemen. Kuaföre gitsem haftalık gitmem lazım cildim mohvoldu zaten. Yarın doktor kontrolüm var diye yine güzelce bakım yapayım dedim kan ter içinde kaldım iki büklüm. Siz napıyorsunuz nasıl çözdünüz bu problemi
Evet mantıklı her şeye de o kadar para yığmaya gerek yok ya ne masraf ettik şimdiden:)Soft & dream modeli, babyjorn iyi ama belki cocuk durmadi kullanamadim ziyan olmasin az para degil valla
Keşke bende hamilelikten önce gitseymişim lazere. Senin şimdi çıksa da azdır eldivenle halledersin. Benim eldivenle olcak gibi değil bide hemen çıkıyor kısa kısa sinir oluyorum.Öncesinden lazere gitmiştim o yüzden çok çıkmıyor ama yinede hormonlardan çıkanlar var çok çabuk uzuyor. Onu da pudralı eldivenle hallediyorum. çok güzel alıyor o
Canım krem zararlı diye biliyorum hamilelikte. Bi araştır istersen. Aynayla görüyorum da uzanamıyorum iki büklüm oluyorumBende ayni durumdayim, gobekten bise goremiyosun zaten epilatorle gecen aldim hep kanatmisim, uzanamadigm yerler icin krem kullaniyorum. Agdayla hayatimda hic yapamadim zaten, ayna yardimi ile deneyin belki oyle daha kolay yaparsiniz.
Benimde diğer yerlerde sıkıntı yok Allahtan bacaklarım falan çok kıllı değil. Jilette kalınlaştırır canım ya o yüzden ben hiç kullanmadım daha. Dediğin gibi aniden bişey olursa son rütuş jiletle olur napalım. Ay bide ikinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar nasıl yapıyor diye düşünüyorum. Benim ilk gebelik elime koluma dolanan çocuk yok evdeOf bende bunu hep düşünüyorum ya önceden lazer yaptırmıştım o yüzden 5 bıçaklı jiletle hallediyorum hep gebeliğin başından beri ama sanki kalinlasti ve çabuk çıkıyor diğer bölgeler değil de genital sinir oluyorum göremiyorum da doğru düzgün
Aniden doğum falan olsa Allah korusun nasıl yapcam diye de düşünüyorum valla artık kuaföre gitmeyi düşünüyorum bu haftalardan sonra
Daha O isimi bulamamışsındır belki deBana da bir işaret gönderse keşke rüyamda falan hiç tık yok
Asla çözemedim aynı durumdayım. Hep kalıyor asla göremiyorum hatta ulaşamıyorum bile o kadar iri göbeğim var ki imkansızlaştı resmen.Kızlar Allah için bi fikir verin genital bölgenin kıl problemini nasıl çözüyorsunuz. Ben normalde braunun epilatörüyle işimi görüyordum arada sir ağda yapıyordum ama artık asla yapamıyorum. Cildim hassaslaştı sürekli kanatıyorum ve göbekten erişemiyorum. Hamileyiz her anda hazırlıklı temiz olmak istiyorum hormonlardan mıdır nedir haftasında küçük küçük kıllar çıkıyor hemen. Kuaföre gitsem haftalık gitmem lazım cildim mohvoldu zaten. Yarın doktor kontrolüm var diye yine güzelce bakım yapayım dedim kan ter içinde kaldım iki büklüm. Siz napıyorsunuz nasıl çözdünüz bu problemi
Aynayla yapmaktan başka çare yok gibi . Klozet üstüne bırakın aynayı kolay oluyorBenimde diğer yerlerde sıkıntı yok Allahtan bacaklarım falan çok kıllı değil. Jilette kalınlaştırır canım ya o yüzden ben hiç kullanmadım daha. Dediğin gibi aniden bişey olursa son rütuş jiletle olur napalım. Ay bide ikinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar nasıl yapıyor diye düşünüyorum. Benim ilk gebelik elime koluma dolanan çocuk yok evde
Lazerden sonra ağda kıl kökünü besliyor dedikleri için mecburen jiletle aldım hep diğer yerlerde dediğin gibi kalınlaşma falan olmadı rahat ama genitalde nedense oldu agdayi kendim asla yapamam oraya hem göremem hem kendiime yapamıyorum nedenseBenimde diğer yerlerde sıkıntı yok Allahtan bacaklarım falan çok kıllı değil. Jilette kalınlaştırır canım ya o yüzden ben hiç kullanmadım daha. Dediğin gibi aniden bişey olursa son rütuş jiletle olur napalım. Ay bide ikinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar nasıl yapıyor diye düşünüyorum. Benim ilk gebelik elime koluma dolanan çocuk yok evde
Ben İstanbul'da Kozyatağı acıbadem Cem fıçıcıoğluna gidiyorum çok memnunumMerhabalar bende çift rahimliyim uterus didelfis olarak geçiyor 2 kez erken doğum yaşadım 4 ve 6 aylık. En son sezeryan oldum. İyi bi perinatoloji uzmanı arıyorum süreci psikolojik olarakta iyi yönetebileceğim tavsiyeniz varmı
Ayol gitsen ne olacak ben 4-5 yıl gittim yine çıktı. Hamilelik hormonları lazer dinlemiyor arkadaşlar. Eskisi gibi değil ama %80 duruyor yani biraz ince de olsa onları da almak gerekiyor bir şey değişmiyor. Hatta eskiden göbeğimde bu kadar çok yoktu göbeğimde biraz yayıldı Allah’tan aşırı değil. Yine de haftada bir çıkıyor. Jilet asla sürmüyorum. Jilet ben de arttırıyor. Ağda yapıyorum. Ama aşırı takmamaya çalışıyorum kontrolden kontrole aldığım da oluyor.Keşke bende hamilelikten önce gitseymişim lazere. Senin şimdi çıksa da azdır eldivenle halledersin. Benim eldivenle olcak gibi değil bide hemen çıkıyor kısa kısa sinir oluyorum.
Bende gebelik öncesi kuaföre gidiyordum ama şimdi kendimi çok kasarım diye gidemiyorum makineyle almaya çalışıyorum ama göbekten alamamaya başladımKızlar kuaför acıtmıyor mu kendimi kasarım diye çok korkuyorum
Ben de lazere gidiyordum şimdi jilete geçtim ama görmüyorum artık, kuaföre gitmeye de korkuyorum nedenseBende gebelik öncesi kuaföre gidiyordum ama şimdi kendimi çok kasarım diye gidemiyorum makineyle almaya çalışıyorum ama göbekten alamamaya başladım
Ben de o sebepten gidemiyorum ya kesinlikle kasarımBende gebelik öncesi kuaföre gidiyordum ama şimdi kendimi çok kasarım diye gidemiyorum makineyle almaya çalışıyorum ama göbekten alamamaya başladım
Evet ya benimde öyle baya bi sürüyorGünde dört beş kere bebişi hıçkırık tutuyor dakikalarca sürüyor hıçkırıklı mı sizin bebitolar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?