Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım 28. haftada 1 - 1.100 civarı normal kabul ediliyor. 1500 olmuşsa gayet iyi değil mi kilomu bile. Doktorun mu önerdi erken doğum riskinden dolayı?

Tecrübeli anneler kanguru kaç yaşa kadar efektif kullanılabiliyor? Deneyiminiz nasıldı

Tecrübeli anneler kanguru kaç yaşa kadar efektif kullanılabiliyor? Deneyiminiz nasıldı
Benim baktiklarimda bazilari 9 kilo bazilari 15 kilo diyor. Ama 10 kilodan fazlasini tasimasi zor babalar tasir bir bucuk yasa kadar kullansam benim icin yeterli. Hangi modele bakiyorsun bende henuz almadim chicco alirim gibi

Canım 28. haftada 1 - 1.100 civarı normal kabul ediliyor. 1500 olmuşsa gayet iyi değil mi kilomu bile. Doktorun mu önerdi erken doğum riskinden dolayı?
Evet daha önce 33 haftalık erken doğum yaptım 1950 doğdu bebeğim 3 hafta küvezde kaldı 2200 olmadan küvezden çıkartmadılar çok şükür bir problemi yoktu

Ben 5 aydan sonra kullanamadım. Zaten minyonum belime sırtıma çok büyük yük geliyordu. Birde hareketlenmeye başladığı için inmek istiyordu benim için ilk 4 ay en konforlu kullandığım zamanlardı.

Ben 5 aydan sonra kullanamadım. Zaten minyonum belime sırtıma çok büyük yük geliyordu. Birde hareketlenmeye başladığı için inmek istiyordu benim için ilk 4 ay en konforlu kullandığım zamanlardı.
Yeni doğanken kullanabildiz mi

Benim baktiklarimda bazilari 9 kilo bazilari 15 kilo diyor. Ama 10 kilodan fazlasini tasimasi zor babalar tasir bir bucuk yasa kadar kullansam benim icin yeterli. Hangi modele bakiyorsun bende henuz almadim chicco alirim gibi
Babyjörn indirime girmiş de biraz. Onun move modeli var yenidoğandan 15 aya kadar kullanılır diyor. Bir de 3 yaşa kadar olanı var harmony model. Eşim de çocuk zaten durmaz bir yaşından sonra hiç gerek yok falan dedi. Ben de dur bi annelere sorim dedim
Chicco hangi model düşünüyorsun bir bakayım ben de

Kızlar bebek kamerası için xiaomi ve bebevo nun ne farkı var Monitör haricinde ?Ne aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz

Evet daha önce 33 haftalık erken doğum yaptım 1950 doğdu bebeğim 3 hafta küvezde kaldı 2200 olmadan küvezden çıkartmadılar çok şükür bir problemi yoktu
İnşallah zamanında ve sağlıkla alırsınız kucağınıza . Bende ikinci oğlumu erken aldım ciğer gelistieici vs yapmislardi .dogdugunda nefesi düzenli alamadı birgün kaldı kuvezde insalalh sağlıkla ve zamanında alalım bebsilerimizi

İnşallah bizde ciğer geliştirici yapmıştık kilosundan dolayı kaldı o kadar inşallah bunda 36 yı görürüm

Kızlar Allah için bi fikir verin genital bölgenin kıl problemini nasıl çözüyorsunuz. Ben normalde braunun epilatörüyle işimi görüyordum arada sir ağda yapıyordum ama artık asla yapamıyorum. Cildim hassaslaştı sürekli kanatıyorum ve göbekten erişemiyorum. Hamileyiz her anda hazırlıklı temiz olmak istiyorum hormonlardan mıdır nedir haftasında küçük küçük kıllar çıkıyor hemen. Kuaföre gitsem haftalık gitmem lazım cildim mohvoldu zaten. Yarın doktor kontrolüm var diye yine güzelce bakım yapayım dedim kan ter içinde kaldım iki büklüm. Siz napıyorsunuz nasıl çözdünüz bu problemi

Aynı durumdayım çözüm bulamadım

gerçekten bu ara ben de bunu taktım napıcaz ya karnım acıyo zorlayınca

Öncesinden lazere gitmiştim o yüzden çok çıkmıyor ama yinede hormonlardan çıkanlar var çok çabuk uzuyor. Onu da pudralı eldivenle hallediyorum. çok güzel alıyor o

Soft & dream modeli, babyjorn iyi ama belki cocuk durmadi kullanamadim ziyan olmasin az para degil valla

Bende ayni durumdayim, gobekten bise goremiyosun zaten epilatorle gecen aldim hep kanatmisim, uzanamadigm yerler icin krem kullaniyorum. Agdayla hayatimda hic yapamadim zaten, ayna yardimi ile deneyin belki oyle daha kolay yaparsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…