Ay bıdığa bak senKızlar doktor kontrolünden çıktım benim kız 2-3 kere ağlıyor gibi yaptı numaracı. İlk kez bu kadar net mimik yaptığını gördüm
Yaa derya nasılsınnn? Bayadır yoktum. Güzel sonuclar inşallahgörürsün allahın izniyle öyle düşünme allah yardımcınn olsunnn
Sancı durdu mu? Düzenliydi ki serum verdiler diye düşünüyorumKuzuu nerelerdesin ya?? Bırakma bizi anca beraber kanca beraberarada ses var.
Ben iyiyim nst de sancı çıktı serum verdiler bir kez daha bağlandım. yıkılmadık ayaktayız
Ben bunu aldım. Doğru ölçüyor. Başlık çıkınca direk kulağa geçiyor. Bebek modları da varBen bundan almayı düşünüyorum. Yorumları çok iyi.Jumper Temassız Ateş Ölçer Alından Ve Kulaktan Ölçer JPD-FR301 - Fiyatı, Yorumları
Jumper Temassız Ateş Ölçer Alından Ve Kulaktan Ölçer JPD-FR301 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sancı durdu mu? Düzenliydi ki serum verdiler diye düşünüyorum
Hissetmiyorsan seviyesi düşüktür ama düzenliyse serum vermiş olabilirlerBilmiyorum ki canım. İlk defa girdim nst ye. Sancı çıkmış serum verip yine bağlayacağız dediler. 2. Bitmesini bekliyorum. Ben hiç bşy hissetmiyorum sancı sertlik falan ama bakalım.
dualarımız sizinleKızlar bugün benim de kontrolüm vardı. Heyecanla geldim ama yine hüsrana uğradım. Bebeğimde gelişim geriliği var maalesef. Şu an NST’ye bağladılar. Anladığım kadarıyla anne karnında fazla bekletmeyi düşünmüyorlar.
Canım geçmiş olsun ne kadarlık bi gerilik var neden kaynaklı acabaKızlar bugün benim de kontrolüm vardı. Heyecanla geldim ama yine hüsrana uğradım. Bebeğimde gelişim geriliği var maalesef. Şu an NST’ye bağladılar. Anladığım kadarıyla anne karnında fazla bekletmeyi düşünmüyorlar.
Yaa mapim kuşum bende yaşamaya calısıyorum işte djdjdjf yuvarlanıp gidiyom. Geliyoö okuyom sizi aslında ara ara dermanm yoğtu pek yazışmaya. Veririm veririmmKuzuu nerelerdesin ya?? Bırakma bizi anca beraber kanca beraberarada ses var.
Ben iyiyim nst de sancı çıktı serum verdiler bir kez daha bağlandım. yıkılmadık ayaktayız
Evet evet alıyoruz özellikle hasta oldukları dönem de çok ise yarıyor serum youtubeden açıp izleyebilirsin doktorlar da uygulamalk olarak gösteriyor zaten daha rahat uyuyor bebekler temizleninceValla kafada direkt canlandirinca korku filmi gibi
Hic duymamıştım, görmedim de.
Şimdi internetten biraz araştırdım. Dyson dahil her süpürgeye oluyor sanirim.
O zaman izotonik su, fizyolojik serum falan almıyor muyuz? Yani sümüğü önden yumuşatmak gerekiyor mi?
Bende bundan alıcam sanırımBen de çok araştırdım drlar bebekte bunu kullanıyor diye bundan aldım
Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı. Heyecanla geldim ama yine hüsrana uğradım. Bebeğimde gelişim geriliği var maalesef. Şu an NST’ye bağladılar. Anladığım kadarıyla anne karnında fazla bekletmeyi düşünmüyorlar.
Canım en sağlıklısı ne olacaksa doktorun önerir. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahKızlar bugün benim de kontrolüm vardı. Heyecanla geldim ama yine hüsrana uğradım. Bebeğimde gelişim geriliği var maalesef. Şu an NST’ye bağladılar. Anladığım kadarıyla anne karnında fazla bekletmeyi düşünmüyorlar.
Dualarımız seninle canım benim. Belki durumun kaynağını bulup ona göre bi tedavi uygularlar dur bakalımKızlar bugün benim de kontrolüm vardı. Heyecanla geldim ama yine hüsrana uğradım. Bebeğimde gelişim geriliği var maalesef. Şu an NST’ye bağladılar. Anladığım kadarıyla anne karnında fazla bekletmeyi düşünmüyorlar.
Nası sancı cıkıyo ya normalde hissediyo musunuz kızlar sancı olduğunu? Pazartesi bende gircem heyecanlıyımKuzuu nerelerdesin ya?? Bırakma bizi anca beraber kanca beraberarada ses var.
Canım üzülme lütfen bazı bebişler minik oluyor. Ne kadar bi gerilik söz konusu ve sebebi neymiş? Hersey cok güzel olsun vaktiyle al kucağına inşallahKızlar bugün benim de kontrolüm vardı. Heyecanla geldim ama yine hüsrana uğradım. Bebeğimde gelişim geriliği var maalesef. Şu an NST’ye bağladılar. Anladığım kadarıyla anne karnında fazla bekletmeyi düşünmüyorlar.
Moralini hemen bozma canım ekim annelerinde birisi vardı yeni doğum yaptı hatta ona da gelişim geriliği var dediler sürekli plasenta beslemiyordu bebeği ölçümden daha fazla kiloyla doğdu hem de normal doğum çok şükür sağlığı da yerinde inşallah seninki de geçici bir durumdurKızlar bugün benim de kontrolüm vardı. Heyecanla geldim ama yine hüsrana uğradım. Bebeğimde gelişim geriliği var maalesef. Şu an NST’ye bağladılar. Anladığım kadarıyla anne karnında fazla bekletmeyi düşünmüyorlar.
Aaa ne güzellAa bende 2 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?