Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Evet bende onu almayı düşünüyordum teşekkür ederim önerin için bi tane de yedek alırım çantamda dursun diye yeterli olur sanırım deri üstü ölçer cıva mı ne olduğu için sağlık açısından önerilmiyormuş

Ayy buna da bakayım yedeğim de bu olsun çantamda iyi olur Ateş ölçer ve burun temizliği için çifterli almak istiyorum garanti olsun diye

Duyulduğu kadar korkunc değil merak etme dusuk ayarda çekiyorsun ki hazne küçük olduğu için çok etkilemiyor bebegi

Valla kafada direkt canlandirinca korku filmi gibi
Hic duymamıştım, görmedim de.

Şimdi internetten biraz araştırdım. Dyson dahil her süpürgeye oluyor sanirim.

O zaman izotonik su, fizyolojik serum falan almıyor muyuz? Yani sümüğü önden yumuşatmak gerekiyor mi?

Temizlik artık vücutta büyük sıkıntılar doğuruyor kız yabancı değiller zaten iç bi parol dinlen. İyi olmuş anneciğin de yardımcı olur şimdi sana
Yamuldum valla sabah beri, ilk defa da midem bulandı 1. Trimesterden sonra kustum falan anlamadım noluyo bugün neyse dediğin gibi anacığım şimdi bana iyi gelir

Sümüğü önden yumuşatmak gerekiyor canım. Duştan sonrası tavsiyem o zaman suya gerek kalmıyor zsten ama duş harici kullanacaksan serum fizyolojik ile yumusatmak şart

Kızlar bende nst deyim şuan. yanımdada bir arkadaş 40 lı haftalarda yatış verildi diye ağlıyor. Kiminin üzüntüsü kiminin hayali ben 38 lere görsem mutluluktan ağlarım beee
Yaa derya nasılsınnn? Bayadır yoktum. Güzel sonuclar inşallah görürsün allahın izniyle öyle düşünme allah yardımcınn olsunnn

Cok eğilip kalktıysan bebekte baskı yapmıstır mideme belki canım, dinlen ya yabancı değil annenlerr nolcak yardm eder sana o, iç parol zarar gelmez en azından bel ağrına iyi geliirr

Yamuldum valla sabah beri, ilk defa da midem bulandı 1. Trimesterden sonra kustum falan anlamadım noluyo bugün neyse dediğin gibi anacığım şimdi bana iyi gelir
Ben ilk trimesterda bile bulantı çekmedim 30-32 arası sabahları bende de çok oldu belki denk gelmiş belki biraz üşüymüşsündür canım. Dınlen güzelce hasta olma dikkat et kendine

Cok eğilip kalktıysan bebekte baskı yapmıstır mideme belki canım, dinlen ya yabancı değil annenlerr nolcak yardm eder sana o, iç parol zarar gelmez en azından bel ağrına iyi geliirr

Ben ilk trimesterda bile bulantı çekmedim 30-32 arası sabahları bende de çok oldu belki denk gelmiş belki biraz üşüymüşsündür canım. Dınlen güzelce hasta olma dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim kızlarım dinleniyorum bi parol içtim bakalım inşallah fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…