Evet bende onu almayı düşünüyordum teşekkür ederim önerin içinBiz braun marka kulaktan ölçer aldık. Tek sorunu kulaktan ölçmek için tek kullanımlık bir aparatı var onu eksik etmemek gerekiyor. Ama tek kullanımlık olması da iyi mikrop taşımaz diye düşündüm kulak enfeksiyonu olduğunda. Onun haricinde evde koltuk altından ölçer vardı bizim kullandığımız ve pandemiden kalma deri üstü ölçer de var bir işe yaramadığını düşündüğümonu tavsiye etmiyorlar zaten bebekler için
Ayy buna da bakayım yedeğim de bu olsun çantamda iyi olurBen bundan almayı düşünüyorum. Yorumları çok iyi.Jumper Temassız Ateş Ölçer Alından Ve Kulaktan Ölçer JPD-FR301 - Fiyatı, Yorumları
Jumper Temassız Ateş Ölçer Alından Ve Kulaktan Ölçer JPD-FR301 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Duyulduğu kadar korkunc değil merak etmedusuk ayarda çekiyorsun ki hazne küçük olduğu için çok etkilemiyor bebegi
Yamuldum valla sabah beri, ilk defa da midem bulandı 1. Trimesterden sonra kustum falan anlamadım noluyo bugünTemizlik artık vücutta büyük sıkıntılar doğuruyorkız yabancı değiller zaten iç bi parol dinlen. İyi olmuş anneciğin de yardımcı olur şimdi sana
Ayy o zaman doğru yoldayızBen de çok araştırdım drlar bebekte bunu kullanıyor diye bundan aldım
İçiyorum valla bana mısın demiyor eşimi masaj için yakalayamadığım günler böyleyimMagnezyum içmiyor musun?
Ocean markasının extra mag diye bir şeyi var içinde üç tane magnezyum çeşidi. Bana iyi geliyor o aklında olsunİçiyorum valla bana mısın demiyor eşimi masaj için yakalayamadığım günler böyleyim
Sümüğü önden yumuşatmak gerekiyor canım. Duştan sonrası tavsiyem o zaman suya gerek kalmıyor zsten ama duş harici kullanacaksan serum fizyolojik ile yumusatmak şartValla kafada direkt canlandirinca korku filmi gibi
Hic duymamıştım, görmedim de.
Şimdi internetten biraz araştırdım. Dyson dahil her süpürgeye oluyor sanirim.
O zaman izotonik su, fizyolojik serum falan almıyor muyuz? Yani sümüğü önden yumuşatmak gerekiyor mi?
Yaa derya nasılsınnn? Bayadır yoktum. Güzel sonuclar inşallahKızlar bende nst deyim şuan.yanımdada bir arkadaş 40 lı haftalarda yatış verildi diye ağlıyor. Kiminin üzüntüsü kiminin hayali ben 38 lere görsem mutluluktan ağlarım beee
Cok eğilip kalktıysan bebekte baskı yapmıstır mideme belki canım, dinlen ya yabancı değil annenlerr nolcak yardm eder sana o, iç parol zarar gelmez en azından bel ağrına iyi geliirrKızlar yav nazar değdi kim evde iş yapmıyorum diye dün yuhaladı beni itiraf etsin djdjd ay sabah haber geldi eşimin bi akrabası vefat etmiş memleketine gitti 3 4 saatlik mesafede. Annemleri aramış sabah yalnız kalmıyım evde gelsinler diye. Onlar da çıkmış yola bu arada 3 saat kadar uzaklıkta onlarda yakında değiller, bende kalktığımdan beri ev toparlıyorum cortladım kendi aileme gelme de diyemem yanineyse yabancı değiller de uzun süredir sabah ilk defa mide bulantım oldu sağ yan tarafım ağrıyor bebiş çok hareketli sürekli toplanıp canımı yakıyo ben napcam ya iki temizlik yaptım diye mi oldu yoksa olacağı mı vardı anlamadım inanılmaz karnım ağrıyor belim tuttu fenalardayım kimse gelmese daha iyiydi ya yalnız idare ederdim bir iki gün. Parol içsem ağrımı alırmı yattım kaldım öylece
Yok canım gaz yapmaz yani şu anki halinin üzerinde bi gaz olmaz o acıyı çekmektense mecbur kalırsan azıcık iç iyi gelirYa aklıma geldi chatgbt sordum gaz yapar dedi. Zaten gazdan gebermişim onu da kullanamadım. Zorla kusturmaya calıstım kendimi
Ben ilk trimesterda bile bulantı çekmedim 30-32 arası sabahları bende de çok oldu belki denk gelmiş belki biraz üşüymüşsündür canım. Dınlen güzelce hasta olma dikkat et kendineYamuldum valla sabah beri, ilk defa da midem bulandı 1. Trimesterden sonra kustum falan anlamadım noluyo bugünneyse dediğin gibi anacığım şimdi bana iyi gelir
Keşke içseymişim boşu boşuna efkarlanıp oturdum midemin acısıylaYok canım gaz yapmaz yani şu anki halinin üzerinde bi gaz olmaz o acıyı çekmektense mecbur kalırsan azıcık iç iyi gelir
Aa bende 2 Ekim2 ekim balım
3 te nst var bakalımm şimdiden hazırlandım eşimi bekliyorum işten gelsin diyeKeşke içseymişim boşu boşuna efkarlanıp oturdum midemin acısıylarandevun kaçtaydı haber verr
Sırf şu heyecanlı bekleyiş olmasın diye her zaman sabah 9a alıyorum randevumu3 te nst var bakalımm şimdiden hazırlandım eşimi bekliyorum işten gelsin diye
Cok eğilip kalktıysan bebekte baskı yapmıstır mideme belki canım, dinlen ya yabancı değil annenlerr nolcak yardm eder sana o, iç parol zarar gelmez en azından bel ağrına iyi geliirr
Çok teşekkür ederim kızlarım dinleniyorum bi parol içtim bakalım inşallah fayda ederBen ilk trimesterda bile bulantı çekmedim 30-32 arası sabahları bende de çok oldu belki denk gelmiş belki biraz üşüymüşsündür canım. Dınlen güzelce hasta olma dikkat et kendine
Ay bizim de aksine hep bu saatlere kalıyor eşimin işinden dolayı zaman gelmiyor vallaSırf şu heyecanlı bekleyiş olmasın diye her zaman sabah 9a alıyorum randevumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?