- 25 Şubat 2025
- 1.135
- 867
- 38
ben göğüs kalkanı aldım gümüş kapak mantar yaptığı olmuş korktum o yüzden bi de kalkan damlayan sütü de topluyomuş boşa akmamış oluyo sütKızlar gümüş kapak,göğüs kalkanı,göğüs ucu koruyucu bunların hepsi aynı şeye mi hizmet ediyor,hangisi daha fayda sağlıyor ?
Daha tam anlayamadım diyebilirim. Çok şükür ağrılarım azaldı ama hareketlerim kısıtlı yine de. Hamile gibi takılıyorum hâlâHamile olmamak nasıl bir duygu?
Ben biraz kitap okuyayım diye çekildim ama ne mümkün sırtım belim bacaklarım her yerim ağrıyor
1 hafta sonunda tamamen hareket edebildim hala ara sıra ağrım oluyor ama at gibiyim maşallahbahsjsjjsjsaz once kalktim ilk defa yurudum. ameliyat olan kizlar nasil yaptiniz ne zaman gecmisti agrilariniz.
Bir hafta sonra bir daha sorayım o zamanDaha tam anlayamadım diyebilirim. Çok şükür ağrılarım azaldı ama hareketlerim kısıtlı yine de. Hamile gibi takılıyorum hâlâ
Gümüş kapak mantar mı yapıyormuş ya onu ilk defa duydumben göğüs kalkanı aldım gümüş kapak mantar yaptığı olmuş korktum o yüzden bi de kalkan damlayan sütü de topluyomuş boşa akmamış oluyo süt
Ben de kalkan aldım. Gümüş kapağa gerek yok diye düşündüm. Kalkan önleyici gümüş kapak tedavi edici gibi geldi bana.Gümüş kapak mantar mı yapıyormuş ya onu ilk defa duydum
Kocana sinirlendin itiraf etof vajinam kasılıyor ya bugün sürekli. En ufak strese gelemiyor bu cimcime de bugün biraz sinirlendim. Tamam bütün gün kasık ağrım vardı yine
Hahhahs hayır ustalara sinirlendimKocana sinirlendin itiraf et
Ben 28. Haftamda 2+2 olacak şekilde 4 doz yaptırdımKızlar ciger geliştirici iğne yaptıran var mı? Takip edemedim
32.haftadayım ve serviks yetmezliği var diye bugun iğne yapıldı, 24 saat sonra yeniden yapılacak.ve 20dakika arayla 4 ilaç verdiler kasılmaları durdurmak için.hastamede yatıyorum
Şimdi nasılsın peki bebek halen gelmedi di mi.?bi de rahim ağzı kisaligindan miydi sebebi.?Ben 28. Haftamda 2+2 olacak şekilde 4 doz yaptırdım
Canım benimEn iyisini yapıyorsun gerçi canım. Her şeyin hazır olsun ki bir de onu kafana takmayasın.
Benim bebişin solunumu bugün daha iyiydi. Solunum desteğini kesmeyi düşünüyorlar ama bağırsakları anne sütünü tolere edememiş. Beslemeye ara vermişler. Bütün tahlilleri temiz ama bizi yine de biraz uzun bir süreç bekliyor anladığım kadarıyla. Zaten 1800-1900 gram olmadan küvözden çıkarmıyorlarmış. Ondan ayrı olduğum için üzülüyorum ama içim rahat bir yandan da
Ben pazartesi doğum yaptım. Şiddeti azalarak devam eden ağrılar var. Daha doğrusu ameliyat yerinde kalkarken, oturup yatarken yanma oluyor. Birde arada öksürük geliyor o insanı kortuyor. Uzun süre yatarsam kalkmakta zorlanıyorum çünkü ağrım artıyor ama hareket edersem rahatlıyorum. Hareket etmek iyileşmeyi hızlandırıyor.az once kalktim ilk defa yurudum. ameliyat olan kizlar nasil yaptiniz ne zaman gecmisti agrilariniz.
Kesinlikle lansinoh kullanın. 2 saate bir sağım yapıyorum. Üstelik hastane pompası çok sert ve acıtan bir pompaydı. Şuana kadar yara olmadı. Olacak gibi de görünmüyor. Bende pomad olanı kullanıyorum.Evet lansinohun göğüs ucu pomadını kullanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?