Güzelim eğer pozisyon değişikliğiyle veya zamanla azalıyorsa yalancı kasılmadır. Normal sancılar hep artış gösteriyormuş pozisyonla falan azalmazmış. Bebeğin hareketleri nasıl?Of başıma ağrı girdi tansiyonum çıktı. Ağrıların ve kasılmaların sıklığı azaldı. Yalancı kasılma mı bunlar? Yeniden olur mu acaba cok korktuk
Azaldı yazarken de karnım kasılıyor bak allahım sinirlerim bozuldu
Pasiflora tarzı nir şey düşündünüz mü? Benim doktorun bitkisel bir şey reçete etmiştiKizlar selam 31+2 deyim ilk cocugum, gebelikte cikan hipertiroid nedeniyle endokrin konrtolunde ilac kullaniyorum. Gun gectikce kaygi ve sosyal fobim artiyor dun ya erken gelirse diyerek hastane cantasini hazirlayip kapattim aksamdan beri adet sancisi gibi kesik kesik sancim olup geciyor normal diye dusundum cunku biri arayip iyi misin dese direkt aglamaya basliyorum… bu cumartesi 32 hafta oluyorum ve doktor kontrolum o gun sizce o gune kadar bekleyeyim mi bu arada bi psikolog ya da psikiyatriden destek almak iyi gelir mi doktor kaygin cok artarsa 50 mg lustrala onayim var demisti ama ona bile vicdan yapip agliyorum dusundukce ve herseyden korkuyorum
Alıntıları ayırmayı beceremedim kusura bakma. Vücut doğuma girmeden önce ishal olurmuş. Onunla alakalı olabilir.Kızlar eşim konuştu doktorla ama şikayetleri sayınca doktorum endişelenmedi. Bol su içsin istirahat etsin ishal başlarsa hastaneye gelin şuan sakin kalın dedi. İshal ne alaka
Ağrım feci kasılmayla geliyor
Bebek hiç durmuyor rahmi yoran o zaten sabahtan beri haşat etti kendini yaGüzelim eğer pozisyon değişikliğiyle veya zamanla azalıyorsa yalancı kasılmadır. Normal sancılar hep artış gösteriyormuş pozisyonla falan azalmazmış. Bebeğin hareketleri nasıl?
Tövbeler olsun ya bir günüm iyi geçse bir günüm burnumdan geliyor. Allahım inşallah devamı gelmez put gibi duruyorum suan rahatlasın diyePasiflora tarzı nir şey düşündünüz mü? Benim doktorun bitkisel bir şey reçete etmişti
Alıntıları ayırmayı beceremedim kusura bakma. Vücut doğuma girmeden önce ishal olurmuş. Onunla alakalı olabilir.
Heh süper işte gerçek kasılmadlarda bebek hareket edemez demek ki yalancı kasılman var üstüne bebek de hareket edince baskı artıyor muhtemelen. Gerçek kasılmalar bebeği aşağı ittiği için sarar ve bebek hareket edemezmişBebek hiç durmuyor rahmi yoran o zaten sabahtan beri haşat etti kendini yabıktım artık korkmaktan ağrı çekmekten bak isyan etmek istemiyorum ama kimisi hamile olduğunu bile anlamazken bu kadar ağrı çile nedir ben anlamadım ya
Aaaaaa öyle mi merve içim çok rahatladı suan o zaman. Canımsın iyi ki varsın kız eşime de okudum ilaç gibi geldi suan bu söylediğin allah razı olsun ya. Bilmiyorduk bakHeh süper işte gerçek kasılmadlarda bebek hareket edemez demek ki yalancı kasılman var üstüne bebek de hareket edince baskı artıyor muhtemelen. Gerçek kasılmalar bebeği aşağı ittiği için sarar ve bebek hareket edemezmiş
Bak sen çok stres yaptın çok iyi anlıyorum ama sakinleşmen lazım ki kasların da geçirsin birazcık. rahat bi yere uzan sola dön bacak arana yastık alkarnına da yastık desteği al biraz dinlenmeye sakinleşmeye çalış.Tövbeler olsun ya bir günüm iyi geçse bir günüm burnumdan geliyor. Allahım inşallah devamı gelmez put gibi duruyorum suan rahatlasın diye
Canımsın ne demekAaaaaa öyle mi merve içim çok rahatladı suan o zaman. Canımsın iyi ki varsın kız eşime de okudum ilaç gibi geldi suan bu söylediğin allah razı olsun ya. Bilmiyorduk bak
Ayyy cok sükür yaaaa bebekimiz de annesi de iyi ins demi. Sağlıkla geldi akıllı bıdıkKızlar doğurdum ağrım çok 3200 doğdu küvöze girmedi
canım biraz nefesle gevşemeye çalışsan bana iyi gelmişti iki gün önce, bide kasılma olduğunda bol su içmek de rahatlatıyoTövbeler olsun ya bir günüm iyi geçse bir günüm burnumdan geliyor. Allahım inşallah devamı gelmez put gibi duruyorum suan rahatlasın diye
Kuzum hastanede nst çektir istersenKızlar ağrım cok var büyük wc cıkıyorum rahatlamıyorum karnım da gevşemiyo bu neyin nesi
Benim de bu tarz ağrım oldu geçen hafta makata vuruyordu bildiğin çok fenaydıTam olarak şöyle;
Karnım sıkışıyor sıkışıyor makata yayılan bi ağrı oluyor ama bel ağrısı yok. Sıkışma esnasında iğne batmaları gibi şeyler oluyor kasıkta. Şiddeti artarsa doğum sancısı, artmadan istirahatle azalırsa yalancı kasılma demiş doktor
Tamam kuzum azıcık uzanayım hafiflesin zamanla inşallah. 38i beklesin bu küçük cadı da üzmesin beni ya valla kaç saattir ecel teri döktük eşimleCanımsın ne demeksen şu an vücudu çok kadıyorsun muhtemelen dediğim gibi bi sakinleş ufak bir ihtimal bile olsa doktorun sana gel derdi. Kasılma geldiğinde kendimi rahatlatmaya çalış. Yavaş yavaş azalacaktır
Çektirdim bugün canım sancı cıkmıstı ama ağrı hissetmiyordum. Eve geldikten sonra başladı ağrıKuzum hastanede nst çektir istersen
İstersen öncesinde ılık bi duş al o da rahatlatır.Tamam kuzum azıcık uzanayım hafiflesin zamanla inşallah. 38i beklesin bu küçük cadı da üzmesin beni ya valla kaç saattir ecel teri döktük eşimle
Bu tarif ettiğim sekilde sana da oldu mucanım biraz nefesle gevşemeye çalışsan bana iyi gelmişti iki gün önce, bide kasılma olduğunda bol su içmek de rahatlatıyo
Bu kadar uzun sürdü mü senin de? Ay çok korktum yaBenim de bu tarz ağrım oldu geçen hafta makata vuruyordu bildiğin çok fenaydı
Soluna doğru uzan olmadı bi duş al canım rahatlatmaya çalış kendini. Bugün İzmir soğuk belki de üşüttün gaz oldu o bile tetiklemiş olabilirTamam kuzum azıcık uzanayım hafiflesin zamanla inşallah. 38i beklesin bu küçük cadı da üzmesin beni ya valla kaç saattir ecel teri döktük eşimle
acaba stresten mi tetiklendin yavrum sen ya geçen de düşmüşsün ya korktun üst üste geldi böyle hepsi zaten gaz sancın falan da oluyodu bu ara film falan bi şey mi açsanız kafan dağılsın biraz derin derin nefes al sakin olmaya çalış su iç bol bol azalcak benceÇektirdim bugün canım sancı cıkmıstı ama ağrı hissetmiyordum. Eve geldikten sonra başladı ağrı
Yok kuzum ya gazın nasıl bisey olduğunu cok iyi biliyorum cok oluyor o bana cünkü. Bu bambaşka biseydi çenem bile kasıldı karnım taş kesildi. Gevşedi gevşedi bi daha kasıldı cok kötüydü. Nst de böyleydi. Yan sayfası var katlandı orası, orda da var böyleSoluna doğru uzan olmadı bi duş al canım rahatlatmaya çalış kendini. Bugün İzmir soğuk belki de üşüttün gaz oldu o bile tetiklemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?