Ilk dogumumda sabah 7de suyum geldi acilmam olmadigi icin suni sanci verildi. 10, 11 gibi sancilarim basladi 14.23de kizim dogdu. Yani 4 saat dolu dolu sanci cektim diyebiliriz.Artık haftada 250 gram alıyormuşuz yani 34. hafta güncellemesi bana böyle diyordu uygulamada. Az kaldı inş 2.5 da oluruz
İlk doğumun nasıldı kolay geçti mi
Külturde orta idrar aliniyor diye biliyorum. Yani idrarini biraz yapiyorsun sonrasini dolduruyorsun tam bitmeden cekiyorsun.kızlar idrar kültürü yaptıran var mı nasıl yaptırılıyo acaba
Nasılsın çiçeğim hersey yolunda mı? Bebiş nasıl sen nasılsınEvet canım. Geri dönmem diye düşünerek hesabı kapatmıştım. Yeni hesap açtım
teşekkür ederimKülturde orta idrar aliniyor diye biliyorum. Yani idrarini biraz yapiyorsun sonrasini dolduruyorsun tam bitmeden cekiyorsun.
Evet yaa 30da basi yukardaydi yine donmusaslinda 34de gel demisti kendi doktorum ilac tahlil falan devlete gideyim dedim. Birdaha 34.de giricem yani
Canım sana verdikleri kabın yanında ıslak mendil var onunla genital bölgeni temizliyorsun. İdrarın ilk kısmını lavaboya ortasını kaba sonunu da lavaboya yapıyorsun. Korkacak bir şey yok merak etmekızlar idrar kültürü yaptıran var mı nasıl yaptırılıyo acaba
Ben öyle yaptım ama bilinçli değil oralar sanki kuruyor gibi hissettiğim için kenarlara sürüyorumUcuna sürmüyor musunuz sadece kahverengi çember kısmamı sürüyoruz?
Ben kiwi marka aldım canım kullanışlı mı göreceğiz kumaşı kaliteli gibi duruyorKızlar anne bebek çantaları niyeyse baktıklarım dandik geliyor gözüme önereceğiniz bir ürün var mı
Aramıza hoşgeldin canım. Popoya vajinaya tekmeler ve uykusuz gecelerKızlar bugün bebeğim döndü hissettim ayaklar artık kasıklarda tam da yarın kontrolüm vardı tüh ya
Ay bende gece bir kasılma bir ağrıyla uyandım karnım semsert olmuş. Eyvah dedim doğum sancısı böyle bişey heralde başlıyor. Wc ye gittim meğerse idrarım varmış o kadar sıkışmışım ki sancı yapmış. Yapınca rahatladım geri yattımGünaydın kızlar gece gaz sancısından çektim ben de karnımı falan ovaladım çıkartamadım kendi gazımı bebeninkini nasıl çıkarıcam ddjdj neyse sabaha geçmişti gece çıkmış çıkan heralde
Benimki tam ultrason sırasında hıçkırmaya başladı. Hani hıçkırığı pıt pıt hissediyoruz ya doktor burda mı atıyor dedi ultrasonla baktık gövdesiymiş hissettiğim yer. Yani hıçkırık sırasında o pıt pıt yapan yer bebeğin göğsüyle karnı oluyor ben hep başıdır sanıyordum.Kızlar totomda bir şey atıyor sanki kalbim ordabebeğin pozisyonu ile alakalı biliyorum ama nasıl duruyor ki acaba ya en son baş gelişti makat mı olmuş ne olmuş çok da hissedemiyorum hareketlerini zaten, ya da sırtını mı döndü acaba bilen var mı
Ne güzel kısa sürede açılman olmuş ilk doğumlara 24 saat sürebilir diyorlar malesef. Kaç kilo doğmuştu Bide sancılar sırasında hareket ettin mi açılma hızlandın diye.Ilk dogumumda sabah 7de suyum geldi acilmam olmadigi icin suni sanci verildi. 10, 11 gibi sancilarim basladi 14.23de kizim dogdu. Yani 4 saat dolu dolu sanci cektim diyebiliriz.
Selam ben bunu aldımKızlar anne bebek çantaları niyeyse baktıklarım dandik geliyor gözüme önereceğiniz bir ürün var mı
Kız popomda hissediyorum ben o zaman kesin makat geliş olduğu için öyle oldu yaBenimki tam ultrason sırasında hıçkırmaya başladı. Hani hıçkırığı pıt pıt hissediyoruz ya doktor burda mı atıyor dedi ultrasonla baktık gövdesiymiş hissettiğim yer. Yani hıçkırık sırasında o pıt pıt yapan yer bebeğin göğsüyle karnı oluyor ben hep başıdır sanıyordum.
İyi diyelim, iyi olalım kuzum. Bu sefer de gelişim geriliği olduğunu söylüyor doktorlar. Perşembe günü özelde bir perinatoloji doktoruna gideceğim. Yanlış ölçüm yapıldığını umarak geçiriyorum günlerimi. Ve kalan son akıl kırıntılarıma tutunmaya çalışıyorumNasılsın çiçeğim hersey yolunda mı? Bebiş nasıl sen nasılsın
Kızlar anne bebek çantaları niyeyse baktıklarım dandik geliyor gözüme önereceğiniz bir ürün var mı
Daha döner o çok dönüyorlarKız popomda hissediyorum ben o zaman kesin makat geliş olduğu için öyle oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?