• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Artık haftada 250 gram alıyormuşuz yani 34. hafta güncellemesi bana böyle diyordu uygulamada. Az kaldı inş 2.5 da oluruz

İlk doğumun nasıldı kolay geçti mi
Ilk dogumumda sabah 7de suyum geldi acilmam olmadigi icin suni sanci verildi. 10, 11 gibi sancilarim basladi 14.23de kizim dogdu. Yani 4 saat dolu dolu sanci cektim diyebiliriz.

Kızlar anne bebek çantaları niyeyse baktıklarım dandik geliyor gözüme önereceğiniz bir ürün var mı

Evet yaa 30da basi yukardaydi yine donmus 😅 aslinda 34de gel demisti kendi doktorum ilac tahlil falan devlete gideyim dedim. Birdaha 34.de giricem yani 😊
🤣 suyu mu çok nasıl fıkır fıkır dönüyor bu bebiş tamam daha dönmesin artık kocaman oldu usluca yatsın zamanında doğsun

Kızlar bugün bebeğim döndü hissettim ayaklar artık kasıklarda tam da yarın kontrolüm vardı tüh ya

Günaydın kızlar gece gaz sancısından çektim ben de karnımı falan ovaladım çıkartamadım kendi gazımı bebeninkini nasıl çıkarıcam ddjdj neyse sabaha geçmişti gece çıkmış çıkan heralde 😂😂
Ay bende gece bir kasılma bir ağrıyla uyandım karnım semsert olmuş. Eyvah dedim doğum sancısı böyle bişey heralde başlıyor. Wc ye gittim meğerse idrarım varmış o kadar sıkışmışım ki sancı yapmış. Yapınca rahatladım geri yattım 🤣

Kızlar totomda bir şey atıyor sanki kalbim orda 🤣 bebeğin pozisyonu ile alakalı biliyorum ama nasıl duruyor ki acaba ya en son baş gelişti makat mı olmuş ne olmuş çok da hissedemiyorum hareketlerini zaten, ya da sırtını mı döndü acaba bilen var mı
Benimki tam ultrason sırasında hıçkırmaya başladı. Hani hıçkırığı pıt pıt hissediyoruz ya doktor burda mı atıyor dedi ultrasonla baktık gövdesiymiş hissettiğim yer. Yani hıçkırık sırasında o pıt pıt yapan yer bebeğin göğsüyle karnı oluyor ben hep başıdır sanıyordum. 😂

Ilk dogumumda sabah 7de suyum geldi acilmam olmadigi icin suni sanci verildi. 10, 11 gibi sancilarim basladi 14.23de kizim dogdu. Yani 4 saat dolu dolu sanci cektim diyebiliriz.
Ne güzel kısa sürede açılman olmuş ilk doğumlara 24 saat sürebilir diyorlar malesef. Kaç kilo doğmuştu Bide sancılar sırasında hareket ettin mi açılma hızlandın diye.

Benimki tam ultrason sırasında hıçkırmaya başladı. Hani hıçkırığı pıt pıt hissediyoruz ya doktor burda mı atıyor dedi ultrasonla baktık gövdesiymiş hissettiğim yer. Yani hıçkırık sırasında o pıt pıt yapan yer bebeğin göğsüyle karnı oluyor ben hep başıdır sanıyordum. 😂
Kız popomda hissediyorum ben o zaman kesin makat geliş olduğu için öyle oldu ya

Nasılsın çiçeğim hersey yolunda mı? Bebiş nasıl sen nasılsın
İyi diyelim, iyi olalım kuzum. Bu sefer de gelişim geriliği olduğunu söylüyor doktorlar. Perşembe günü özelde bir perinatoloji doktoruna gideceğim. Yanlış ölçüm yapıldığını umarak geçiriyorum günlerimi. Ve kalan son akıl kırıntılarıma tutunmaya çalışıyorum 🥲 Sen nasılsın? Sizin iyi haberlerinizi okudukça hep umut doluyorum 🥰

Kızlar anne bebek çantaları niyeyse baktıklarım dandik geliyor gözüme önereceğiniz bir ürün var mı
Ben bundan aldım canım. Fotoğraflarda gözüktüğünden daha şık duruyor. Kumaşı kaliteli. Büyük olanı hastane çantası olarak da kullanırım diye düşündüm.

Kızlar... Bikini bölgemle karnımın birleştiği yerde minik minik bir sürü çatlak olmuş daha dün hiçbir şey yoktu. Şu an kırmızı rengi. Yapabilecek bir şey yok mu bu duruma..

Back
X