SağıyorumKısa zamanda kavuşursunuz inşallah tekrar. Süt sağıyor musun gelmeye devam eder belki
Gözün aydın olsun canım, inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli evinize geçersiniz.Kızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
En az 24 saat kalacak demişlerdi inşallah çok uzamaz da gelir yanıma bebeğim.
Hafif sarılığı da varmış.
Bize dua edin tekrar kavuşalım
Bu arada sol göğsümden az az gelmeye başlamıştı sütüm dün kızımı aldıklarında olan da geri gitti. Hala sütüm yok. Sağıyorum sürekli uyarıyorum gelsin diye ama inşallah çok uzun sürmeden gelir.
Bir an önce kavuşursunuz inşallah,Kızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Bu arada sol göğsümden az az gelmeye başlamıştı sütüm dün kızımı aldıklarında olan da geri gitti. Hala sütüm yok. Sağıyorum sürekli uyarıyorum gelsin diye ama inşallah çok uzun sürmeden gelir.
İnşallah canım. Sen nasılsın peki yoktun uzun zamandır. Bebişin nasıl?Gözün aydın olsun canım, inşallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli evinize geçersiniz.
35+5 doğum yaptım. Çok şükür gelişimle alakalı sıkıntısı yok sadece yetersiz sıvı aldığı için değeri biraz artmış.Bir an önce kavuşursunuz inşallah,küveze girmediğini duyunca çok sevinmiştim, ama haftanız iyiydi sanırım, kısa sürede çıkacaktır diye düşünüyorm. Kaç haftalık doğmuştu tam? 36+6 yı dahi geç premature kabul ediyormuş doktorlar
O zaman biraz beslenip geri gelicek demekki, acil şifalar olsun, maşallah bebişe35+5 doğum yaptım. Çok şükür gelişimle alakalı sıkıntısı yok sadece yetersiz sıvı aldığı için değeri biraz artmış.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir kızınKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Onun küçücük ağzını yesin teyzeleriKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda tekrar yanına gelsin kuzucuğun inşallahKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Geçmiş olsun canım. Sodyum yüksekliği hakkında bilgim yok fakat sarılığı çoğu bebeğin yaşadığını duyuyoruz. O yüzden endişelenme. Bir an önce kavuşmanızı diliyorumKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
İnşallah hemen iyileşip yanına gelir canım allah şifa versin yardımcın olsun süt de yavaş yavaş kimsenin şakır şakır gelmiyor ki hemen sen masaj yapıp yine de 3 saatte bir sağmaya devam etKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Ah benim minnak ağızlı prensesimKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Ayyy benim burnum büyüdü inşallah küçülür doğumdan sonraGünaydın kızlar sizde de dudaklarıniz burnunuz botokslu gibi oldu mu 1 hafta 10 gündür böyle ellerimde ayaklarımda ödem de yok drun yüzünden belli oluyor hamile olduğun demesi bu mu acaba
Güzelim tüm dualarım sizinleKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
İnşallah benim de küçülür dudaklarımi beğendim ama kalabilirAyyy benim burnum büyüdü inşallah küçülür doğumdan sonra
O çok güçlü ve inat bir prenses annesine doğum günü hediyesi olarak evine dönecek inşallahKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Canım çok geçmiş olsun . Duamda sen de varsın bugünKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Benim hamilelik öncesi zaten dudağımda vardı dolgu o iyice büyüdü. Gören hamileykende mi bişey yaptirdin diyodur kesin içindenİnşallah benim de küçülür dudaklarımi beğendim ama kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?