Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Onun küçücük ağzını yesin teyzeleri Çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanır çıkar inşallah. Süt için takviyeler varmış e bebekte falan görmüştüm onlardan denedin mi hiç.
Alcam kuzum bugün taburcu olcam sanırım Aybüke bu gece de kalacakmış görmeye gelebilirsin dediler 3 saatte 1 gelirim artık

Bestlak aldım kuzum. Eve gidersem bi duş alcam zaten az az gelmeye başladı çok şükür hastane stresi de ayrı bir dert malum evimde rahatlıcam inşallah

Yaa evet yarın doğum günüm kızım çıkarsa en güzel hediyem olacak inşallah

Yaaa teyzesi kafasına göre takılıyor ahsns canı istiyor geliyor canı istiyor gezmeye gidiyor falan ajajs küçük ama hızlı

Kizlar mesajı bulamıyorum tahin bebise kilo aldiriyor diye kim söylrmişti? Nasil yicez onu ? Ne pekmeziyle karıştırdınız?

Kızlar,
Dünkü kontrolde kalp atiminda ritm bozukluğu gördü doktor
Bugüne kadar sorunsuz gidiyordu herşey...

Doktor beni sakinleştirmeye çalıştı. 30lu haftalarda bu durumla sıkça karşılaştıklarını ve genelde ileriki haftalarda kendiliğinden duzeldigini sadece takip edeceğimizi söyledi. Organlar henüz yeterli olgunluğa ulaşmamış olabilir dedi.

Yarın ikinci kez şeker testi yaptiricam. İstersen yine bakarız dedi.

Üzülmemeye çalışıyorum, stres ve üzüntü bebeğin kalp gelişimini etkiliyormus.
Yarın duruma göre bakacağım, başka bir uzman bakmayı düşünüyorum. Sadece bekleyip takip etmek doğru yol mu emin olamadım.

Canım tahinle pekmezi yarı yarıya karıstırıyorum. Hergün kahvaltının üstüne 2 tatlı kaşığı kadar ekmeğe sürüp yiyorım
evde tahinde pekmezde var ama kullanmiyordum hic yaparim bende. aslinda bebisin kq normal bence 33+6 da 2400 du ama normal dogum olmayacagi icin ne kadar buyuse iyi dusunuyorum tek bakacagim icin kucuk olursa korkarim gibi dusunuyorum esim 6 7 ayina kadar korkusundan hic dokunmaz

Selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum :) Kızçem 2,5 kg - 45cm olmuş :) Doktor beni sezeryan konusunda çok kaygılı gördüğü için passiflora içerikli bi kapsül reçete etti :) 3 hafta sonra nst'ye başlıyoruz. Eğer 40 haftayı tamamlarsak bebeğin 4,5kg üstü olabileceğini söyledi şoklardayım birazcık :)

Ya bende erken doğum olur falan korkusuna beslenme işine biraz özen göstermeye başladım. Bide bende tansiyon var ilerleyen haftalarda bebeğin gelişimini etkiler mi acaba diye bol bol protein karbonhidrat ne bulduysam yiyorum tombiş olsun içim rahat etsin diyorum doktor da bi sakınca görmedi kilosunda gayet iyi dedi

Oooo maşallah minik yavruya nst bugün çekilmedi mi canım tam kaç haftalıksın

Canım eğer içine daha cok sinecekse bir doktora daha görünmende hiç sakınca yok ikinci bi görüş olur sana. Ama doktorun ilerleyen haftalarda düzeliyor dediyse doğrudur, sonucta cok sık ultrasona giriyoruz ve her detaya hakimiz. Bu hafta doktora gitmesen bi sonraki gidişinde belki bu durumdan haberin bile olmayacaktı kendiliğinden geçip gittiği için o yüzden hiç üzülme stres yapma dinlenerek geçir günlerini. Allahın izniyle biseycik olmaz

Kizlar mesajı bulamıyorum tahin bebise kilo aldiriyor diye kim söylrmişti? Nasil yicez onu ? Ne pekmeziyle karıştırdınız?
Ben söyledim. Üzüm pekmezi vardı onunla karıstırdım ben. Kahvaltılarda 2 tatlı kaşığı veya 1 tatlı kaşığı yiyorum hergün. Bebişe yarıyor

Teşekkür ederim. Pozitif ve umutlu kalmaya çalışıyorum. İnşallah güzel haberler alacağım

Nst bugün çekilmedi şuanda 33. haftadayım aslında ama bebek 35'te görünüyor :)
Her doktorun nst başlama aralığı farklı demek ki benimki 34te başladı, 36da yeniden çağırdı. 36dan sonra da her hafta çağıracak sanırsam. Maşallah bebişinee hep böyle güzel güzel büyüsün

Önemli olsa atlamazlardı bence canım içini ferah tut kendi kendine düzelen bir şeymiş bu bak. Bu kadar sık kontrole gitmek de bizi inanılmaz strese sokuyor yaa. Her kontrolde kafamıza bir şey takıp geliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…