- 10 Ocak 2024
- 902
- 918
- 23
hiç belirtim yok ama düzenli baktırıyorum az su içiyorum malesef bi de kültür sonucu kaç günde çıkıyo peki özeldeRica ederim ne demek. Benim de idrar testimde enfeksiyon çıkıyor hep ama kültür testi temiz çıkıyor. Bir ağrın belirtin falan var mı
Randevum 14 Ekim ya. O gün doğurmayacağım. Yani inşallah ahah doğum için 1 Kasım düşünüyoruzCanım cok sevindim maşallah14 ekim erken değil miii tam kaçıncı hafta oluyor o gün
Canım sen kaçıncı haftadasın şuan bende 1 kasım istiyorum daRandevum 14 Ekim ya. O gün doğurmayacağım. Yani inşallah ahah doğum için 1 Kasım düşünüyoruz
Olabilir belkide o yüzden sadece istirahat önerdicanım ben doğum sancısı yaşadığımda bi yerde okudum ya da duydum 34. haftadan sonra olan sancılara ilaçla müdahale etmeyi çok tercih etmiyorlarmış daha çok kendi seyrine bırakıyolarmış diye hatırlıyorum acaba ondan olabilir mi
Canım tahinle pekmezi yarı yarıya karıstırıyorum. Hergün kahvaltının üstüne 2 tatlı kaşığı kadar ekmeğe sürüp yiyorımtahini nasil kullaniyorsun canim yani gunde ne kadar kac kasik tahmini. sanci karin sertlesmesi bende de var dunden. ara ara oluyordu da dunden bi farkli gibi sanki sertlikler oturdugum yerden kalkamiyordum dun gece oyle uyudum sertlikle bence gercek dogum sancisi olsa uyumakla gecmezdi uyutmazdi bir de usutdum girip gibiyim
Aynen öyle canım ya hamilelikte olacak olanın önüne geçebilmek çokta mümkün değil. Bu saatte ağrıyla kalktım evin içinde geziniyorum deli gibi uykum vardı aslında ama yine huzursuz oldum yani. İlk aylar meğer ne kadar da rahatmıskızlar ağrıdan sızıdan ziyade düşüncelerden de uyuyamıyorum sanki ben yaa. Evdeki işler yetişecek mi, bebek kilo alacak mı, doğum ne zaman olacak. bir sürü düşünce…tabiki mide yanması eşliğinde.
Buarada ben tahin pekmez ve muz çok severim. Gebeliğin başından beri yedim. Yumurtada öyle. Ama Plesanta ile alakalı birşey varsa bence yediklerimiz çok önemli olmuyor. Ama Plesanta iyiyse o zaman ne yendiği önemli diye düşünüyorum.
Ayrıca ben sigarayı hamile kalınca kesmiştim hemen. Ama hamileyken çok sigara içen arkadaşlarım bebiş 4 kg nin üstünde diye sezeryan oldular. Bazen çoğu şey elimizde değil bence.
İlk aylar hiçte rahat değildi benim ya. Hatta çok kötüydü baya. Bulantı olayı baya kötü bisey.Aynen öyle canım ya hamilelikte olacak olanın önüne geçebilmek çokta mümkün değil. Bu saatte ağrıyla kalktım evin içinde geziniyorum deli gibi uykum vardı aslında ama yine huzursuz oldum yani. İlk aylar meğer ne kadar da rahatmısregl dönemlerinde ilk günüm gecesi hep kötü uyurdum ona bile sinir olurdum düzenim bozulfu diye. Şimdi daimi olarak o durumdayım hahahahhs
Catlak kremi kullanıyor musungöbek kaşıntısından uyuyamıyorum
Ay ben 18-20 kilo aldım bebem 2 hafta önce 2 kiloyduBen on kilo aldım bu sefer . Ama bizim kendi kilomuzla hiç alakası yok bunu biliyorum net .biraz genetik sanırım bilemedim . Dün ebemize doktorlar kaşar oneriyormus kilo aldirirymus dedim kahkaha attı ne diyecegimi bilemiyorum dedi .
Geçti canım dinlenince, yalanci sanciydi sanirimGeçtiyse iyisindir canım doğum sancısı duşla, hareketle vs geçmiyor. Artık yalancı sancılar çok sıklaşmaya başladı bizim bu haftalarda
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak işe yarar da döner kucağınaKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
En az 24 saat kalacak demişlerdi inşallah çok uzamaz da gelir yanıma bebeğim.
Hafif sarılığı da varmış.
Bize dua edin tekrar kavuşalım
Bu arada sol göğsümden az az gelmeye başlamıştı sütüm dün kızımı aldıklarında olan da geri gitti. Hala sütüm yok. Sağıyorum sürekli uyarıyorum gelsin diye ama inşallah çok uzun sürmeden gelir.
İnşallah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah çabucak işe yarar da döner kucağına
Canım geçmiş olsun, bebişin emin ellerde sen içini ferah tut. Kaçta aldılar dün? Sen nasıl oldun iyi misin?Kızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
Bu arada sol göğsümden az az gelmeye başlamıştı sütüm dün kızımı aldıklarında olan da geri gitti. Hala sütüm yok. Sağıyorum sürekli uyarıyorum gelsin diye ama inşallah çok uzun sürmeden gelir.
Akşam 5 gibi aldılar canım. İyi miyim bilmiyorum ki aklım hep kızımda yoğun bakımdan arasalar da görsem diye haber bekliyorumCanım geçmiş olsun, bebişin emin ellerde sen içini ferah tut. Kaçta aldılar dün? Sen nasıl oldun iyi misin?
Ben de dün gece sıkıntıdan mutfak temizliği yaptımOff bu gece hiç uyuyamadım artık uyumaya çalışmaktan sıkılıp kalktım kahvaltı hazırlıyorum
Kısa zamanda kavuşursunuz inşallah tekrar. Süt sağıyor musun gelmeye devam eder belkiKızlar günaydın dün kızımı yoğun bakıma aldılar. Sodyum yüksekliği çıktı sütüm olmadığı için emziremedim mama desteği verdik ama ağzı küçücük olduğu için ajsjsj (bence o yüzden) beslenememiş. Yoğun bakıma alınıp yakından takip edilmesi gerekiyor dediler geç prematüre olduğu için ( bence çenesi küçük) emme refleksini de tam kazanamamış emzikle desteklicez dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?