- 13 Ocak 2021
- 1.282
- 888
- 73
- 33
Baktım 1 kasım cumartesi olmaz sanırım 5 inde isteyim34+1 şuan canım senden 4 gün öndeyim galiba
Sağ ol canımmmBen öyle yaptım canım. Genelde 0-3 ay alınmasını tavsiye ediyorlar. 2 tane yenidoğan aldım ben sadece.
Ay n’oluyo bugün herkes düşüyo çarpıyo, dikkat et canım bi dinle kendini anormal bir şey olursa gecikme hastaneye gitKızlar o kadar berbat bir gün geçirdim ki taşındık eşya yerleştirme vs derken bir de az önce yer ıslakmış kayınvalidemin ayağı kaydı neresiyle çarptı bilmiyorum ama karnıma sağ boşluğuma geldi sanırım şiddetli şekilde çarptı çıldırmak üzereyim ya. Zaten yorgun olduğum için ağrım vardı şuan da o boşluk kısmında var ağrı ama bilmiyorum kanama vs yok yattım geçmesini bekliyorum. Yani boşluk diyorum ama dün muayenede orda gövdesi vardı sanki
Of allahım ya nedir bu aksilikler inşallah bişey olmamıştır.
Gerçekten bugün bişey var ya delirmek üzereyim zaten bi de bunu yaşadım yani okuyup üfletelim mi kendimizi Napalm anlamadım. Bebeğin hareketleri iyi allahtan.Ay n’oluyo bugün herkes düşüyo çarpıyo, dikkat et canım bi dinle kendini anormal bir şey olursa gecikme hastaneye git
Ay kız valla ben bugün içtim bi bardak hem de ay niye bilmiyorum sanki onu içmesem ateşim sönmeyecek gibiydiBugün moralim çok bozuk, aslında düştüğümde kafamda bir sorun vardı o yüzden dalıp hamile olduğumu unutup hızlı hızlı çıktım merdivenleri ve düştüm. Hala daha bi hüzün var bi de yalnızım ya. Şimdi şeytan diyor ki bi kola söyle iç. Canım çekti. Sizce hak ettim mi yoksa şeytana uymayayım mı limonata ile soda falan mı karıştırıp içeyim
Canım ben yeni doğan seti 5 lı 2 tane bi tane de 10 lü almıştım onun dışında hep 0-3 1-3 olanlardan aldım. En kötü kolları bacakları katlar giydiririm dedim hiç giyememesinden iyidir.Kızlar ya yenidoğan tulum falan alıyorum ama çok küçük geldi bana sanki 3 ay yazanlar bile yenidoğan gibi. Acaba yenidoğan 1 2 tane hastane çıkışı alıp gerisini 3 ay mı alsam diyorum siz nasıl yaptınız
Böyle şeyler duyunca umutlarım yeşeriyor. Anlattığın için teşekkür ederimBenim arkadasıma da bacak boyu kısa dedilrr bu haftalarda bir anda cok korktu iyi bi ultrason muahenesi yaptılar sonra başka bir yerde gayet normal cıktı ve bebeği doğdu simdi 3 aylık hiç öyle birsey yok
Canım benim de kol boyu diğer ölçülere göre geride çıkıyor 1 buçuk hafta kadar doktorum bi sorun olmayacağını söylediBöyle şeyler duyunca umutlarım yeşeriyor. Anlattığın için teşekkür ederimYarın sabah şehir hastanesinde, öğleden sonra da özelde randevum var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim.
Ay öyle demi ben de öyle düşünüyorum öyle alıyım en iyisi 2 tane hastane çıkışı var 1 tane daha yenidoğan alıyım gerisini 3 6 ay alıyımCanım ben yeni doğan seti 5 lı 2 tane bi tane de 10 lü almıştım onun dışında hep 0-3 1-3 olanlardan aldım. En kötü kolları bacakları katlar giydiririm dedim hiç giyememesinden iyidir.
Ben şöyle yağtım 0-3 ayları da bi kaç tulum dışında ayaksız aldım biraz kısa gelse de diyebilsin diye. Tulum çok değil zaten genelde uzun kollu zıbın ve alt aldım. Hem yenidoğan döneminde giyer hem 3 aya kadar giyer minyon bir bebek olırsa belki 1 ay daha giyer diye düşündüm.Bi bakayım teşekkür ederim ben e bebeğe baktım bugün bi şeyler aldım ama almaya devam edeceğim kıyafet pek almadım daha ziyade diğer ihtiyaçları almaya gitmiştim. 3 ay yazanlar bile çok küçük geldi
Evet yenidoğanı ayaksız almak çok mantıklıBen şöyle yağtım 0-3 ayları da bi kaç tulum dışında ayaksız aldım biraz kısa gelse de diyebilsin diye. Tulum çok değil zaten genelde uzun kollu zıbın ve alt aldım. Hem yenidoğan döneminde giyer hem 3 aya kadar giyer minyon bir bebek olırsa belki 1 ay daha giyer diye düşündüm.
Bebeğin hareketleri iyiyse endişe etme güzelim suyu onu korur zaten ama bi anormallik hissedersen de ihmal etme git doktora. Bu arada taşınmak çok zor Allah kolaylık versin. Artık önümüzü göremiyoruz çok dikkat etmek gerekiyor gerçektenGerçekten bugün bişey var ya delirmek üzereyim zaten bi de bunu yaşadım yani okuyup üfletelim mi kendimizi Napalm anlamadım. Bebeğin hareketleri iyi allahtan.
Ama çok canım sıkıldı ya
Acaba bana denk gelen doktorlar çok mu evhamlı diye düşünüyorum bazenCanım benim de kol boyu diğer ölçülere göre geride çıkıyor 1 buçuk hafta kadar doktorum bi sorun olmayacağını söyledi
Ben skiphop’un çantasını aldım, bence çok güzelKızlar anne bebek çantaları niyeyse baktıklarım dandik geliyor gözüme önereceğiniz bir ürün var mı
Özele mi gidiyorsunuzAcaba bana denk gelen doktorlar çok mu evhamlı diye düşünüyorum bazen
benimkininde bacak boyu oyle cikiyor biraz geride ama sorun yokmus. benim doktor bebegin geriden ya onden olmasini belirleyen karin olcumleridir soylemistiAcaba bana denk gelen doktorlar çok mu evhamlı diye düşünüyorum bazen
Bugün moralim çok bozuk, aslında düştüğümde kafamda bir sorun vardı o yüzden dalıp hamile olduğumu unutup hızlı hızlı çıktım merdivenleri ve düştüm. Hala daha bi hüzün var bi de yalnızım ya. Şimdi şeytan diyor ki bi kola söyle iç. Canım çekti. Sizce hak ettim mi yoksa şeytana uymayayım mı limonata ile soda falan mı karıştırıp içeyim
Bence iç. Ben de şuan McDonaldsa giriyorum. Hüzünlü bir haber aldım. Hakkettim biraz kendimi şımartmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?