Bana da 3. Verdiklerinde iki tane içmiştim zaten dedim gerektiğinde 10 dakika arayla 2 tane bile veriyoruz dedilerCanım 20 dk da 3 sancı varsa doğum sancısı dedi hemşire
Banada ilk ikisini 15 dk arayla verdiler 1. Saat doluncada 3. Yü sonra da 4 saatte 1 panik olmuştum bu kadar ilaç içilir mi diye alıştım artık.
Aynen ben biraz paniğim en son bir hemşire geldi diğer hastaya 3 saatte bir veriyoruz ben hamileliğimde 2 saatte bir içtim dedi.. Öyle ikna oldum, şimdi 6 saatte bir devam ediyorum, sizde içiyor musunuz hala?Bana da 3. Verdiklerinde iki tane içmiştim zaten dedim gerektiğinde 10 dakika arayla 2 tane bile veriyoruz dediler
pilates dersinde sizinle aynı haftalardaki birkaç arkadaş da aynı ağrıları yaşadığını belirtiyor özellikle kuyruk sokumunda. Pilates topuyla yapılan birkaç hareket var isterseniz onları deneyebilirsiniz iyi gelir belkiKızlar ben çok bel ağrısı yaşıyorum şu bikaç haftadır ve hamilelik ilerledikçe artıyor. Kuyruk sokumu kısmında özellikle. Sizde de oluyor mu bu kadar ağrı oturup kalkmada hareket etmede zorlanıyorum.
Beraber yaşamak istediğin bir deneyimi kaçırmak çok üzücü ama bence destek olmanın ötesinde sorumluluk alan bir eşin var. Herkesin bu kadar şanslı olduğunu sanmıyorum. Takım çalışmanız daim olsunKızlar ya hep pozitif düşünüp sakin kalmaya çalışıyordum ama şimdi eşimle konuştum evde eksikleri tamamlamaya çalışıyor birlikte yapalım diye düşündüğümüz işleri yapıyor hazır dursun diye bir hüzünlendim kötü oldum
Yaklaşık bir saat önce içtim 3.yü baya hafifledi gibi sancılarım tekrar verecekler mi bilmiyorumAynen ben biraz paniğim en son bir hemşire geldi diğer hastaya 3 saatte bir veriyoruz ben hamileliğimde 2 saatte bir içtim dedi.. Öyle ikna oldum, şimdi 6 saatte bir devam ediyorum, sizde içiyor musunuz hala?
Ayy amin çok teşekkür ederim böyle duymak çok iyi geldiBeraber yaşamak istediğin bir deneyimi kaçırmak çok üzücü ama bence destek olmanın ötesinde sorumluluk alan bir eşin var. Herkesin bu kadar şanslı olduğunu sanmıyorum. Takım çalışmanız daim olsun
Evet ben 10 dakika arayla 3 tane içmiştimBana da 3. Verdiklerinde iki tane içmiştim zaten dedim gerektiğinde 10 dakika arayla 2 tane bile veriyoruz dediler
Durum ne gerektiriyorsa anne ve bebek için o şekilde hareket ediyorlar hepimiz için en hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallahEvet ben 10 dakika arayla 3 tane içmiştim
Ben sizin de hastane de olduğunuzu kaçırmışım eskiyi konuşuyoruz sanıyorum, çok geçmiş olsun, şifa olsun ilaçlar inşallahYaklaşık bir saat önce içtim 3.yü baya hafifledi gibi sancılarım tekrar verecekler mi bilmiyorum
Canım benim Allah yardımcın olsun maşallahı var Alya çiçeğinin hiç moralini bozma ciğer geliştirici de yapmışlar sağlıkla ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin yavrun sen iyi ol tansiyonun iyi olsun inşallah her şey çok güzel olacak@rose-bahar
Kızlar nst yapılıyor sürekli sancı çıkıyor.gereken hersey yapıldı gerisi allaha kalmış inşallah durur Yerinde kuduruk kızımbari 36yı görseydik cok küçük daha ya. Sabaha kadar aralıklı nst çekimleri olacak sabah doktorum değerlendirecek
Demek ki neymiş, kıvrandıran ağrı varsa öyle evde yatıp geçmesini beklemicekmişiz. Günlerdir ağrı çekiyordum söylüyordum da size meğer doğum sancısıymış
Pilates topum yok ama bi araştırayım bakalım bel ağrısı için başka egzersizler var mı.pilates dersinde sizinle aynı haftalardaki birkaç arkadaş da aynı ağrıları yaşadığını belirtiyor özellikle kuyruk sokumunda. Pilates topuyla yapılan birkaç hareket var isterseniz onları deneyebilirsiniz iyi gelir belki
İnşallah çok sağ olun, hastanede olan evde sancı çeken başka sıkıntısı olan tüm gebeler bir an önce düzelir inşallahBen sizin de hastane de olduğunuzu kaçırmışım eskiyi konuşuyoruz sanıyorum, çok geçmiş olsun, şifa olsun ilaçlar inşallah
Evet 2 3 gündür bende var hatta dün gece 2 3 saat sürünce buraya de yazmıştım korkupKızlar ben çok bel ağrısı yaşıyorum şu bikaç haftadır ve hamilelik ilerledikçe artıyor. Kuyruk sokumu kısmında özellikle. Sizde de oluyor mu bu kadar ağrı oturup kalkmada hareket etmede zorlanıyorum.
Canim ben eşimle aylaardir iş durumundan dolayı ayrıyım. Ne güzel destek olan eşin var. Çok şükür de. Ben her şeye kendin koşturuyorumKızlar ya hep pozitif düşünüp sakin kalmaya çalışıyordum ama şimdi eşimle konuştum evde eksikleri tamamlamaya çalışıyor birlikte yapalım diye düşündüğümüz işleri yapıyor hazır dursun diye bir hüzünlendim kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?