Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
İki gündür karnım komple sertleşip rahatsızlık hissi oluyor sancı ya da ağrı gibi değil de bu kasılma mıdır söylememe gerek var mı doktora sizce
Sıklığı ne kadar? Düzenli değilse yalancı kasılma da olabilir. Düzenliyse doğum sancısı oluyor diye biliyorum.

Alya biraz durgunlaştı verilen ilaçlardan sonra. Karnımı ordan oraya savuruyordu hemşireler bile şaşırdı resmen
O zaman muhtemelen dediğim gibi güzelim. Rahmini daha fazla uyarmasın diye veriyor olabilirler, bebiş hareket ettikçe kasılma oluyor çünkü. Çok araştırmış sormuştum benim de ordan fikrim var yaşamadım ama progestan da rahim ağzındaki yumuşamayı engelliyor. Bebeğin kanaldan çıkmasını ya da en azından doğumu başlatmamasını amaçlıyorlar. Yani. Sen sakin kalmaya devam et büyük olasılıkla bekletmeyi başarırlar alya da sakinleştiyse. Olmazsa da kısmet güzelim vakti bu zamanmış diyip dışarıda büyütcez miniklerimizi

C cilekcanavari M mrv2309 kızlar çok geçmiş olsun stres yapmayın hemen doğacak diye bisey yok dogsalar bile haftaları iyi çok şükür hakkınız da en hayırlısı olsun süreçten bizleri de haberdar edin

Puxhu canimcim nasılsınız aybuke kızımız çıktı mı

Şimdi nst cekiliyor sancı 1 kez cıktı henüz ama ağrım azaldı sanki. Kalp atışı baya bi dalgalı. Bi 160 cıkıyor bi 130 normal mi acaba
normal bence benim de öyle oluyor hareket ettiklerinde 160 a vuruyor. Bugün bana da ebe 130-160 arası gayet iyi dedi

Aynen canım bende 3 haftadır progestan kullanıyorum dediğin gibi arada kasılmam olsada rahim ağzı uzunluğu hep iyi çıkıyor.

Sıklığı ne kadar? Düzenli değilse yalancı kasılma da olabilir. Düzenliyse doğum sancısı oluyor diye biliyorum.
Dün akşam on dakikada bir gibiydi sertleşme ama sonra hiç olmadı ben yanlış saydım heralde diye düşündüm bu akşam yine var ama dakika saymadım yine

Dün akşam on dakikada bir gibiydi sertleşme ama sonra hiç olmadı ben yanlış saydım heralde diye düşündüm bu akşam yine var ama dakika saymadım yine
Canım takip et kasılmalarını eğer sık geliyorsa sende bi acile git. En azından erkenden durdurulur eğer doğum sancısıysa.

İki gündür karnım komple sertleşip rahatsızlık hissi oluyor sancı ya da ağrı gibi değil de bu kasılma mıdır söylememe gerek var mı doktora sizce
Bence söyleyin bilgisi olsun doktorunuzun

Nst ye ayrı bir garezleri var

Evet benim de öyle gün boyu hareket etmiyor o cihaz bağlandığı an tam disklere vuruyor tekmeyi
Evet özellikle onu tekmeliyor kuzum rahatsız oluyor bence

Canım 20 dk da 3 sancı varsa doğum sancısı dedi hemşire
Bana da 3. Yü verdiler sancılar devam edince
Banada ilk ikisini 15 dk arayla verdiler 1. Saat doluncada 3. Yü sonra da 4 saatte 1 panik olmuştum bu kadar ilaç içilir mi diye alıştım artık.

Kızlar ben çok bel ağrısı yaşıyorum şu bikaç haftadır ve hamilelik ilerledikçe artıyor. Kuyruk sokumu kısmında özellikle. Sizde de oluyor mu bu kadar ağrı oturup kalkmada hareket etmede zorlanıyorum.

Elbet öyle kuzum.. inşallah az daha durur. Erkekler ne kadar salak ya eşim ağzı kulağında geziyor oleyy bebek doğcak diye. Ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Erkeklerin salak dünyasında yaşamak vardı
Sancı çekerken bile güldürüyorsun Evet erkeklerin kafa çok iyi. Belki bizim de biraz rahatlamamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…