Sıklığı ne kadar? Düzenli değilse yalancı kasılma da olabilir. Düzenliyse doğum sancısı oluyor diye biliyorum.İki gündür karnım komple sertleşip rahatsızlık hissi oluyor sancı ya da ağrı gibi değil de bu kasılma mıdır söylememe gerek var mı doktora sizce
Ağrıların hafiflediğini hissediyorsan işe yaramaya başlamıştır canımAh hadi inşallah sancı da dursun. 1 haftacık daha beklesin şu cadı ya
O zaman muhtemelen dediğim gibi güzelim. Rahmini daha fazla uyarmasın diye veriyor olabilirler, bebiş hareket ettikçe kasılma oluyor çünkü. Çok araştırmış sormuştum benim de ordan fikrim var yaşamadım ama progestan da rahim ağzındaki yumuşamayı engelliyor. Bebeğin kanaldan çıkmasını ya da en azından doğumu başlatmamasını amaçlıyorlar. Yani. Sen sakin kalmaya devam et büyük olasılıkla bekletmeyi başarırlar alya da sakinleştiyse. Olmazsa da kısmet güzelim vakti bu zamanmış diyip dışarıda büyütcez miniklerimiziAlya biraz durgunlaştı verilen ilaçlardan sonra. Karnımı ordan oraya savuruyordu hemşireler bile şaşırdı resmen
Sen nasılsın güzelim valla yarım yarım okudum bugün çok karıştı kanal. Sen iyi misin senin durumun ne?Canım ciğer geliştirici biraz durgunlaştırıyormuş doktor bana öyle söyledi. Benimkide sakinledi
Nst ye ayrı bir garezleri varBenim kız da öyle oldu bir kaç saattir az hareket etti diyince tekrar nst bağladılar sonra hareketlendi
Şimdi nst cekiliyor sancı 1 kez cıktı henüz ama ağrım azaldı sanki. Kalp atışı baya bi dalgalı. Bi 160 cıkıyor bi 130 normal mi acaba
Benimki hep nstyi tekmeliyorNst ye ayrı bir garezleri var
Evet benim de öyle gün boyu hareket etmiyor o cihaz bağlandığı an tam disklere vuruyor tekmeyiBenimki hep nstyi tekmeliyor
Aynen canım bende 3 haftadır progestan kullanıyorum dediğin gibi arada kasılmam olsada rahim ağzı uzunluğu hep iyi çıkıyor.O zaman muhtemelen dediğim gibi güzelim. Rahmini daha fazla uyarmasın diye veriyor olabilirler, bebiş hareket ettikçe kasılma oluyor çünkü. Çok araştırmış sormuştum benim de ordan fikrim var yaşamadım ama progestan da rahim ağzındaki yumuşamayı engelliyor. Bebeğin kanaldan çıkmasını ya da en azından doğumu başlatmamasını amaçlıyorlar. Yani. Sen sakin kalmaya devam et büyük olasılıkla bekletmeyi başarırlar alya da sakinleştiyse. Olmazsa da kısmet güzelim vakti bu zamanmış diyip dışarıda büyütcez miniklerimizi
Dün akşam on dakikada bir gibiydi sertleşme ama sonra hiç olmadı ben yanlış saydım heralde diye düşündüm bu akşam yine var ama dakika saymadım yineSıklığı ne kadar? Düzenli değilse yalancı kasılma da olabilir. Düzenliyse doğum sancısı oluyor diye biliyorum.
Canım takip et kasılmalarını eğer sık geliyorsa sende bi acile git. En azından erkenden durdurulur eğer doğum sancısıysa.Dün akşam on dakikada bir gibiydi sertleşme ama sonra hiç olmadı ben yanlış saydım heralde diye düşündüm bu akşam yine var ama dakika saymadım yine
Bana da 3. Yü verdiler sancılar devam edinceŞimdi beni de nstye bağladılar hemen kaçmaya başladı aletten. Bu arada sen mi sormuştun nidicard 4 saatte bir toplamda 6 kez verilecekmiş 24 saatte
Bence söyleyin bilgisi olsun doktorunuzunİki gündür karnım komple sertleşip rahatsızlık hissi oluyor sancı ya da ağrı gibi değil de bu kasılma mıdır söylememe gerek var mı doktora sizce
Nst ye ayrı bir garezleri var
Evet özellikle onu tekmeliyor kuzum rahatsız oluyor benceEvet benim de öyle gün boyu hareket etmiyor o cihaz bağlandığı an tam disklere vuruyor tekmeyi
Canım 20 dk da 3 sancı varsa doğum sancısı dedi hemşireDün akşam on dakikada bir gibiydi sertleşme ama sonra hiç olmadı ben yanlış saydım heralde diye düşündüm bu akşam yine var ama dakika saymadım yine
Banada ilk ikisini 15 dk arayla verdiler 1. Saat doluncada 3. Yü sonra da 4 saatte 1 panik olmuştum bu kadar ilaç içilir mi diye alıştım artık.Bana da 3. Yü verdiler sancılar devam edince
Yok canim maalesefCanım bebek ters geliyorsa ne yapıyorlar bilgin var mı
Aa doğru oda 40. Hafta oluyordu. Yarın randevum var hayirlisi detaylı öğrenicemCanım bir arkadaşım 39+5 için sezaryen günü aldı. 40. hafta içinde oluyor yani
Sancı çekerken bile güldürüyorsunElbet öyle kuzum.. inşallah az daha durur. Erkekler ne kadar salak ya eşim ağzı kulağında geziyor oleyy bebek doğcak diye. Ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Erkeklerin salak dünyasında yaşamak vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?