Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Allah alya hanım coşacak nst takildigini anlayınca bebe diyip geçme onu bile anlayıp tekmeliyorlar vallahi

Benide terletti ilaç canım. Tansiyon 13/8 lerde ama nabzım fırlamış. Uykudan uyandığımda 125 lerde. İyiki hastanedesin kuzum. Benim bebiş şuan durgun. Hareket sayacağım biraz.
Kuzum Alya normalde fırtına gibi biliyorsun ama o bile durgunlaştı. Normalde şuan tepiniyor olması gerekirdi ama seslenip dürttüğümde mecalsiz mecalsiz karsılık veriyor bu bebeler bizi cok sevcek heralde kız baksana kavusmak için deli oluyolar
Bu arada terleme bende de yaptı, soğuk klima açık odada aksamdan beri. Alev gibi yandım iğnelerden sonra

Maşallah minik Alya kuşa bizim kız baya durgunlaştı arada bir hıçkırıyor öyle rahatlıyorum

Benide terletti ilaç canım. Tansiyon 13/8 lerde ama nabzım fırlamış. Uykudan uyandığımda 125 lerde. İyiki hastanedesin kuzum. Benim bebiş şuan durgun. Hareket sayacağım biraz.
Beni de terletmiş sanırım biraz içim geçmiş su gibi uyandım birde üşüttüm sanırım gaz krampları başladı

Offf o gaz krampları hiç iyi olmamıs bak şuan hiç çekilmez. İnşallah büyük wc cıkarsın da rahatlarsın hemen kuzum ya

Sevmezlermi hiç annesi yavru pıtırcıklarımız bizim onlar yaa. Ben de hissettim minnak minnak hareketlenmeye çalışıyor. Ezanı bekliyormuş imanlı bebişim benim

Kız benimle alakalı sandım ama sen diyince. Bende de aynısı oldu canım. Bir karnım sancılandı hafif ishal gibiyimde. Belki o da etkisidir.

Ben düm gece sabaha kadar sancı çekerken korkunç sık bi şekilde büyük wcye cıktım. Hastaneye gelene kadar da yine defalarca girdim allah yüzüme baktı da bağırsaklarım boş kaldı yoksa o gaz sancısı tuttu mu zıplatıyor insanı dikkat edin karnınızı sıcak tutun

Bilemedim ama ben ona bağladım yani ilaçtan da olabilir

benim kontrolüm de 11 ekimde, bana da 5 gün geriden geliyor ölçümler dedi son iki kontrolde. tam 32. haftada 1800 gr 42 cm'di bizim bebiş. bebeğin iriliği gününü değil ama doğum şeklini değiştirir belki
evet çevreden aldığım duyumlar öyle sağlıkla gelsin bebişlerimiz kilosu önemli değil en güzeli zamanında doğmaları

Sağlıkla gelsin Ben de yurtdisindayım eşim Rus. Bizim kız da Vera olacak. Slav kökenli ve bizde de kullanılan bir isim

Kuzu nst nasıl çıktı sancın falan var mı
Ay bide sen günlerdir ağrım var diyordun ben hala onun şokundayım demek ki doğum sancısıymış hep, nasıldı biraz tarif et dikkat edelim ya insan anlıyor mu farklı bir durum olduğunu

Puxhu canım nasılsın, minik prenses nasıl.
Canım pek iyi değilim miniğin sarılığı 11 çıktı bide kilo kaybediyor emziriyorum artı mama da veriyorum bence güzel de yiyor ama neden kilo kaybediyor anlamış değilim. Durumum pek iyi değil yani üzüntüden halsizlikten uykusuzluktan hasta olmasam iyidir

Ah kuzum kıyamam yaaa. Gerekli tedavi uygulanıyordur içini ferah tut. En yakın zamanda yanında olur inş. lütfen kendini çok üzme ki hasta olma bitanem biz dua edelim aybükeye. Hemen toparlasın inş annesi

Kuzum moralini bozmamaya çalış gebe eğitimlerinde genelde ilk hafta kilo kaybı olabiliyor diyorlardı minik prenses en kısa sürede toparlar inşallah gerekli tedaviyi uygularlar orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…