Allah alya hanım coşacak nst takildigini anlayıncaBenim miniğim hep kıpırdak teyzesi yaa onca ilaca rağmen yine seslendiğimde hemen bi selam veriyor üzmüyor annesini
Uyuyamadım baktılar uyanığım nst getirelim dedileryarım saate geleceklermiş ondan uyumam artk
Kuzum Alya normalde fırtına gibi biliyorsun ama o bile durgunlaştı. Normalde şuan tepiniyor olması gerekirdi ama seslenip dürttüğümde mecalsiz mecalsiz karsılık veriyorBenide terletti ilaç canım. Tansiyon 13/8 lerde ama nabzım fırlamış. Uykudan uyandığımda 125 lerde. İyiki hastanedesin kuzum. Benim bebiş şuan durgun. Hareket sayacağım biraz.
Tabi tabi özel alanını koruyor hanfendi nstyle savaşır birazdanAllah alya hanım coşacak nst takildigini anlayıncabebe diyip geçme onu bile anlayıp tekmeliyorlar vallahi
Maşallah minik Alya kuşaBenim miniğim hep kıpırdak teyzesi yaa onca ilaca rağmen yine seslendiğimde hemen bi selam veriyor üzmüyor annesini
Uyuyamadım baktılar uyanığım nst getirelim dedileryarım saate geleceklermiş ondan uyumam artk
Beni de terletmiş sanırım biraz içim geçmiş su gibi uyandım birde üşüttüm sanırım gaz krampları başladıBenide terletti ilaç canım. Tansiyon 13/8 lerde ama nabzım fırlamış. Uykudan uyandığımda 125 lerde. İyiki hastanedesin kuzum. Benim bebiş şuan durgun. Hareket sayacağım biraz.
Offf o gaz krampları hiç iyi olmamıs bak şuan hiç çekilmez. İnşallah büyük wc cıkarsın da rahatlarsın hemen kuzum yaMaşallah minik Alya kuşabizim kız baya durgunlaştı arada bir hıçkırıyor öyle rahatlıyorum
Beni de terletmiş sanırım biraz içim geçmiş su gibi uyandım birde üşüttüm sanırım gaz krampları başladı
Kuzum Alya normalde fırtına gibi biliyorsun ama o bile durgunlaştı. Normalde şuan tepiniyor olması gerekirdi ama seslenip dürttüğümde mecalsiz mecalsiz karsılık veriyorbu bebeler bizi cok sevcek heralde kız baksana kavusmak için deli oluyolar
Bu arada terleme bende de yaptı, soğuk klima açık odada aksamdan beri. Alev gibi yandım iğnelerden sonra
Maşallah minik Alya kuşabizim kız baya durgunlaştı arada bir hıçkırıyor öyle rahatlıyorum
Beni de terletmiş sanırım biraz içim geçmiş su gibi uyandım birde üşüttüm sanırım gaz krampları başladı
Ay inşallah o da çok zor normalde zaten zor yapıyorum ev dışı bir yer daha da zorluyor beniOfff o gaz krampları hiç iyi olmamıs bak şuan hiç çekilmez. İnşallah büyük wc cıkarsın da rahatlarsın hemen kuzum ya
Ben düm gece sabaha kadar sancı çekerken korkunç sık bi şekilde büyük wcye cıktım. Hastaneye gelene kadar da yine defalarca girdim allah yüzüme baktı da bağırsaklarım boş kaldıSevmezlermi hiç annesiyavru pıtırcıklarımız bizim onlar yaa. Ben de hissettim minnak minnak hareketlenmeye çalışıyor. Ezanı bekliyormuş imanlı bebişim benim
Kız benimle alakalı sandım ama sen diyince. Bende de aynısı oldu canım. Bir karnım sancılandı hafif ishal gibiyimde. Belki o da etkisidir.
Bilemedim ama ben ona bağladım yani ilaçtan da olabilirSevmezlermi hiç annesiyavru pıtırcıklarımız bizim onlar yaa. Ben de hissettim minnak minnak hareketlenmeye çalışıyor. Ezanı bekliyormuş imanlı bebişim benim
Kız benimle alakalı sandım ama sen diyince. Bende de aynısı oldu canım. Bir karnım sancılandı hafif ishal gibiyimde. Belki o da etkisidir.
evet çevreden aldığım duyumlar öyle sağlıkla gelsin bebişlerimiz kilosu önemli değil en güzeli zamanında doğmalarıbenim kontrolüm de 11 ekimde, bana da 5 gün geriden geliyor ölçümler dedi son iki kontrolde. tam 32. haftada 1800 gr 42 cm'di bizim bebiş. bebeğin iriliği gününü değil ama doğum şeklini değiştirir belki
Sağlıkla gelsinMerhaba, geriden okuyarak geliyorum. Ben yurtdışında olduğum için bulundugum ülkeye uyumlu olması açısından Céline koymaya karar verdim ve çikolata siparişini falan verdim artık:))) Türkiye’deki tüm ailemize de Selin diyorum. Nedense onlarca yeni ve modern isim arasından bu içime sindi. Kibar geliyor kulağa, tatlı geliyor bilemiyorum :)
Kuzu nst nasıl çıktı sancın falan var mıBen düm gece sabaha kadar sancı çekerken korkunç sık bi şekilde büyük wcye cıktım. Hastaneye gelene kadar da yine defalarca girdim allah yüzüme baktı da bağırsaklarım boş kaldıyoksa o gaz sancısı tuttu mu zıplatıyor insanı dikkat edin karnınızı sıcak tutun
Canım pek iyi değilim miniğin sarılığı 11 çıktı bide kilo kaybediyor emziriyorum artı mama da veriyorum bence güzel de yiyor ama neden kilo kaybediyor anlamış değilim. Durumum pek iyi değil yani üzüntüden halsizlikten uykusuzluktan hasta olmasam iyidirPuxhu canım nasılsın, minik prenses nasıl.
Canım pek iyi değilim miniğin sarılığı 11 çıktı bide kilo kaybediyor emziriyorum artı mama da veriyorum bence güzel de yiyor ama neden kilo kaybediyor anlamış değilim. Durumum pek iyi değil yani üzüntüden halsizlikten uykusuzluktan hasta olmasam iyidir
Durduramıyoruz.. yazamayabilirim kızlar iyi değilim cok sancım var dua ediniyi haberlerle dönmek istiyorum aranıza. Öptüm sizi
Canım çok dua ediyorum senin için Allah kolaylık versin güzel haberlerini bekliyoruzDurduramıyoruz.. yazamayabilirim kızlar iyi değilim cok sancım var dua ediniyi haberlerle dönmek istiyorum aranıza. Öptüm sizi
Kuzum moralini bozmamaya çalış gebe eğitimlerinde genelde ilk hafta kilo kaybı olabiliyor diyorlardı minik prenses en kısa sürede toparlar inşallah gerekli tedaviyi uygularlar oradaCanım pek iyi değilim miniğin sarılığı 11 çıktı bide kilo kaybediyor emziriyorum artı mama da veriyorum bence güzel de yiyor ama neden kilo kaybediyor anlamış değilim. Durumum pek iyi değil yani üzüntüden halsizlikten uykusuzluktan hasta olmasam iyidir
Güzel haberlerle döneceksin inşallah canımDurduramıyoruz.. yazamayabilirim kızlar iyi değilim cok sancım var dua ediniyi haberlerle dönmek istiyorum aranıza. Öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?