Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Canım kızımında aynı olmuştu aynı süreçten geçtik. 3900 ken 3500 lere gerilemişti sarılık sütün az gelmesi vs derken. Toparlayacak hiç merak etme

Durduramıyoruz.. yazamayabilirim kızlar iyi değilim cok sancım var dua edin iyi haberlerle dönmek istiyorum aranıza. Öptüm sizi
Dualarımdasın canım Allah kolaylık versin. Doğacaksa da sağlıklı şekilde al kucağına cimcimeni inşallah

Ah kuzum kıyamam yaaa. Gerekli tedavi uygulanıyordur içini ferah tut. En yakın zamanda yanında olur inş. lütfen kendini çok üzme ki hasta olma bitanem biz dua edelim aybükeye. Hemen toparlasın inş annesi
Yoğun bakımda 3 saatte bir beslememe izin veriliyor eşim de diyor ki evde olsak daha sık besleriz sana da ona da iyi gelir diyor çıkaralım pzt günü tekrar doktora götürürüz diyor. Bilmiyorum beynim durdu

Canım kızımında aynı olmuştu aynı süreçten geçtik. 3900 ken 3500 lere gerilemişti sarılık sütün az gelmesi vs derken. Toparlayacak hiç merak etme
İnşallah ya lohusalığım hastanede geçiyor evde olsam farklı mı olurdu acaba

Kuzum moralini bozmamaya çalış gebe eğitimlerinde genelde ilk hafta kilo kaybı olabiliyor diyorlardı minik prenses en kısa sürede toparlar inşallah gerekli tedaviyi uygularlar orada
Çok şüpheliyim biliyo musun kuzum. Hemşireler acayip moral bozuyor. Biz beslerken 20 30 gr veren bebek sen besleyşnce 120 gr verdi diyolar. Ağlamaktan canım çıkıyor hergün psikolojim bozuldu. Oğlumu da göremedim doğru düzgün

İnşallah ya lohusalığım hastanede geçiyor evde olsam farklı mı olurdu acaba
Bu seferde iyi mi değil mi sürekli hastaneye gitme kontrol ettirme isteği olacaktı. Hastanede emin ellerde kızın merak etme. İnsan o psikolojiyle üzülüyor ama böyle olması çok daha sağlıklı

Bak ya böyle sağlık çalışanı mı olur onların daha çok moral vermesi lazım
Çok zor gerçekten canım aklın hem kızında hem oğlunda ama güçlü bir kızın var bence en kısa sürede toparlayacaktır bir an önce sağlıkla ikisini de evinde kucaklarsın inşallah

Bu nasıl zorbalama aklım almıyor. Lohusa kadına söylenecek söz mü bu?!! Bence güven kaybınız varsa başka hastahaneye geçin mümkünse. Bu insanlarla da muhatap olmazsınız.

Bu nasıl zorbalama aklım almıyor. Lohusa kadına söylenecek söz mü bu?!! Bence güven kaybınız varsa başka hastahaneye geçin mümkünse. Bu insanlarla da muhatap olmazsınız.
O kadar aradayım ki bitane iyi bi çocuk doktoru bulduk ona mı götürsek diyoruz ama çıkarırsam daha kötü olursa korkusu da var. Çıkmazın içindeyim yani

Ya afedersiniz ama devlet olduğu için mi bilmiyorum ama acayipler mecbursun muhtaçsın ya hiç acıma yok halden anlama yok küçük çocuk gibi azarlayan bile var

O kadar aradayım ki bitane iyi bi çocuk doktoru bulduk ona mı götürsek diyoruz ama çıkarırsam daha kötü olursa korkusu da var. Çıkmazın içindeyim yani
Sen üzme kendini. Hafta sonunu atlatın bu hastanede. İçine sinmezse hafta içi hastane değiştirirsin. Bence o zamana kadar zaten toparlamış olur. Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum

Sen üzme kendini. Hafta sonunu atlatın bu hastanede. İçine sinmezse hafta içi hastane değiştirirsin. Bence o zamana kadar zaten toparlamış olur. Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum
Canım çok sağol. Onu da düşündüm ama bilemiyorum ki işte kalsak mı napsak

Canım çok sağol. Onu da düşündüm ama bilemiyorum ki işte kalsak mı napsak

daha kapsamlı bir hastane bulursanız bebek yenidoğan ile oraya geçebilirsiniz bence. Hem içinde rahatlar canım. Ama evdense iyi bir hastanede gözetim altında olması daha iyi gibi sanki.

Tam tersine anne sütü en iyi besindir şuan sütün var ve besliyorsun seni daha çok teşvik etmeleri gerekirsen söylediklerine bak ben burda sinirlendim. Ayrıca bebek ilk doğduğunda kilo kaybı olur zaten ödem attığı için ben öyle biliyorum yani kendini suçlama sakın. Çok güzel sütün geliyor besliyorsun onun şifası en önemli ilacı sende o yüzden kendini toparlamaya çalış modun düşmesin ki sütün azalmasın.

daha kapsamlı bir hastane bulursanız bebek yenidoğan ile oraya geçebilirsiniz bence. Hem içinde rahatlar canım. Ama evdense iyi bir hastanede gözetim altında olması daha iyi gibi sanki.
Bana en yakın kapsamlı yer Bursa. Oğlum da var ben gidip orda kalsam kalırım ama okulu yemeği onunla da ilgilenilmesi lazım. İlgilenecek kimse de yok herkes uzakta

Durduramıyoruz.. yazamayabilirim kızlar iyi değilim cok sancım var dua edin iyi haberlerle dönmek istiyorum aranıza. Öptüm sizi
Canım benim. Allah'ım hayırlı bir şekilde, sağlıklı bir şekilde evladına kavuşmanı nasip etsin. Grup olarak aklımız gerçekten sizde. Ayrı ayrı hepinize dualar ediyoruz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ya afedersiniz ama devlet olduğu için mi bilmiyorum ama acayipler mecbursun muhtaçsın ya hiç acıma yok halden anlama yok küçük çocuk gibi azarlayan bile var

Devlettekiler çoğunlukla öyle oluyor maalesef iyi birisine denk gelmek şans işi halden anlamıyorlar hiç
Bence de evde olmasından daha iyi, bildiğiniz başka iyi bir hastane varsa oraya geçseniz de iyi olabilir

Bence de evde olmasından daha iyi, bildiğiniz başka iyi bir hastane varsa oraya geçseniz de iyi olabilir

O kadar beslediğim halde kilo kaybetmesi neden oluyor bilmiyorum inşallah doğal br süreçtir de daha fazla sınanmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…