Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kıyamam bebişin gelmek istiyo galiba ya
Kaç çıkıyo sancın çok mu

Olurda 36 yı beklemezse bile ciğer geliştirici tedavi aldın canım ve 24 saatte etkisini gösteriyor bildiğim kadarıyla.

Ağrı nasıl oluyor belden kasığa makata doğru yayılan bir ağrı mı. Bide sıklığı falan nasıl canım eğer sık oluyorsa ihmal etme.

Aaa hastanelerimiz ve doktorumuz aynı şok oldum şuan İzmir de olduğunuzu bile bilmiyordum. Hemşireler orda bana en iyi doktoru da seçmişsin demişlerdi. Bu arada bugün biraz fazla kalktım galiba ufak ufak kasılmalar olmaya başladı hemen korktum yattım geri geçer inşallah şu 36 yı bir geçseydik

O kadar artırması normal güzelim iyi bari sabit kalmamış. Diğeri de çok oynatmaz inşallah sürekli tetikte oluyor zaten insan ister istemez riske atmam bi durum olursa şükür şu an iyiyim

Hiç kırcam etcem diye düşünme cahilliğin tanımı o yorumları yapan insanlar. Ne olduğunu bilmeden yaşamış doğurmuşlar şimdi aman nolcak diye geziyorlar. Ben kesinlikle dinlemiyorum yorum yaptırmıyorum. Geçen kamyınvalidem emzirmeyle ilgili bir yorum yaptı dedim emzirmezsem nolcak sen mi emzireceksin sonra b şeyler dedi dedim hamile olan benim lohusa olacak olan da benim ben sizi idare edemem lafımı derim bilginiz olsun siz beni idare edeceksiniz o yüzden çok konuşmayın dedim. Şükür eşim de benim tarafımda hep de haklısın dedi sustu bişey diyemedi. Yani hislerine güven gerekirse lafını da esirgeme bi zahmet alttan alsınlar susup seninle ilgilensinler.

Doktorun en doğrusu neyse onu yapacak artık, sen stres yapma iki gün önce veya sonra yapacak bi şey yok ciğer geliştirici de yapıldı şükür kilosu da iyi içini ferah tut
Aynen doğcaksa doğsun da sevelim artık napayım. Gücüm tükeniyor

O kadar gerçek hislerle yazıyoruz ki birbirimizi görmeden tanımadan. Gerçek ki okuduklarımızla gözlerimiz doluyor. Ve kalben dua ediyoruz. iyiki tanışmışız.
Kimseyle bişey paylaşmıyorum durumumdan falan kimsenin haberi yok kız kardeşim dışında. Bişey olsa hemen buraya yazıyorum çünkü biliyorum herkes anlayacak halimden. Burada ki herkes kız kardeşten yakın olduğu bana hep dualarımdasınız

İyi yapmışsın vallahi benm de tahammülğm kalmadı kimseye ama hatır gönül meselesine he deyip geçiyorum.
Emzirmeyle ilgili de şimdiden baslamış seninki maşallah

Yaa bu yazdıkların beni hem çok duygulandırdı hem de çok üzdü. Bazen benim de naz yapıyor gibi görüneceğim diye birseyleri söylemeye utandığım oluyor. Psikolojik olarak altüst olmuşuz bee
Sana kocaman sarılıyorum

Yavrum ne olacaksa en kolayıyla olsun öyle dua edelim doktor zaten en doğru kararı verecektir
Serum sonrası bi nst daha olacak o da akıbetimizi belirlicek. Gece uykusunda da serum takın sancılanmasına izin vermeyin demiş iki gözümün çiçeği baba gibi adam ya. O değil bu serum 40dkya anca biter. Bi 40 dk da nst sürer. Uykusuzluktan bayılazaam

İyi yapmışsın vallahi benm de tahammülğm kalmadı kimseye ama hatır gönül meselesine he deyip geçiyorum.
Emzirmeyle ilgili de şimdiden baslamış seninki maşallah
Ben de şimdiden susturdum ay biraz geriden geldim nasılsın sancın ne durumda güzelim? Gelse bile artık bişey olmaz Allahın izniyle geliştiriciler de etkilemiştir. Son ana kadar beklesin de sonrasında sağ salim al kucağına inşallah

Canımsın sen desteğini hep hissediyorum
Naz yapmayı bile kendimize çok görüyoruz ya bazen ah yani ahh..

Uyu birazcık serum bitene kadar uyusan bile yeter sana biraz dinlenirsin hem iyi gelir

Beklemiyo canikom valla sancılar düzenli yine. Serumdan sonraki nst akıbeti belirlicek

Çok mücadele ettin bebişim sen de elinden geleni yaptın doktor da kendini dinlendir uykun gelirse nstden sonra koy kafayı kimseyi de duyma inşallah serumlar uyku yapar rahatlatır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…