- 16 Mart 2025
- 844
- 1.632
- 28
- 38
Ayyyy çok heyecanlandım. İnşallah çok rahat bir doğum olur. Dualarımda olacaksın. Girerken de çıkarken de haber ver bize. Aklımız sende olacakSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
Ağrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi deYa çilek sen ne diyorsunnnya pıtırcığa bak sen dayanamadı az daha. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim. Kilosu sağlığı iyiyse biran önce gözünün önünde olur büyür annesi. Bebiş her türlü kontrol altında olur da asıl sen nasılsın, ağrın sızın var mı heyecanlı mısın hiç korkma olur mu
YaaaSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
Yaaaaa hahahhaa gelininin herseyi hazır kızzz banu alkan gibi bi valiz yaptı anası onaprensesine yarın kavuşuyosun yani şaka gibi yaa ev artık mis bebek kokucakkkallah yardımcın olsun canım benim sıkıntısız rahatlıkla geçer inşallah gelinimi süsle püsle yarınxjjxcjchhxhsh
Ah bide bizi görrr bi anda bambaşka bi heyecan kapladı içimizi, uçuşuyoruzAyyyy çok heyecanlandım. İnşallah çok rahat bir doğum olur. Dualarımda olacaksın. Girerken de çıkarken de haber ver bize. Aklımız sende olacak
Aa çorap isini iyi söyledin, çok iyi olur ödem için çok teşekkürlerVaris çoraplarından alabilirsin yolculukta iyi olur. Bol bol su içmeli ve 1,5-2saatte bi mutlaka mola verip hareket etmelisin. Sırtına mini bir yastık alırsan rahat edersin.
Benim öyle. Sezaryen olacağı için çok takip etmiyorum ama en son kontrolde kafa aşağıdaydı. Ama bence benim makatta hissettiğim hıçkırık ritmik küçük küçük oluyorKızlar daha önce buraya biri yazmıştı bebeğin hareketlerini makatta hissediyorum diye. Şu an bende de öyle olmaya başladı sanki oradan çıkacak gibi. Bu baş geliş mi demek yoksa makat geliş mi demek. En son makat gelişti çünkü ama ilk defa hareketleri makat bölgemde hissettim
Yaa sabırsız minikle sağlıkla kavuşun inşallah. Bol bol dua edeceğim sizin içinSelam kızlarBen yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
Benimki de hala öyle demek kiBen yazmıştım, hala da öyle hissediyorum ve dünkü kontrolde hala makat gelişti canım
Allah sağlıkla kavuştursunAğrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de
Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evdesezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım
Ağrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de
Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evdesezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım
Sağlıkla gelsin inşallahAğrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de
Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evdesezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin
yaaaa yicem pembe popo agahahahhahahaYaaaaa hahahhaa gelininin herseyi hazır kızzz banu alkan gibi bi valiz yaptı anası ona
avent aldımKızlar emzik aldınız mı ya
Konuşmuşken burun temizliği eşyası aldıminstada uzmanebeayşe paylaşmış denk geldi
Sağlıkla kucağına al canımAh bide bizi görrr bi anda bambaşka bi heyecan kapladı içimizi, uçuşuyoruz
Kızlar idrarda protein kaçağı çıkan var mı ? Dün kontrolde biraz protein kaçağı var dedi doktorum tansiyon sorunum vs. Yok ama yinede endişelendim böyle bir şey yaşayan oldumu ?
Biraz ne kadar biraz? Bende bazen eser miktarda çıkıyor ama akıntıdan vs kaynaklanabileceği için dert etmiyoruz. Keza tansiyon sorunum da yok. Ondan dolayı sonuçlar ok diyor doktor herhaldeKızlar idrarda protein kaçağı çıkan var mı ? Dün kontrolde biraz protein kaçağı var dedi doktorum tansiyon sorunum vs. Yok ama yinede endişelendim böyle bir şey yaşayan oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?