Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar açlık tokluk şekerime evdeyken nasıl bakabilirim,kaç saat aralıklarında bakıyorsunuz ?Hiç baktırmadım benim de bir bakasım var ya endişe ediyorum
Önce açken parmağındaki ilk kanı peçeteye silip 2. Kan ile ölçüm yapacaksın. Bu değerin <90 olması lazım. Sonra ilk lokmandan tam 1 saat sonra yine aynı şekilde ölçüm yapacaksın bu değerin de <140 olması lazım. İlk defa ölçeceksen he öğününü ölçmeni tavsiye ederim. Bana doktor öyle demişti. Mesela benim akşam şekerim daha dirençli genelde akşamları yüksek çıkıyordu

Kız ilk lokma ne ilk öğün mü yanieczaneden ne almam lazım bunun için 0 bilgi

kızlar çok saçma ama merak ettim ve göbeğimi ölçtüm bel boşluğum ve göbeğimin ucu arası (yandan) tam 40 cm çıktı daha 34+1 haftada hem de oburiksten farkı yok şuan resmen göbeği bu kadar uzun olan var mı ya öne doğru tren gibi oldu inanılmaz

Kızlar açlık tokluk şekerime evdeyken nasıl bakabilirim,kaç saat aralıklarında bakıyorsunuz ?Hiç baktırmadım benim de bir bakasım var ya endişe ediyorum
Açlığa uyanır uyanmaz bir de akşam yemek öncesi arada bir bakıyorum tokluk yemekten bir saat sonra bakıyorum

Selam kızlar Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
Ah çileğim, üzümlü kekim Rabbim sana kolaylıkla doğum nasip etsin. Güzel kızını sağlıkla kucağına kavuştursun. ne badirelerle geldik bugünlere en başından beri her yaşadığın duruma birebir şahit oldum, ben bile inanılmaz bir heyecan yaşıyorum şuan senin adına hem duygulanıyorum hem de artık kavuşacağınız için çok mutluyum dualarım seninle ve Alyakuşla. Son son sev göbüşünü, yarın kucağında olacak Allahın izniyle

Kız ilk lokma ne ilk öğün mü yanieczaneden ne almam lazım bunun için 0 bilgi
Her öğünün ilk lokması. Mesela kahvaltıya oturuyorum 9da ilk lokmamı yediysem tam 10 da ölçüyorum. Dahiliyeci böyle tarif etti tam olarak

Canımm canımmm ne güzel şeyler yazmışsın çokkk teşekkür ederim, inan ki çok mutluyum Rabbim bana da sizlere su gibi doğumlar nasip etsin inşallah, doğururken hepinize dua edicem

Selam kızlar Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım
Canım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Allahım sana yardımcı olsun. İkiniz de çok güçlüsünüz Alyamız erkenci kuşumuz artık gelmek istiyor demek ki

kızlar siz nst kağıtlarınızı alıyo musunuz ben dün almadım hatıra diye saklasaydım keşke ya
Bana hiç vermediler hem doktorda kalıyor

Böyle şeyleri pek takan bi insan değilim ama bende saç kestirme iyi değilmiş diye duydum duymaz olaydım kestirsem sanki nolcak ama doğumdan sonra bi koşu gidip kestirmeyi düşünüyorum.
Bende inanmıyorum ama yine de kestiremedim

Aa evet banyo seti de var daha

Ah canım benim çok kolay bir doğum olur inşallah Bebişinin kilosu da haftası da iyi artık sağlıkla gelsin kucağına sabırsız minik

Bende çok duygusalım her şeye ağlayasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…