• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Selam kızlar ♥️ Ben yarın öğleden sonra 2 gibi doğuma giriyorum. Sabırsız kızım kanalda iyice ilerlemiş. Sağlığı kilosu güzel cok şükür. Dua edin bize, sağlıkla kavuşalım🥹🤲🏼
Ayyyy çok heyecanlandım. İnşallah çok rahat bir doğum olur. Dualarımda olacaksın. Girerken de çıkarken de haber ver bize. Aklımız sende olacak 🤲🌸🩷

Ya çilek sen ne diyorsunnn 😍 ya pıtırcığa bak sen dayanamadı az daha. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim. Kilosu sağlığı iyiyse biran önce gözünün önünde olur büyür annesi. Bebiş her türlü kontrol altında olur da asıl sen nasılsın, ağrın sızın var mı heyecanlı mısın hiç korkma olur mu 🙏
Ağrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de 😂

Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evde 🥹♥️ sezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece 🥹🥹 Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım 🤲🏼

Kızlar emzik aldınız mı ya

Konuşmuşken burun temizliği eşyası aldım🤣 instada uzmanebeayşe paylaşmış denk geldi

prensesine yarın kavuşuyosun yani şaka gibi yaa ev artık mis bebek kokucakkk 😍 allah yardımcın olsun canım benim sıkıntısız rahatlıkla geçer inşallah 🙏🏻🩷 gelinimi süsle püsle yarınxjjxcjchhxhsh
Yaaaaa hahahhaa gelininin herseyi hazır kızzz banu alkan gibi bi valiz yaptı anası ona😂😂😂♥️♥️

Varis çoraplarından alabilirsin yolculukta iyi olur. Bol bol su içmeli ve 1,5-2saatte bi mutlaka mola verip hareket etmelisin. Sırtına mini bir yastık alırsan rahat edersin.
Aa çorap isini iyi söyledin, çok iyi olur ödem için çok teşekkürler 🤍

Kızlar daha önce buraya biri yazmıştı bebeğin hareketlerini makatta hissediyorum diye. Şu an bende de öyle olmaya başladı sanki oradan çıkacak gibi. Bu baş geliş mi demek yoksa makat geliş mi demek. En son makat gelişti çünkü ama ilk defa hareketleri makat bölgemde hissettim
Benim öyle. Sezaryen olacağı için çok takip etmiyorum ama en son kontrolde kafa aşağıdaydı. Ama bence benim makatta hissettiğim hıçkırık ritmik küçük küçük oluyor

Ağrım sızım cok kuzum dün sabaha kadar sancılandım yine, ve suanda da kasılmalarım devam ediyor. Doktor elle muayene yaptığında eli direkt alyanın kafasına değdi zaten o kadar inmiş aşağıya. Dün gece hissetmiştim o inişi de 😂

Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evde 🥹♥️ sezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece 🥹🥹 Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin kızlarım 🤲🏼
Allah sağlıkla kavuştursun 😍

Canımm yaaa. Nasıl duygusalım. Vahşi kelebeğin geliyor artık . O kadar kolay olsun ki tek hatırladığın kızına kavuşma anın olsun. Dualarım seninle ve alya kuşla🥰

Ama hiç korkmuyorum cok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz suan evde 🥹♥️ sezaryen olacak cünkü tansiyon durumum suni sancıyı kaldıracak durumda değilmiş. Farketmez zaten ben hepsine okeyim kızıma kavuşmayı bekleyeceğim sadece 🥹🥹 Doktorum kilosu gelişimi güzel, ciğer geliştiriciyi de yaptık biz hazırız dedi. Kendini kurtardı artık dedi. Rabbim hiç ayrılık vermesin direkt kucağıma alayım dua edin
Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🧿🧿

Kızlar idrarda protein kaçağı çıkan var mı ? Dün kontrolde biraz protein kaçağı var dedi doktorum tansiyon sorunum vs. Yok ama yinede endişelendim böyle bir şey yaşayan oldumu ?

Kızlar idrarda protein kaçağı çıkan var mı ? Dün kontrolde biraz protein kaçağı var dedi doktorum tansiyon sorunum vs. Yok ama yinede endişelendim böyle bir şey yaşayan oldumu ?

Ne kadar çıktı canım eser mi.? Yoksa ++ şeklinde mi? Enfeksiyon varsa çıkıyor genelde. Benim son kontrollerde eser çıkıyor hep. Ama artmadığı sürece takip ediliyor sadece.

Biraz ne kadar biraz? Bende bazen eser miktarda çıkıyor ama akıntıdan vs kaynaklanabileceği için dert etmiyoruz. Keza tansiyon sorunum da yok. Ondan dolayı sonuçlar ok diyor doktor herhalde

Back
X