Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Benim de ya alacağım bir sürü şey var daha kıyafetleri de yıkamadım çünkü Ankarada sular daha yeni geldi 1 haftadır sular yoktu kendime lohusa pijaması bile almadım daha inşallah erken gelmez
İnşallah canım erken gelirsede artık alınır bi şekilde onlar ama haZır olması çok çok daha iyi olur tabi

Ayyy hiç bilmiyorum teyzeleri görseniz yanakları nasıl güzel saçlarını bile gördüm hastaneden geldiğimden beri resmine bakiyorum
Oy maşallah nazar değmesin ay ben hiç saç göremiyorum ultrasonda hocaya sordum o da bi güldü bana geçti falan dhdjdj kel mi kızım acaba öyle bi mide yanması yaşıyorum ki günlerdir yani bu yanmaya saçsız çıkarsa çok alınırım

Ah bi bilsem. Puxhu söylediğinde çok merak etmiştim bana da bi söyleyen oldu aynada yüzümü inceleyeyim size de söylerim
Of bana kimse söylemiyor ya birileri bana da desin zaten sancım 20lerden yukarı çıkmadı hiç hoca desen 39u rahat bekleyelim biz hemen gelmicek bu boş yere erken almayayım diyor, hayır kalsın karnımda yani bir gün bir gündür diyorum ama C cilekcanavari ndan sonra inanılmaz doğurma isteği geldi

Ay evet erken kavuşmak gibi bir hissiyat oluşuyor ama benim önceki zamana ihtiyacım var biraz projelerimi falan sakin kafayla evde ilerletmek istiyorum. Ama bebikim uyurken de olur yani

Kıslar benim nst mi beğenmedi dr sancı çıktı biraz, bugün az su içtim ondan oldu galiba, çok su iç demişti taburcu olurken, nidicardı arttırdı, pazartesiye kadar dayan, bol su iç dedi, pazartesi sabah günü belirleyelim artık dedi.. 5-6 gün daha dursa iyi olcak dedi bize de dua edin olur mu, oğluşum hiç uslu durmadı yolda kaburgalarımla leğen kemiğimi alttan üstten iktire iktire bir hal oldu, eve zor çıktım..

Ne kadar yüksek fiyat söylenmiş.
Sizin gönderdiğiniz modele benzemiyor ama yine de yazmak istedim. İnstagramda ‘baykuscraft’ sayfasına bakabilirsiniz belki beğendiğiniz bir tarz olur. Ücretleri uygun

Bi kaç yere daha sordum benzerlerini mesaj gelince yazayım size … sorun isterseniz bazılarında siz hayal edin biz yapalım yazıyor

Eklentiler

• IMG_6907.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 50
Puxhu çıktım da doktoru göremedim yaa acil doğuma girmiş yarın yine gitcem. Nst iyi 20-30 arası sancılar. Yarın nst de tekrarlıcak sorularımı da o zaman sorcamm
Acil doğumlar çok bu aralar ajsjs kolla kendini merve

Kilo alsın diye bakliyat yiyin diyorlar sonrasında gazman olursak napcaz ama
Ay her şey bebeğe yarıyor gibi zaten. Bakliyat protein kaşar tahin pekmez her şeyi duydum artık doktorum abartmadan sağlıklı beslenmene devam et dedi. Bol protein sabahları tahin pekmez kaşar devam yani

Eklentiler

• IMG_6908.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 50
Benim.midem neredeyse hiç yanmadı desem saclari fotolarda fark edip sorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…