- 1 Ağustos 2018
- 2.917
- 4.894
- 133
Benimde şu an değerim 10 drum düşük günde ikiye çıkaralım ilacı dedi ama aşırı kabızlık yaptığı için içemiyorum. Doğumumda sezaryen olucak şimdi okuyunca bi korktum banada demir gakviyesi gerekmez inş sabahları tahine limon sıkıp içmeye başladım haftada bir de ciğer yiyorum9 du en son evet en düşük 12 olması gerekiyormuş. 9 olması iyi değil dedi bana geçen acile gittiğim doktor. Açıkçası ilk doğumdan sonra bundan çok çekmiştim sonrasında demir takviyesi almak zorunda kalmıştım serumla.
O zaman ne kadardı bilmiyorum ama demir depon bile yok demişti doktor.
Beslenmeye gerçekten dikkat etmemiz gerekiyor.
Şu an yolunda ciğer geliştirici ve suni sancı yapılacak doktoruma muayene oldum 2 cm açıklık var hiçbir şey yapmadan bir kaç saat içinde iki cm açıklık olmuş bu iyi bir şey vajinal doğumu deneyelim dedi
Doğum belirtisi değil de mi ona göre aksiyon alayım evde
Link var mı kuzu
Eğer bekleyebiliyorsan ciğer geliştiricinin etkisi de artar çok iyi olur. İnşallah her şey yolunda gider dualarımız seninleŞu an yolunda ciğer geliştirici ve suni sancı yapılacak doktoruma muayene oldum 2 cm açıklık var hiçbir şey yapmadan bir kaç saat içinde iki cm açıklık olmuş bu iyi bir şey vajinal doğumu deneyelim dedi
Benim de sezeryan olacak canım korkutmak istemem ama yüklenebildiğin kadar yüklen. İnan çok önemli. Ben hiç dikkat etmemiştim. Gerçi şimdi biliyorum da noluyor yine aynıyımBenimde şu an değerim 10 drum düşük günde ikiye çıkaralım ilacı dedi ama aşırı kabızlık yaptığı için içemiyorum. Doğumumda sezaryen olucak şimdi okuyunca bi korktum banada demir gakviyesi gerekmez inş sabahları tahine limon sıkıp içmeye başladım haftada bir de ciğer yiyoruminş işe yarar
Yok sanmam 2 haftadır bende de var hep baskı geçen idrarımı tutamadım. Doğum posizyonuna geçtiğinden beri çok daha fazla baskı hissediyorumDoğum belirtisi değil de mi ona göre aksiyon alayım evde
Canım yeni gördüm sağlıkla gelsin inşallahNst baglayacaklar tekrardan odaya alındım doktoru bekliyoruz
kolaylıkla sağlıkla kavuşun inşallahDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Crocs ların içi tüylü olanlarından aldım hem kaydırmaz hem sıcak tutar diyeKızlar hastane için nasıl bir terlik düşündünüz benim bebeğimin herşeyimiz hazır sadece terliğim yok
Ay ben kesin kalırım kasıma yakolaylıkla sağlıkla kavuşun inşallahbu gurup ne kadar garip oldu böyle ya kasıma kimse kalmayacak herlde
Bende öyle düşünüyorum şimdilik planımız 3 kasım ama bakalım kısmet sağlıkla gelsinler yeterkiAy ben kesin kalırım kasıma ya
İyi bariYok sanmam 2 haftadır bende de var hep baskı geçen idrarımı tutamadım. Doğum posizyonuna geçtiğinden beri çok daha fazla baskı hissediyorum
Canımm sağlıkla gelsin.. haftamız aynı seninle aramızda 2 gün varŞu an yolunda ciğer geliştirici ve suni sancı yapılacak doktoruma muayene oldum 2 cm açıklık var hiçbir şey yapmadan bir kaç saat içinde iki cm açıklık olmuş bu iyi bir şey vajinal doğumu deneyelim dedi
Hahahah bende diyorum kesin ben bekleyeceğim gelmeyecek 40+ları görecekmişim gibi . Eşim de gün veriyor 28 Ekimde olacakmışAy ben kesin kalırım kasıma ya
Allahım kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Başka yan etkiler de var maalesef, ama zorla bence kullan benim değeri o arttırdı doktor bana da dedi 9ken çok düşük diye değerim diye. Günde iki başladık o yüzdenBenimde 13 müş canım yok kullanamadım çok midemi bulandırdı. Yeni bitane yazdı doktor ama almaya fırsatım olmadı en azından şu son 1 ay kullansam çok iyi olacak aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?