Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Benimde şu an değerim 10 drum düşük günde ikiye çıkaralım ilacı dedi ama aşırı kabızlık yaptığı için içemiyorum. Doğumumda sezaryen olucak şimdi okuyunca bi korktum banada demir gakviyesi gerekmez inş sabahları tahine limon sıkıp içmeye başladım haftada bir de ciğer yiyorum inş işe yarar

Herkese günaydın. astroleblebi den haber var mı? Her şey yolundadır inşallah
Şu an yolunda ciğer geliştirici ve suni sancı yapılacak doktoruma muayene oldum 2 cm açıklık var hiçbir şey yapmadan bir kaç saat içinde iki cm açıklık olmuş bu iyi bir şey vajinal doğumu deneyelim dedi

Link var mı kuzu

Bu terlik aslında. Hastahane serin olursa diye de düşünerek aldım açıkçası. Sezeryan sonrası ayağı sıcak tutmak gerekiyormuş ya

Eğer bekleyebiliyorsan ciğer geliştiricinin etkisi de artar çok iyi olur. İnşallah her şey yolunda gider dualarımız seninle

Benim de sezeryan olacak canım korkutmak istemem ama yüklenebildiğin kadar yüklen. İnan çok önemli. Ben hiç dikkat etmemiştim. Gerçi şimdi biliyorum da noluyor yine aynıyım protein ağırlıklı beslenmek lazım ciğer çok faydalı evet doğumdan sonra da yersek faydası olur eminim ki. İnşallah yaşayamayız öyle şeyler.

Canımm sağlıkla gelsin.. haftamız aynı seninle aramızda 2 gün var sizlerden böyle haberler gelince çok heyecanlanıyorum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Benimde 13 müş canım yok kullanamadım çok midemi bulandırdı. Yeni bitane yazdı doktor ama almaya fırsatım olmadı en azından şu son 1 ay kullansam çok iyi olacak aslında
Başka yan etkiler de var maalesef, ama zorla bence kullan benim değeri o arttırdı doktor bana da dedi 9ken çok düşük diye değerim diye. Günde iki başladık o yüzden

Sezeryan olcam kız yürümüyorum bile su samuru gibiyim ordan oraya atıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…