- 25 Şubat 2025
- 1.110
- 854
- 38
güvenilir mi orası ordan mı aldınız sizNe kadar yüksek fiyat söylenmiş.
Sizin gönderdiğiniz modele benzemiyor ama yine de yazmak istedim. İnstagramda ‘baykuscraft’ sayfasına bakabilirsiniz belki beğendiğiniz bir tarz olur. Ücretleri uygun
güvenilir mi acabaBi kaç yere daha sordum benzerlerini mesaj gelince yazayım size … sorun isterseniz bazılarında siz hayal edin biz yapalım yazıyor
Kaktüs makrome sayfasında 1700 gönderi var bana güvenilir geldi açıkçası …güvenilir mi acaba
Evet ordan aldım bengüvenilir mi orası ordan mı aldınız siz
Ayy tarifsiz bir aşk gerçektenAyyy hiç bilmiyorum teyzeleri görseniz yanakları nasıl güzel saçlarını bile gördümhastaneden geldiğimden beri resmine bakiyorum
Ay her şey bebeğe yarıyor gibi zaten. Bakliyat protein kaşar tahin pekmez her şeyi duydum artıkdoktorum abartmadan sağlıklı beslenmene devam et dedi. Bol protein sabahları tahin pekmez kaşar devam yani
Karnımdan da belli deseydin canım artık 36 hafta olmuş daha ne kadar tutabilirsinkizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktımbende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim
Ben kasımın ilk haftasi istiycm planlı sezeryan olursa 38. Haftasini istiyorumAyy tarifsiz bir aşk gerçektenbir de koklasak mis gibi allahımm insan sabırsızlanıyor
Bana da komşularım yüzüne hamilelik yansımış diyorlar. Burnum biraz şişmiş, yüzüm şişmiş diye. Garip terimler öğreniyoruzkizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktımbende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim
Ayy üç hafta sonra sen kokluyorsun deseneBen kasımın ilk haftasi istiycm planlı sezeryan olursa 38. Haftasini istiyorum
Bende de oluyor arada. Benim kız geriniyor poposu yukarıda tümsek yapıyor başı da aşağı baskı yapıyor günde bikaç kez. Dün ultrason sırasında doktoruma söyledim çok normal başı aşağıya inmeye başlamış dedi.Kızlar benim oğlan uzun zamandır baş aşağı pozisyonda. Mesaneme baskı yapıyordu ama bugün aşağı doğru ayrı bir baskı hissettim ara ara. Tam tarif de edemiyorum. Ağrılı bir şey değildi ama garip bir histi. Bu normal mi acaba?
Ya şu doğumun yüze vurması nasıl bişey çok merak ediyorum bendekizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktımbende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim
Tam anlattığın gibi oluyor. Hem nefesim kesiliyor hem mesanem çok darlanıyorBende de oluyor arada. Benim kız geriniyor poposu yukarıda tümsek yapıyor başı da aşağı baskı yapıyor günde bikaç kez. Dün ultrason sırasında doktoruma söyledim çok normal başı aşağıya inmeye başlamış dedi.
Ya aynısını yaşıyoruz. Hatta bu konuşmadan sonra doktor idrar kaçırman var mı diye sordu idrar kaçırabilirsin dedi. Gerçekten öyle wc den daha kalkarken bidaha oturuyorum. Bidahaki komtrol günün ne zaman, doktor inmeye başladıysa söyler zaten ultrasonda görüyorlar.Tam anlattığın gibi oluyor. Hem nefesim kesiliyor hem mesanem çok darlanıyorBenimki şimdiden aşağı inmez inşallah
Elele madreye bakabilirsin canımkızlar anne yanı park yatak önerisi alabilir miyim. Baya geçe kaldım galiba.
İyi fena süre değil2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?