Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Şuan üstüne yeşil papatyalı bi tulum giydirdim ask yasıyoruz öpüş koklaş emzir falaaaaan. Özendirmek gibi olmasınn hahahahahagafs

Ay ne diyorsun dkjdjd yaaa çok yorgun hissetmiyor musun kendini ? Masallahhhhhh sana vallahi ya benim değer 5 olsa elimi kaldıramazdım herhalde bu hali bile demir eksikliğine yoruyordum dkkdkd
Kız zaten bir o yana bir bu yana devriliyorum allahtan annem yanımda yemeğimi temizliğimi yapıyo allah razı olsun yoksa benim iş nanay bide demir ilacını içmeyi de denedim kusmaktan içemedim ben ilaçta alamıyorum o yüzden

Benim göğsümün altında biraz boşluk olmaya başladı karnım indi farkediyorum artık.

C cilekcanavari senin karnın aşağı indikten sonra mı sancıların başlamıştı yoksa sancıların oldukça mı karnın indi. Benim biraz aşağı indi de korkmaya başladım. Annemler şehir dışında inşallah yakın zamanda sancı falan başlamaz

O zaman durun azıcık daha özendireyim
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn
Allaaaaaaahhhh bak senin yüzünden erkenden doğurma isteği geldi zaten evi temizleyip duruyorum belki bir umut diye shdhdj ah benim minik ellim güzel prensesim Rabbim nazarlardan sakınsın

Canım hemoglobin değerin olmasın o. Benim de 9 ama arkadaşın bahsettiği referans aralığı farklı sanırım çünkü 12 olması gerekiyormuş en düşük bu değerlerde
Yok yok ferritinim baya 5, gebeliğin başında 118di ki o bile çok iyiydi benim için benim hep düşük çünkü

Sancılarım oldukça yavaş yavaş inmeye başladı. Sancılardan önce yukardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…