Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ben de ultra air olandan aldım bakalım tutacak mı o da var ben o eski usül kocaman emzikleri baya emmişim ama meme emmemişim beni pek acıktırmamış

Damak gelişimi için uygun değil diyorlardı ama çok derinlemesine araştırmadım, bebeğe göre değişir bence kızım çok ağlıyordu vermeyecektim ama sonra dayanamayıp verdim bu sefer de o almadı hiç kullanmadık. Saatlerce bir plastiği emmesi beni rahatsız eden bir düşünce ama doğduktan sonra bakacağım şimdi emzik filan almadım.

Aaa benim terliğim rengine kadar birebir aynısını almışız.. Normalde crocs sevmem ve giymem de hastane de bunu giyerim sonra denizde menizde kızım giyer dedim. Yalnız baya zam gelmiş daha uygundu ben alırken..

Doktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Canıım senin ve bebeğin için en hayırlısı en güzeli olsun, sağlıkla bir an önce kucağına al inşallah dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Bütün gece yine sancı çektim kızlar, nidicard sabaha doğru kendini gösterdi, şimdi yine iyiyim... C cilekcanavari drcuğumuz dün beni az su içtim diye korkuttu 5-6 gün daha dayan sonra küveze girerse ağlıcan burlarda falan dedi. Daha önce hazırız demişti. Eşim de sen az su içtim dedin diye yaptı, seni korkutuyor bilerek su iç diye diyor
Sancıdan şüphelenen kızlar ya da kasılması olanlar bol bol su için gerçekten çok etkiliyor, kasılmaya sebep olan hormonun seviyesini kanda düşürüyormuş..

Senin de erken doğum riskin vardı dimi canım bizim Kasım bebisleri sürprizli çıktı ne kadar sıklıkla kontrole gidiyorsun

Aaa benim terliğim rengine kadar birebir aynısını almışız.. Normalde crocs sevmem ve giymem de hastane de bunu giyerim sonra denizde menizde kızım giyer dedim. Yalnız baya zam gelmiş daha uygundu ben alırken..
valla ben de aynı düşüncelerle aldım
valla ben de aynı düşüncelerle aldım giyilir bi yerlerde sonra mutlaka numarası tam mı peki bu terlikler genelde büyük oluyor diyorlar

valla ben de aynı düşüncelerle aldım

valla ben de aynı düşüncelerle aldım giyilir bi yerlerde sonra mutlaka numarası tam mı peki bu terlikler genelde büyük oluyor diyorlar
Tam aldım ben normalde buçuklu ayağım iyi oldu. Yalnız göründüğündennyüksek geldi azıcık, eşim dedi zaten 10 adım atcan yavaş yavaş

benim oglum 1 yasdan fazla kullandi ama dudaklarinda bisey yok normal her sey. ama bisey var ki bizim ki uyku zamani kullaniyordu uyudugu zaman kendisi atiyordu agzindan uyanik oldukda bazen tutuyordu bazen istemiyordu.bazen 2 sini birden sokuyordu agzina 2 3 ayindan sonra cok alismadan emziye sadece uyku zamanlarida vere bilirsin sakin uyuyorlar oyle derin uykuda olunca ben kendim cikariyordum bazen. sonra kendi kendine kolay birakti ben bisey yapmadim bebisi tanidikca neler istediyini anlayacaksin insallah. onemli olan simdi saglikli dogsunlar

evet bende onu fark etdim gecen hafta cok az su iciyordum cok agrim kasilmam vardi 100 uzerine cikmisti bu hafta suyu cok iciyorum cok iyi geldi gercekten sertlesme agri azaldi

Canım daha önce yazdın mı görmedim . Hamileliğimin başlarında benim de 9du. Takviyeyde demir ilacıyla zorla 11e çıkarabildim. Sen demir ilacı kullandın mı
Benimde 13 müş canım yok kullanamadım çok midemi bulandırdı. Yeni bitane yazdı doktor ama almaya fırsatım olmadı en azından şu son 1 ay kullansam çok iyi olacak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…