Ben de ultra air olandan aldım bakalım tutacak mı o da varBen Philips Ultra Air Night emzik aldım ama yanlışlıkla 6-18 ay olandan almışım. 0-6 ay için olanı sipariş edeceğimAnnem emzik emen bebeğin alt dudağı düşük oluyor, daha çabuk acıkıyor dedi ama ben pek önemsemedim. Senelerce kullandırmayacağız sonuçta.
Kısacık ve rahat bir doğum olsun inşallahDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına al inşallahDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Damak gelişimi için uygun değil diyorlardı ama çok derinlemesine araştırmadım, bebeğe göre değişir bence kızım çok ağlıyordu vermeyecektim ama sonra dayanamayıp verdim bu sefer de o almadı hiç kullanmadık. Saatlerce bir plastiği emmesi beni rahatsız eden bir düşünce ama doğduktan sonra bakacağım şimdi emzik filan almadım.ben de emzik için fikrinizi alayım kızlar. kimisi emzik kullanıyor kimisi uzak duruyor sizin fikriniz ne bu konuda? doktorlarda da kullandıran ve kullandırmayanlar ikiye ayrılmış. annem inatla kullansın emzik rahatlatıyor bebeği diyor. ben de bi tane bibs bi tane de philips aldım ama
iyi olacak insallah her sey hic canini sikma guzel seyler dusun canim. bir kac saat sonra bebisine kavusmus olacaksin insallah.Doktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Aaa benim terliğimdün benim de aklıma terlik geldi yacrocslara baktım ama sırf terlik için normalden 2-3 kat fazla para vermek istemedim bu masraf zamanı, trendyoldan şöyle bir şey buldum kupon kovalayınca ya da anlık indirimlerle falan iyi oluyor bence fiyatı. Size de fikir olsun kızlar
Slipcat Unisex Deniz Sabo Doktor Hemşire Hastane Confort Sandalet - Fiyatı, Yorumları
Slipcat Unisex Deniz Sabo Doktor Hemşire Hastane Confort Sandalet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Canıım senin ve bebeğin için en hayırlısı en güzeli olsun, sağlıkla bir an önce kucağına al inşallah dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Yarın bendir35+5 eşiğine takıldı grup resmen
Link var mı kuzuBen pentiden sert tabanlı tüylü bir terlik aldım. Hatta çok sevdim evde de giyiyorum inşallah çantaya koymayı unutmayız. Hastahanede zaten kullan at terlikler oluyor diye düşündüm duş falan gerekirse.
Allah kolaylık versin canımDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Yatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Sağlıkla gelsin inşallahDoktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicak
Senin de erken doğum riskin vardı dimi canım bizim Kasım bebisleri sürprizli çıktı ne kadar sıklıkla kontrole gidiyorsunBütün gece yine sancı çektim kızlar, nidicard sabaha doğru kendini gösterdi, şimdi yine iyiyim... C cilekcanavari drcuğumuz dün beni az su içtim diye korkuttu 5-6 gün daha dayan sonra küveze girerse ağlıcan burlarda falan dedi. Daha önce hazırız demişti. Eşim de sen az su içtim dedin diye yaptı, seni korkutuyor bilerek su iç diye diyor
Sancıdan şüphelenen kızlar ya da kasılması olanlar bol bol su için gerçekten çok etkiliyor, kasılmaya sebep olan hormonun seviyesini kanda düşürüyormuş..
valla ben de aynı düşüncelerle aldımAaa benim terliğimrengine kadar birebir aynısını almışız.. Normalde crocs sevmem ve giymem de hastane de bunu giyerim sonra denizde menizde kızım giyer dedim. Yalnız baya zam gelmiş daha uygundu ben alırken..
valla ben de aynı düşüncelerle aldım giyilir bi yerlerde sonra mutlakaAaa benim terliğimrengine kadar birebir aynısını almışız.. Normalde crocs sevmem ve giymem de hastane de bunu giyerim sonra denizde menizde kızım giyer dedim. Yalnız baya zam gelmiş daha uygundu ben alırken..
Tam aldım ben normalde buçuklu ayağım iyi oldu. Yalnız göründüğündennyüksek geldi azıcık, eşim dedi zaten 10 adım atcan yavaş yavaşvalla ben de aynı düşüncelerle aldım
valla ben de aynı düşüncelerle aldım giyilir bi yerlerde sonra mutlakanumarası tam mı peki bu terlikler genelde büyük oluyor diyorlar
benim oglum 1 yasdan fazla kullandi ama dudaklarinda bisey yok normal her sey. ama bisey var ki bizim ki uyku zamani kullaniyordu uyudugu zaman kendisi atiyordu agzindan uyanik oldukda bazen tutuyordu bazen istemiyordu.bazen 2 sini birden sokuyordu agzinaBen Philips Ultra Air Night emzik aldım ama yanlışlıkla 6-18 ay olandan almışım. 0-6 ay için olanı sipariş edeceğimAnnem emzik emen bebeğin alt dudağı düşük oluyor, daha çabuk acıkıyor dedi ama ben pek önemsemedim. Senelerce kullandırmayacağız sonuçta.
evet bende onu fark etdim gecen hafta cok az su iciyordum cok agrim kasilmam vardi 100 uzerine cikmisti bu hafta suyu cok iciyorum cok iyi geldi gercekten sertlesme agri azaldiBütün gece yine sancı çektim kızlar, nidicard sabaha doğru kendini gösterdi, şimdi yine iyiyim... C cilekcanavari drcuğumuz dün beni az su içtim diye korkuttu 5-6 gün daha dayan sonra küveze girerse ağlıcan burlarda falan dedi. Daha önce hazırız demişti. Eşim de sen az su içtim dedin diye yaptı, seni korkutuyor bilerek su iç diye diyor
Sancıdan şüphelenen kızlar ya da kasılması olanlar bol bol su için gerçekten çok etkiliyor, kasılmaya sebep olan hormonun seviyesini kanda düşürüyormuş..
Benimde 13 müş canım yok kullanamadım çok midemi bulandırdı. Yeni bitane yazdı doktor ama almaya fırsatım olmadı en azından şu son 1 ay kullansam çok iyi olacak aslındaCanım daha önce yazdın mı görmedim . Hamileliğimin başlarında benim de 9du. Takviyeyde demir ilacıyla zorla 11e çıkarabildim. Sen demir ilacı kullandın mı
BaskıKızlar yürürken vajinada doluluk hissi ve cız bız gibi ince sızılar var, bu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?