Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bu iki hastaneden birini tercih edecekseniz, kesinlikle Zeynep Kamile gidin. Lütfi Kırdar kadın doğum gerçekten facia. Her türlü teknolojiye sahip ama çoluk çocukla muhatap oluyorsun. İşinin ehline denk gelmen neredeyse imkansız. Belki Zeynep Kamil'de de asistana denk gelirsiniz ama inanın Zeynep Kami'in asistanı daha çok hasta görmüş ve tecrübe kazanmıştır.

Hiçbir hazırlığım yok doğru düzgün 33.haftaya gireceğim diye ağırdan ağırdan alıyorum bir de haftaya seyahat edeceğim,uykum filan gitti şu an
Ben makine tamburunu yıkamıştım dün. Şimdi kalktım kıyafetlerin etiketlerini falan ayırdım sabah atayım diye Birkaç gündür yine salmıştım evi. Yine her an doğuracak moda geçeceğim bugün

Hiçbir hazırlığım yok doğru düzgün 33.haftaya gireceğim diye ağırdan ağırdan alıyorum bir de haftaya seyahat edeceğim,uykum filan gitti şu an
Yavrum sen 33’e giriyorsun ben 36 neyime güveniyorum gerçi bayatlamayankurabiye de 33’teymiş dikkat et sen de Ne seyahati ailenin yanında doğurmak için mi

Günaydın kızlar uyku tutmadı yine beni. Grupta doğuma giden gidene beni heyecan bastı. Herkesin doğum haberi çok güzel şükür evladına kavuşana darısı bizlere Ayy bende hastane çantası hazırlamadım. Herşeylerini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Acil bir durum olursa (olmasında inş) çantaya atar çıkarım diye çanta yapayım yok. Çanta yaparsam gider gelir kendimi darlarım doğurmak için, öyle bir bebeğimi koklama isteği var zaten. İlk yavrum ama bunu nasıl anlatayım bilmiyorum saçma ama 28den sonra bebeğimin kokusunu arıyorum. Yani bi kaç kez oldu. Sanki doğurmuşum gibi yakınımda bebeğim kokusunu içime çekmek istiyorum ama içgüdüsel bir şey ya bilinçli yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…