- 16 Mart 2025
- 893
- 1.810
- 28
- 38
Bu iki hastaneden birini tercih edecekseniz, kesinlikle Zeynep Kamile gidin. Lütfi Kırdar kadın doğum gerçekten facia. Her türlü teknolojiye sahip ama çoluk çocukla muhatap oluyorsun. İşinin ehline denk gelmen neredeyse imkansız. Belki Zeynep Kamil'de de asistana denk gelirsiniz ama inanın Zeynep Kami'in asistanı daha çok hasta görmüş ve tecrübe kazanmıştır.Arkadaşlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapacak olan var mı surec nasil işliyor acaba bilgi verir misiniz ? Bir de zeynep kamil ve Lütfi Kırdar şehir hastanesi arasında kaldım bilgi sahibi olanlar varsa yazabilir mi
Canım benim Rabbım sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin. Dualarım seninleKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Kolay doğumlar olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım,inşallah kolay bir doğumun olurKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Ben de. Birkaç saattir uyuyamıyorum zaten. Panikle yerimde de duramaz oldumSiteye her girişimde biri doğuma gidiyor,gece gece inanılmaz panik oldum
Hiçbir hazırlığım yok doğru düzgün 33.haftaya gireceğim diye ağırdan ağırdan alıyorum bir de haftaya seyahat edeceğim,uykum filan gitti şu anBen de. Birkaç saattir uyuyamıyorum zaten. Panikle yerimde de duramaz oldum
Canım Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunuKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Ben makine tamburunu yıkamıştım dün. Şimdi kalktım kıyafetlerin etiketlerini falan ayırdım sabah atayım diyeHiçbir hazırlığım yok doğru düzgün 33.haftaya gireceğim diye ağırdan ağırdan alıyorum bir de haftaya seyahat edeceğim,uykum filan gitti şu an
Yavrum sen 33’e giriyorsun ben 36 neyime güveniyorum gerçi bayatlamayankurabiye de 33’teymiş dikkat et sen deHiçbir hazırlığım yok doğru düzgün 33.haftaya gireceğim diye ağırdan ağırdan alıyorum bir de haftaya seyahat edeceğim,uykum filan gitti şu an
kolaylıkla geçsin rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Ben de baslamadım bir kaç gün sonra 36. Haftaya giriyorumYavrum sen 33’e giriyorsun ben 36 neyime güveniyorum gerçi bayatlamayankurabiye de 33’teymiş dikkat et sen deNe seyahati ailenin yanında doğurmak için mi
Canım dualarım seninle, sağlıkla bebeğine kavuşacaksın inşallahKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
Hadi başlayalım kuzu artık bakalım hangimiz daha sonra doğurucakBen de baslamadım bir kaç gün sonra 36. Haftaya giriyorum
Günaydın kızlarHiçbir hazırlığım yok doğru düzgün 33.haftaya gireceğim diye ağırdan ağırdan alıyorum bir de haftaya seyahat edeceğim,uykum filan gitti şu an
Umarım her şey yolundadır. Dualarımız sizinleKızlar çok yoğun bir şekilde suyum geldi. Hastanedeyiz şu an. Adım Hülya. Lütfen bana ve bebeğime dua eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?