Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Sağol canım. İletirim kendisine. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin

Kızlar ya ben bebeğim için ecowell markasının şampuan ve losyonunu aldım ama losyondan inanılmaz şekilde esansiyel yağların kokusu geliyor bebeği rahatsız etmez mi bu sizce

Demirden korksak trene binmezdik 32 aylık bir kızım var hiç bi zaman böyle düşünmedim her gün yeni bir şeyler öğrenişine ve büyüyüşüne şahitlik etmek büyük nimet allah hayırlı evlatlar versin hele ilk zamanlar aksine daha hevesle bakıyor insan bebeğine doğduktan sonra da bu negatif söylemler bitmeyecek hele bi yürüsün görürsüncüler bunlar daha iyi güncüler kimseyi dinlememeye çalış o yüzden zor ama

Bu cümleyi kuranın birinin cinsiyeti de erkek bu arada kafayı yemelik fjskdkfkkc

Kızlar çikolata falan yaptırdınız mı ya çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmama konusunda
Ben yaptırıyorum canım kızımın adıyla falan, instagramdan bir butik ile anlaştım, onlar da zaten hemen yapamıyor , 20 güne İstanbul’a teslim olur dedi, ancak diye düşündüm. (36+4 teyim) Benimkine benzer görseli ekledim, lavanta kesesi + çikolata + kolonya yaptıracağım , ama yurtdışında olduğum için gelenim çok çok az olacak, max 30 tane lavanta kesesi yaptım öyle biraz da anı kalsın diye, kıyafet aralarına da seviyorum zaten

Merhaba, evet değerlerime bakıldı herhangi bir sorun yok kansızlık tiroid falan hepsi iyi şuan zaten gynoferom, magosit ve magnimore plus kullanıyorum teşekkür ederim siz doğum yaptınız mı

Çok geçmiş olsun size de inşallah doğumdan sonra hepsi geçer rahatlarız herhangi bir kalp rahatsızlığınız var mıydı? Kaçıncı haftanızdasınız ?

Çok geçmiş olsun size de inşallah doğumdan sonra hepsi geçer rahatlarız herhangi bir kalp rahatsızlığınız var mıydı? Kaçıncı haftanızdasınız ?
Teşekkür ederim hayır yoktu hamilelikte nabzım yükselmeye başladı ve hep yüksek olarak ilerledi hamileliğim de yemeğimi felan zor yiyorum dr doğumdan sonra geçicek dedi sizde korkmayın nabzınız gebeliğe göre normal 36+5 im şimdide tansiyonumda yükseliyor dr bir hafta takip et doğumu öne çekeriz dedi.Dogumdan sonra geçer rahatlarız inşallah

Kızlar şimdi uzandım ama kasıklarımda hafif regl ağrısı hissediyorum. Ne demek bu. Yalancı sancı mı yoksa üşüdüm mü o da olabilir şimdi ısınmaya çalışıyorum

Kızlar şimdi uzandım ama kasıklarımda hafif regl ağrısı hissediyorum. Ne demek bu. Yalancı sancı mı yoksa üşüdüm mü o da olabilir şimdi ısınmaya çalışıyorum
Yalancı sancıdır regl ağrısı gibiyse düzenli değilse korkma

memurhanim Kuzum senin bebişler kaç gram doğdular

1700 - 1800 dü diye hatırlıyorum canım kendisi teyitler zaten. Biri 15 gün biride 1 ay kaldı değil mi canım memurhanim

Bende takip ediyordum erken doğum olursa diye.
Canım daha dün konuştuk doktorumla erken doğan bebişlerin çok güçlü olduğunu. Hemen toparlar inş. Doktor ne diyor solunum desteği mi alıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…