Sağol canım. İletirim kendisine.Ben Acıbadem Maslak’ta tüp bebek tedavisi gördüm. Prof. Dr. Bülent Tıraş’ın hastasıydık. Oldukça memnun kaldım. Araştırmasını öneririm. Şişli Memorial de çok övülüyor sanırım. Her zaman Bahçeci ismi vardır piyasasında. Aslında bizim forumun tüp bebek kategorisine bir bakmasını öneririm. Deneyimlerini paylaşan çok kişi var.
Demirden korksak trene binmezdikKızlar ufak bir depresyona giriyorum sanırım. Doğuma bu kadar az kalmışken, hamilelikte yaşadığımız onca şey yetmiyormuş gibi " Sen bir de doğurduktan sonrasını gör bugünlerini mumla arayacaksın" Diyenler türedi. Üstelik en yakınlarım üstelik bazıları doğum bile yapmayan insanlar. Bu tarz söylemler modumu düşürdü düşüre depresif bir hal aldım
Benim sipariş verdiğim sayfa 5 aya kadar tüketebilirsiniz dedi. Elit marka çikolata kullanıyormuş çoğu baktığım sayfada aynı markayı kullanıyordu.41. hafta doğum yaparsan 1.5 ay çikolata beklemiş olmuyor mu
Canım benim kolestrol yüksek baya ondan dolayı yumurtayı o kadar arttırmam mümkün değilYumurtayı üçe çıkar
Bu cümleyi kuranın birinin cinsiyeti de erkek bu arada kafayı yemelik fjskdkfkkcEn olmadık insanların bile fikirleri var ve senle paylaşma ihtiyacı hissediyorlar. Kulak arkası etmeye çalışmak lazım çünkü hiçbir zaman bitmeyecek. Tuvalet eğitimine karışanlar olur, yediklerine karışanlar olur, giydiklerine karışanlar olur. Olur da olur
Ben yaptırıyorum canım kızımın adıyla falan, instagramdan bir butik ile anlaştım, onlar da zaten hemen yapamıyor , 20 güne İstanbul’a teslim olur dedi, ancak diye düşündüm. (36+4 teyim) Benimkine benzer görseli ekledim, lavanta kesesi + çikolata + kolonya yaptıracağım , ama yurtdışında olduğum için gelenim çok çok az olacak, max 30 tane lavanta kesesi yaptım öyle biraz da anı kalsın diye, kıyafet aralarına da seviyorum zatenKızlar çikolata falan yaptırdınız mı ya çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmama konusunda
Merhaba, evet değerlerime bakıldı herhangi bir sorun yok kansızlık tiroid falan hepsi iyi şuan zaten gynoferom, magosit ve magnimore plus kullanıyorum teşekkür ederim siz doğum yaptınız mıMerhaba arkadaş doğum yaptı mı hatırlamıyorum ama benimde nabız sorunum vardı özellikle 30lu haftalara başlarken sanırım demir eksikliği falan daha çok etkiliyor takviye almaya başladıktan sonra azaldı çarpıntım değerlerinize baktırmanızı öneririm geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun size de inşallah doğumdan sonra hepsi geçer rahatlarız herhangi bir kalp rahatsızlığınız var mıydı? Kaçıncı haftanızdasınız ?Bence gayet iyi nabzınız gebelikte 100 110 olması normal endişe etmeyin benim 130 160 lara kadar çıkıyor artık ilaç başlattı dr ilaç kullanıyorum 160 ları gördüğümüz için dr doğumdan sonra geçeceğini söyledi.
Teşekkür ederim hayır yoktu hamilelikte nabzım yükselmeye başladı ve hep yüksek olarak ilerledi hamileliğim de yemeğimi felan zor yiyorum dr doğumdan sonra geçicek dedi sizde korkmayın nabzınız gebeliğe göre normal 36+5 im şimdide tansiyonumda yükseliyor dr bir hafta takip et doğumu öne çekeriz dedi.Dogumdan sonra geçer rahatlarız inşallahÇok geçmiş olsun size de inşallah doğumdan sonra hepsi geçer rahatlarız herhangi bir kalp rahatsızlığınız var mıydı? Kaçıncı haftanızdasınız ?
Çok minik canım. 1725 gram. Emme refleksi var. Sürekli meme arar gibiydi ağzıAyyy nasıl bebiş canım iyi mi
Kırkımız çıkacak hatun yeni kıyafet yıkıyor acele et aceleeeKıyafeti az sanıyordum as as bitmedi ayol
Yalancı sancıdır regl ağrısı gibiyse düzenli değilse korkmaKızlar şimdi uzandım ama kasıklarımda hafif regl ağrısı hissediyorum. Ne demek bu. Yalancı sancı mı yoksa üşüdüm mü o da olabilir şimdi ısınmaya çalışıyorum
Kırkımız çıkacak hatun yeni kıyafet yıkıyor acele et aceleee
memurhanim Kuzum senin bebişler kaç gram doğdular
Manifest diyosuunnnn
Ben yaprak dökümünü bitirmeden doğurmicam
Ben yaprak dökümünü bitirmeden doğurmicam
Ay inşallah öyledirYalancı sancıdır regl ağrısı gibiyse düzenli değilse korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?