Dün bende bunalıma girdim aynı sebepten. Erkek kardeşimin 20 aylık bir oğlu var tam bir canavarKızlar ufak bir depresyona giriyorum sanırım. Doğuma bu kadar az kalmışken, hamilelikte yaşadığımız onca şey yetmiyormuş gibi " Sen bir de doğurduktan sonrasını gör bugünlerini mumla arayacaksın" Diyenler türedi. Üstelik en yakınlarım üstelik bazıları doğum bile yapmayan insanlar. Bu tarz söylemler modumu düşürdü düşüre depresif bir hal aldım
Benimde bu sebepten yemek yiyesim gelmiyor çoğu zaman. Sizin az zaman kalmış benimde daha 1 ayım var sezeryan olacağım Plesanta previa durumu var bende birde ek olarakTeşekkür ederim hayır yoktu hamilelikte nabzım yükselmeye başladı ve hep yüksek olarak ilerledi hamileliğim de yemeğimi felan zor yiyorum dr doğumdan sonra geçicek dedi sizde korkmayın nabzınız gebeliğe göre normal 36+5 im şimdide tansiyonumda yükseliyor dr bir hafta takip et doğumu öne çekeriz dedi.Dogumdan sonra geçer rahatlarız inşallah
Hsjdjdjdjd ben kullandm hala daha kullanırım eskisi kadar ypgun olmasada. Her bezde gerek yok diyolar gerçi yenidoğdugunda col fazla bez değişiyoruz, her bezde gerek yok ama 2-3 bezde bir sürülebilir. Net bişi diyemedim cunku kerem yazın doğmustı ve cok sıcaktıı ondan ben sürüyordım kızarıyordu hemenKızlar pişik kremi devamlı kullanılıyor mu yoksa pişik olursa mı (ay kendimi çok acemi hissediyorum)
Benim akrabalar bu çabaya değmezKızlar bende kolonya hediyeliklerimi. kolonya ve şişe alıp kendim doldurdum. Sonra etiket yapıştırdım. Kendi el emeğimle bişeyler yapmak istedim.
Az zamanınız kalmış hayırlı sağlıklı doğumlar yaparız inşallahYapmadım 36. haftadayım
Hemen hastanenin önünden arabaya bincez ya ondan dedim hiç kıyafet olarak giydirmeyim bidaha arabada onu cıkarmakşa uğraşmauıö dedm canım ama senin arabayla arası fazla olcaksa, kıyafet tarzıda olabilir. Yeni doğan için trendyolda satılan dış kundaklar var 4 aya kadar kullanılabilen ben keremde almıstm hiç kullanmadm belki bunda lazm olue bilemedmBattaniye kundak yapmak da mantıklı ama hangisinden kolay verim alırız acaba, tulum yeni doğan için uygun kaçıyor mu bilmiyorum .Mustela ben de almam canım sudokremi de içinde petrol var diye okumuştum,çocuk doktoru önermemişti.
Yoook bebişim. Benim suyum fazla diye yatış verdi sadece. Gezmek iş yapmak yok. Ani su gelmesi olmaması adına, onun dısında o ağrılara çare yok sanirim, kız hareket ettikçe yatsamda acıyor cokAy şükür canım içim rahatladı. Aramızda da bir gün varmış. Dr bir şeyler önerdi mi şöyle yaparsan rahatlatır falan diye
Geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız hepimiz sağlıkla doğralım inşallahBenimde bu sebepten yemek yiyesim gelmiyor çoğu zaman. Sizin az zaman kalmış benimde daha 1 ayım var sezeryan olacağım Plesanta previa durumu var bende birde ek olarak
Velev ki cok yorulduk mafolduk, geçmeyecek mi geçecek. Yenidoğanda uyumadımı biKızlar ufak bir depresyona giriyorum sanırım. Doğuma bu kadar az kalmışken, hamilelikte yaşadığımız onca şey yetmiyormuş gibi " Sen bir de doğurduktan sonrasını gör bugünlerini mumla arayacaksın" Diyenler türedi. Üstelik en yakınlarım üstelik bazıları doğum bile yapmayan insanlar. Bu tarz söylemler modumu düşürdü düşüre depresif bir hal aldım
Canım ben mangodan astronot tulum aldım hmde falan da varBattaniye kundak yapmak da mantıklı ama hangisinden kolay verim alırız acaba, tulum yeni doğan için uygun kaçıyor mu bilmiyorum .Mustela ben de almam canım sudokremi de içinde petrol var diye okumuştum,çocuk doktoru önermemişti.
Ben de her bez değişiminde sürmüyordum sonuçta doğal değil ara ara sürüyordum. Henüz yeni doğmuşken pişik yapmıştım bebeği kıpkırmızı olmuştu off aklıma gelince içim acıyor. Ondan sonra ıslak mendili uzun süre bırakmıştım. pamuk ve içi temiz su dolu küçük şişe vardı bakım çantasında. Onunla temizlerdim, sonrasında küçük müslin havluyla poposunu hafifçe pıt pıt kurulardım. Islak ve nemli kalmaması gerekiyor pişik olmaması için. Ben kızımın poposu kıpkırmızı pişik olduktan sonra dersimi alıp çok dikkat etmiştim. Bir de biraz büyüyünce kaka yaptıysa çok batırarak hemen lavaboda yıkardım havluyla da kurulardım mis gibi olurdu.Kızlar pişik kremi devamlı kullanılıyor mu yoksa pişik olursa mı (ay kendimi çok acemi hissediyorum)
Bende bundan yaptırdımBen bunu yaptırdım tadı da çok güzel tavsiye ederim
KAKAO AĞACI 100 Adet Mavi Atlı Karıncalı Erkek Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları
KAKAO AĞACI 100 Adet Mavi Atlı Karıncalı Erkek Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım son ölçtüğün biraz yüksek.. sanırım yükseldikçe stres yapıyorsun daha fazla yükseliyorKızlar napcam bilmiyorum akşam tansiyon 150/100 du. Acile gittik 130/90 çıktı geri eve geldik biraz 130/90 devam etti. Şimdi ölçtüm 166/102 . Gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum
Korkutmak istemem canım ama benim öyle olduğunda rahim ağzı açılmıştı 1 cm 2 haftadır da 2 cm açıklık var dikişler tutuyor bir sıkıntı olmadı kontrolün ne zamanKızlar bende bu akşam vajinadan sanki bıçak saplanır gibi anlık ağrılar oluyor nefes alamıyorum resmen öyle olduğunda bağırıyorum sadece, böyle bir şey yaşayan var mı doğum sancısı falan mı bu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?