Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar napcam bilmiyorum akşam tansiyon 150/100 du. Acile gittik 130/90 çıktı geri eve geldik biraz 130/90 devam etti. Şimdi ölçtüm 166/102 . Gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum

Allah allah yaaa. Ne berbat bşy miş şu tansiyon nefret ettim. Yrn bende kardiyolojiye gidicem. Sende mi gitsen dozu biraz fazla arttırsınlar. Kadın doğum pek anlamıyor bu işten. Ben 2 gündür yatıyorum. Hiç düşüremediler eve geldim kendim 1 doz artırdım biraz düştü. Sen demi öyle yapsan acaba. 16-10 baya yüksek. Son dozu kaçta aldın

Lohusalık beni çok düşündürüyor,belki doğuma bu kadar gerilmiyorum ama lohusalık nasıl olacak bilmiyorum.Bu lohusalığı iyi atlatan kadın çok göremedim,etrafımda kim varsa lohusalığı bir hüsran hatırlamak istemiyor.Ne yapmak lazım acaba,neye ihtiyacımız oluyor .Ya da ne bu kadar etkiliyor yaşamadan görmeyeceğim sanırım.

En son bende gideyim olmadı kardiyolojiye

Ben cook kötü geçirdm. Ki gerçekten destek olanımda vardı. Annem kayınvalidem eşim vs. Yinede girdim. Girmemin sebebi, artık hayatıö değişti eski hayatım gitti , ne yapıcam nasıl yapıcam nasıl alısıcam vs. Eşim işe gittiğinde o kapıdan cıktıgı gibi ağlıyodm. Hep yanımda kalsın istiyordum. Sanki artk omunla eskisi gibi olamıxaz gibi hissediyordum. Bigün öyle cok ağladım, sonra annemler neni karsılarına aldı herşey geçici biz yanındayız, bi kaç aya herşey düzenine oturcak vs motivasyon konusması yaptılar. Bende aksamına aldım keremi dısarı cıktım eşimle. Cok güzel bir aksam geçirdik. Sonra dedim ki evet hayatıö değişti ama bunada alısabilirim samirim diye. Öyle de oldu cıktım depresyondan, o zaman herşey düzeldi hatta keremle, kerem doğmadann öncesinden bile daha fazla gezdik tozdul eğlendik. Ama içim hep yenidoğan zamanını tam anlamıyla depresyon yüzünden yaşayamadm diye buruk kaldı o zamandan beri. Simdi bı hataya düşmeyeceğim. Cunku yine sevdiklerim yanımda, +1 bide gözümün içine bakan oglum var. Tabiki hayatımız değişicek ama ne yönde değiştirceğimize kendimiz karar vereceğiz iyi düşünelim anı yaşıyalım. Herşeyin zorlugum geçici oldugunu bilelim kafi.

Bende ilk bir iki ay battaniyeyle kundak yaparım diye düşünüyorum. Pişik kremi kızımda minoris kullanmıştım memnun kalmıştım yine minoris aldım şampuan deterjan vs de güzel içeriği temiz ve yerli üretim.

Lohusalık depresyonu lohusalıktan çok daha ağır ilerleyen bir şey,depresyon eşlik ettiği anda lohusalık daha çok kitleniyor.Hayatının eskisi gibi olmayacağını bilmek,eşinle arana bir bomba girmesi,yorgunluklar ve kaygılar..Eşimle 3 yıl evliliğin sonunda bebek istedik,çok şükür de oldu.İster istemez iki kişilik hayatın içinde büyük bir yer açıyorsun bebeğine ve eşinle olan bağını çok zayıflatacak gibi düşünüyorsun.Benim de böyle düşüncelerim var,gerçekçi olmayan düşünceler aslında ve çoğu şey böyle yaşanmıyor bile.O zamanlarda en zor duygu bence her şey bozuldu ve dağılmış gibi gelmesi,en kötüsü de geçmeyecek gibi hissettirmesi.İnsanın hayatında geçmeyen şey yok aslında zamanla çok şey geçiyor ya da alışıyorsun işte .

Bence yanliz kalmamak diye düşünüyorum tabi sadece düsünce …..

canım bşy sorucam doktorun doğumdan ne kadar önce kan sulandırıcıyı kesti. Onu kesip iğne başlattı mı? Haftaya doğum planlıyor doktorum ama iğneye başlatacak galiba ??
Kuzum ben hem oksapar 4000lik iğne hem coraspin kullanıyordum. coraspini 32. Haftada bıraktırdı, oksapar iğneyi de doğumdan bi önceki gün bıraktırdı. Oksaparın etkisi 12 saatte bitiyormuş

Çok minik canım. 1725 gram. Emme refleksi var. Sürekli meme arar gibiydi ağzı
Oyyy bu cok iyi haber. Güzel güzel beslenir minik kuşun. 2 kiloyu geçince verirler zaten sana. Kime benziyor sana mı babaya mı
Erken doğunca da minicik oluyorlar gerçi bizim kızın kaşık kadar suratı kime benzediği belli değil

Onlar dangalak hayatım. Biz çocuğunu seven, dört gözle bekleyen insanlarız. Doğurduğum günden beri öyle sevip sarıyorum ki, artık allaha dua eder oldum bana uzuuun bir ömür ver evladıma doyayım diye doyulur mu bilmem

Ay şükür canım içim rahatladı. Aramızda da bir gün varmış. Dr bir şeyler önerdi mi şöyle yaparsan rahatlatır falan diye
Kız nereden görüyorsunuz kimin bebeği kız erkek olduğunu ya da böyle gebelik haftasını. Ben bi şey göremiyorum.

Bende bundan yaptırdım tadı da güzel gerçekten çok emin olamamıştım sipariş ederken ama güzel çıktı
Evet yaa sonrasında da alabilirim hatta öyle güzel geldi bana
Kuzum ben hem oksapar 4000lik iğne hem coraspin kullanıyordum. coraspini 32. Haftada bıraktırdı, oksapar iğneyi de doğumdan bi önceki gün bıraktırdı. Oksaparın etkisi 12 saatte bitiyormuş
Canım doğumdan sonra kan sulandırıcı verdi mi? Diğer grupta sezeryandan sonra herkese veriyorlar önlem amaçlı diye bir konu geçti ama ben kızımda kullanmamıştım. Doktora sormaya da çekiniyorum açıkçası işini öğretir gibi sormak olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…