• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Bu vajinal kemik ne zamandandır ağrıyor benim de bir haftadır ara ara sızlıyor pantolon giyerken veya adım atarken falan. Normal mi acaba erken mi girdim bu sürece merak ettim 😔
Benim bu hafta başladı canım. Aynı dediğin gibi yürürken hareket ederken ağrıyor doktora anlattım normal dedi. Vajinaya baskı da hissedeceksin dedi.

ağrılarım geçtiğinde kendimi iyi hissettiğim an koşa koşa kafelere getirticem kendimi😁 bi de araba kullanmayı çok özledim zaten yeni alışmıştım bebişi arkaya atıp kırmızı balık gölde açıp turlicam oğluşumla chdjxhhdhdh
Ahahaja ağlamadan yap ama bunları asjskd çok tatlısın ya. Bende akşam çıkıcam valla bana ne yeter hastane ev ev hastane ruhum daraldı

ya kızlar sırtımda ordaki kemiklerimde resmen ağrı batma var bebek sanırım kendini çevirdi sırtı dışarı doğruydu şuan o kısım yumuşak sırtını içeri aldı galiba

Ahahaja ağlamadan yap ama bunları asjskd çok tatlısın ya. Bende akşam çıkıcam valla bana ne yeter hastane ev ev hastane ruhum daraldı
kız olsa böyle pembe pembe süsleyip çıkarırdım yerinde olsam banu alkan gibi giydirirdim tüyler peluşlar simler😁😁🤣🤣 aybüke prenses halka karışsın artık dhdhdhjd

benim de kafası aşağıda aylardır. nerdeyse her gün mesanemde ağırlık baskı ağrı sızı oluyo bazen dışarda yürürken falan durmak zorunda kalıyorum hatta ve altıma kaçırıcam gibi geliyo hepsi normal ama hiç sancım yok yerleşim şeklinden kaynaklıymış 2 hafta önde aylardır. hatta bi defa öyle bi kafa attı ki tuvalete zor koştum gerçekten kaçırıcaktım
Bende aynı durumdayım belimden bacagıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bugünde iş yapıcaktım ama korktum birşey olmasından kanala girdikten sonra ağır kaldırma diyorlar

36+2 yim canım. Doktor artık 37 nin içindesin 37 sayıyoruz kritik dönemi atlattık dedi. Bacak aralarım bide aşağıdaki vajinal kemiğim çok ağrıyor. Bel ağrımda arada vuruyor özellikle akşamları belimle beraber karnımda ağrı oluyor düzensiz.
Yürümekte zorlanıyorum bende doktor bi hafta sonra gitmem gerek ama daha erken gidicem bu gidişle

kız olsa böyle pembe pembe süsleyip çıkarırdım yerinde olsam banu alkan gibi giydirirdim tüyler peluşlar simler😁😁🤣🤣 aybüke prenses halka karışsın artık dhdhdhjd
Kız aldığım hiçbişey olmuyo çocikime büyük geliyor hepsi ajsjs bugün üstüne olan bi kaç bişi alcam

Kızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
Bebeğe bakan varsa çık güzelim Eve kapatma kendini lohusa bile olsan hava almaya senin de ihtiyacın var

4 gün daha mı bekleyim o zaman
Burda ilk günden itibaren bebek arabası kanguru şeklinde bebeler heppp dışardalar valla ben de sağlığım el verdiği zaman evet kendimi kapatmıcam atıcam kendimi dışarı.
Hiç 20 sini falan bekleme çık gez bence senin de ihtiyacın var 1 saatte olsa hava almış olursunuz. 🌸

ağrılarım geçtiğinde kendimi iyi hissettiğim an koşa koşa kafelere getirticem kendimi😁 bi de araba kullanmayı çok özledim zaten yeni alışmıştım bebişi arkaya atıp kırmızı balık gölde açıp turlicam oğluşumla chdjxhhdhdh

Ben kullanıyorum hala kız riskli birşey mi ki. Sürekli kendimi hastaneye götürüp getiriyorum 😂😂

Back
X