Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Canım o kadar çok seviniyorum ki senden böyle haberler gelince. Benimde muhtemelen erken alacak doktor. Senin bir önerin var mı? Hastane çantama pompa falan mı ekleyeyim nelere ihtiyaç oluyor?
Kuzum ben çok hazırlıksız yakalandım, biliyorsun. Şimdiki aklım olsa hastane çantasını hemen hazırlar, lazım olabilecek her şeyi koyardım içine. Ben şehir hastanesinde doğum yaptım. Süt sağma makinesini ilk etapta vermediler. Mastit olacağımı anlayınca verdiler. O yüzden bence çantaya süt sağma makinesi koymak lazım her ihtimale karşı. Bestlak damla kullanıyorum. Sütüm arttı belki onun faydası olmuş olabilir. Depend aldık ama kullanmama izin vermediler. Depend, sezaryen yarasının üstünü kapatınca enfeksiyon oluşabiliyor dediler. Ped kullandım en başından beri. Emzirme sütyeni veya emzirme atleti kullanmadım hastanede. Sezaryen olduğum için elbise gecelik ile daha rahat ettim. Aklıma gelenler bunlar şu an
Benim sol göğüs ucum iyi ama sağ taraf hemen içeri çöküyor. Bebeğim yanımda olmadığı için süt sağma makinesi kullanıyorum. Ve o uçları vakumladığı için göğüs ucu baya çıkıyor. Belki denemek istersiniz
Bunları temin edeyim hemen canım. Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kıyafet değince sızlıyor.

Doz arttırmadılar mı. Bende 6 ya çıktım. Ama sanırım 8 e tamamlayacağım. Son günler de kontrol edemiyoruz. Birde protein kaçağı çok artmış bende. Önceden hiç yoktu . İdrar bakıyorlarmı ?

kızlar bende bugün kontrole gittim 32+4 olduk bebeğin kilosu 2300 gr dedi göbek kısmı büyük çıkıyor dedi doktor haftasına göre iyiymiş kilosu ama şuan için suyu normal olduğundan sancı kanama vs olmadığından dolayı ciğer geliştirici iğneyi şuanlık gerek görmüyorum dedi etkisi 15 günmüş zaten sürekli sürekli de yapılınca yan etkileri olabiliyormuş haftalık çağırıyor artık eşi önde olduğu için grupta eşi önde olup doğum yapan veya yapacak olan var mıydı ?

Ay seninle aynı durumdayız benimki de birkaç aydır başaşağı dışarı çıkmak işkence oldu resmen. Hem yürüyemiyorum hem çok baskı oluyor lavaboya zor yetişiyorum bazen. Doktor çok normal dedi

Yatış yaptığım gün baktılar en son yoktu protein. Ürik asit biraz yükselmişti. Doktor birşy demedi ama. Hala 4 doz devam ediyorum. 160/100 şuan. Birazdan doktor kontrole gelir bakalım ne dıcek artık bende sıkıldım ilaçlar bir kaç gün zor dayanıyor

Ay seninle aynı durumdayız benimki de birkaç aydır başaşağı dışarı çıkmak işkence oldu resmen. Hem yürüyemiyorum hem çok baskı oluyor lavaboya zor yetişiyorum bazen. Doktor çok normal dedi
çok fena bişey ama şunu da düşünüyorum kafası yukarıda olsa belki de kalbime mideme falan baskı yapıcaktı onlar daha da fena çünkü zaten nefes darlığı oluyo

Hay Allah yaa seninde çok yükseliyor canım. Baş ağrın oluyor mu . Ben parol alıyorum gün içinde mutlaka. Birde aşırı nefes darlığım var çok zorlanmaya başladım. 2 hafta daha zor dayanmam sanırım
Birde devlettemisin özelde mi? Ben normalde yatışları devlette yapıyordum. Ama doğum olabilir artık diye kendi doktoruma gidiyorum. Aşırı masraflı oluyor.

Evet ya domuz gribi salgını varmış

Aynı bende de nefes darlığı çok oluyor. Birde kafamın içinde bir basınç oluyor. Devletteyim canım burdaki doktorum çok tatlı ilgili ama tansiyon kontrol altına alınamadı bir türlü. 2hafta daha dayanırız inşallah ❤

Olumsuz konuşmadı ama tam tersi açılmayı çok hızlandırıyor kaslar gevşediği için dedi. Acaba epiduralin etkisi sonlara doğru azalacak şekilde yapsalar olmuyor mu öyle. Son anlarda zaten sancı fazla olmuyormuş sadece ıkınma isteği ve vajinal acı oluyormuş.

Ben tam 14.00 girdim ameliyata. 15.30 da odaya gelmişim. Ameliyata girdikten 15 dk sonra bebeği çıkarmışlar. Eşim çok saşırmış, heyecanlanmış. Bu kadar hızlı beklemiyormuş

Kızlar aranızda insülin kullanan varsa cevaplayabilir mi? Benim gebelik şekerim çıktı 30 haftada ama insülin vermedi doktor takip edelim dedi. 3 kere 150yi geçerse gel direkt dedi. Bende 1-2 kere tam sınırda oldu 140küsür. 1 kere 151 oldu. Bide dün boğazımı tutamadım tatlı yedim uçtu gitti. Şimdi ben dikkat etmeye devam mı edeyim yoksa insülin için direkt doktora mı gideyim. Sizde nasıldı da insülin başlandı?

Bilmiyorum ki öncekinde epidural seçeneğim yoktu karnıma bastırmışlardı biraz ama arada nasıl bir fark olur bilemedim onu da, ay çok heyecanlanıyorum konuşurken bile şurda iki üç haftaya hepimiz kavuşmuş olucaz

Kızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
Git canım yaa boşver. Sana kendini ne iyi hissettirecekse onu yap Git gez, bir havan değişsin. Arkadaşımla hep gittiğim bir cafe restoran var. Ben narkozun etkisindeyken, eşime hastaneden çıkınca arkadaşımla oraya gideceğim sen bebeği al eve git demişim

açlık mı bu değerler

Daha önce vajinal doğum yapmış mıydın. Sonraki kontrolünde sende doktoruna sorarsan ne diyecek bakalım bana da yazar mısın. Bu arada epiduralde hemen yapılmıyormuş açıklık 4 cm e falan gelince sancılar güçlenince yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…