Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
doktora kontrollere falan giderken çıkıcaz işte
E bide o var tabi 2. Gün sağlık ocağı gelin diyor ne dicem doktora hayır gelemem lohusa 40 gün cıkamaz mı sjdkdkdkd psikolojikman evde olmak iyi gelmiyor tabiki kış şartlarında soguk olan bi yerde yaşanıyorsa zordur tabi ama ben çeşmedeyim yani cok soguk olmuyor ona göre giydirir cıkarım bi hava alirim evde duramam geliyorlar bana

ben en batıdayım sert soğuk kar oluyo ama astronot mont alcam

Hahhash sana onay veresim gelmiyo

Az daha kalsınlar yaa demeyelm böle dhdjdjdj 2 hafta daha sıkarım dişimi ama karnım patlayabilir bilmiyorm shdlkfd
Cicili bicili yenidoğanlar almıştım bir hevesle, kızım en son 3kiloydu nerdeyse bizim yenidoğanlar öylece kalacak gidem de daha büyük takımlar alam bari hemşireye verilecek hurcu da değiştircem 0-3 lerle dhshdj

Ahhhh kalbim diye geziyorum evin içinde herkes heyecan yapma panik yapma diyor da nasıl yapma biraz gerginim de yalan söylemeyeyim
Gerilmiyoruzz pozitifff düşünüyoruzz, yarın artık koynunda olacak meleğin doya doya koklayacaksın inşallah onu düşün ve bu güçle git

Ahhhh kalbim diye geziyorum evin içinde herkes heyecan yapma panik yapma diyor da nasıl yapma biraz gerginim de yalan söylemeyeyim
Ay insan hem gergin hem stresli mutlu hüzünlü bütün duyguları bir arada yaşıyor o kadar değişik duygular ki bu kadar duyguyu bir arada sag önce hiç yaşamadım diyorsun çok eşsiz bir an gerçekten çok şükür bu halimize canım Allah nasip etti yaşayabiliyoruz bu duyguları bana gerginlik bastığı zaman hep bunu hatırlatmaya çalışıyorum kendime

Kahvaltıda ağzınıza attığınız ilk lokmadan 1 saat sonra ölçmemiz gerekiyor.
Ben de her sabah tiroid ilacı alıyorum su ile, onları hesaba katmıyorum

Eğer durumunuz var ise emzirme danışmanlığı veren bir ebe ile çalışsanız ?
Belki sizi profesyonel şekilde yönlendirir ve daha güvende hissedersiniz

Bir kaç gündür de bacak aram ağrıyor benim günlerimiz aynı sana sorayım bir de sen nasılsın? Bacak bacak üstüne atmakta zorlanıyorum öyle tarif edeyim

Maşallah tosununa epidural konusunda ben de çok kararsızım ıkınamazsam diye endişeleniyorum ama bir yandan da ağrısız doğum yapmak çok cazip geliyor acaba bastırmalarında bir sorun olur mu sormuş muydun bu hafta ben de 1 kg almışım şaşkınım

4 gün daha mı bekleyim o zaman
Yok canım batıl inanç bunlar, bence çok kalabalık yerlere gitme sadece salgın var, çıkıp temiz hava alabilirsiniz mesela.. Sonuçta sağlık ocağına kontrole vs bir sürü yere çıkılıyor hava almaya niye çıkılmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…