- 25 Şubat 2025
- 1.103
- 850
- 38
doktora kontrollere falan giderken çıkıcaz işteYa onu diyeni bana bi göndersene ısırayım hsjdjdjd cıkar bal gibi ya ben 1 haftalık değildim cıktım niye cıkmıyoz anasını satim
E bide o var tabi 2. Gün sağlık ocağı gelin diyor ne dicem doktora hayır gelemem lohusa 40 gün cıkamaz mı sjdkdkdkddoktora kontrollere falan giderken çıkıcaz işte
Az daha kalsınlar yaa demeyelm böle dhdjdjdj 2 hafta daha sıkarım dişimi ama karnım patlayabilir bilmiyorm shdlkfdKız yok her yolu deniyorum gelmiyor bu inatçı keçi kızım ahshshs
ben en batıdayım sert soğuk kar oluyo ama astronot mont alcamE bide o var tabi 2. Gün sağlık ocağı gelin diyor ne dicem doktora hayır gelemem lohusa 40 gün cıkamaz mı sjdkdkdkdpsikolojikman evde olmak iyi gelmiyor tabiki kış şartlarında soguk olan bi yerde yaşanıyorsa zordur tabi ama ben çeşmedeyim yani cok soguk olmuyor ona göre giydirir cıkarım bi hava alirim evde duramam geliyorlar bana
Astronot mont candır ya cok seviyom hsjdjd ayrıca gavurlar kar da uyutuyor bişi olmuyor bizimkilern nesi eksikben en batıdayım sert soğuk kar oluyo ama astronot mont alcam
kaç aylık almak lazım onu nisan mayısa kadar giycek şekilde biraz tombik biriAstronot mont candır ya cok seviyom hsjdjd ayrıca gavurlar kar da uyutuyor bişi olmuyor bizimkilern nesi eksik
Hahhash sana onay veresim gelmiyoAy kız çık nolcak, ben doğurup kendime geleyim fıldır fıldır gezecem bebemle valla. Yok çıkma yok bilmem napma herşeyden sakınıyoruz sonra sakınan göze çöp batıyor o da hava alsın biraz bağışıklık kazansın. Ben sana onay verdim çıkabilirsin, ben doğum onayımı hala alamasam da dhdjdj
Ben bile beni onaylayamıyorum artık umudu kestim hoca da 39a kadar beklerim diyo benim kız tosun olacak iyice, yenidoğanlar çöp dhdjd adres atın yollim bari faydalanınHahhash sana onay veresim gelmiyo
Cicili bicili yenidoğanlar almıştım bir hevesle, kızım en son 3kiloydu nerdeyse bizim yenidoğanlar öylece kalacak gidem de daha büyük takımlar alam bariAz daha kalsınlar yaa demeyelm böle dhdjdjdj 2 hafta daha sıkarım dişimi ama karnım patlayabilir bilmiyorm shdlkfd
Ahhhh kalbim diye geziyorum evin içinde herkes heyecan yapma panik yapma diyor da nasıl yapmaCanım doğumun yarın dimii nasıl hissediyorsun
Çıktınız mı dışarıAy benim kıza güncelleme geldi uyumuyor ya valla uykusuzluktan ağlıcam az kaldı
Gerilmiyoruzz pozitifff düşünüyoruzz, yarın artık koynunda olacak meleğin doya doya koklayacaksın inşallah onu düşün ve bu güçle gitAhhhh kalbim diye geziyorum evin içinde herkes heyecan yapma panik yapma diyor da nasıl yapmabiraz gerginim de yalan söylemeyeyim
Ay insan hem gergin hem stresli mutlu hüzünlü bütün duyguları bir arada yaşıyor o kadar değişik duygular kiAhhhh kalbim diye geziyorum evin içinde herkes heyecan yapma panik yapma diyor da nasıl yapmabiraz gerginim de yalan söylemeyeyim
Ben de geçenlerde kronometre tuttum, 6 dkyı biraz geçmişti :) Doktoruma çok hıçkırıyor dediğimde bu bir sorun değil dedikızlar bu hıçkırığın 5 dk falan sürmesi normal mi hatta daha uzun
Tansiyon yine yüksek canım 150/90 . Sancı öğlen yoktu ama şuan mideme vuran ağrılarım var. Sancı çıktığında fark ettim hep mide ağrım oluyor. Umarım şuan sancım yoktur akşama yine çekilecek nst
Kahvaltıda ağzınıza attığınız ilk lokmadan 1 saat sonra ölçmemiz gerekiyor.Şeker ölşümü yapab annişler ölçümü ilk lokmadan bir saat sonra yapıyoruz ya bu kahvaltının ilk lokması mı yoksa yediğimiz içtiğimiz her şey dahil mi? Uyanınca ilk su ve d vit içiyorum mesela onlarıda hesap etmeli miyim?
Eğer durumunuz var ise emzirme danışmanlığı veren bir ebe ile çalışsanız ?Hiç bir belirtim yoktu bel ağrısı dışında ama gerçekten çok ağrıyordu doktora yazdım nst için çağırdı öyle de doğuma aldı sancılarım çok çıkınca
Göğüs ucum olmadığı için tutamadı malesef sütüm de gelemiyor şuan malesef çok stres yaptım
Bir kaç gündür de bacak aram ağrıyor benim günlerimiz aynı sana sorayım bir de sen nasılsın? Bacak bacak üstüne atmakta zorlanıyorum öyle tarif edeyimHmm nst 35 40 arası olunca ufak kasılma oldu aynı gaz sancısı gibi gitti geldi. Ama bunlar yalancı kasılmaymış sanırım önemli olan düzenli sık aralıklarla olmasıymış. Chat gbtnin yalancısıyım bende
Maşallah tosununaSelam kızlar şimdi kontrolden çıktım. Doğum şeklimiz belli oldu vajinal doğuma karar verdik zaten bebeğimin başı aşağı baskı uyguluyormuş yürürken, ayakta kaldığında aşağı baskı hissedebilirsin bunlar normal dedi. Epidural anestezi hakkında konuştuk yapılmasını tavsiye etti, epidural kasları gevşettiği için açılmayı inanılmaz hızlandırıyor dedi kötü yanı ise ıkınmada güçsüzlük olabiliyor karından baskı uygulamamız gerekebiliyor dedi. Şuanlık epidural destekli vajinal doğum diye kararlaştırdık artık kendiliğinden gelmesini bekliyoruzNst sırasında düzensiz hafif sancılarım çıktı onlar için de normal dedi. Doğuma kadar haftalık kontrolle devam edeceğiz. Kilomuz 3300 olmuş yine beslenmene dikkat et diye uyardı
@nergiscicegi6 Tam evden çıkarken bi kustum tam aç gittim.Ona rağmen bir kilo almışım. Haftada 1 er kilo alarak devam ediyoruz bakalım.
Yok canım batıl inanç bunlar, bence çok kalabalık yerlere gitme sadece salgın var, çıkıp temiz hava alabilirsiniz mesela.. Sonuçta sağlık ocağına kontrole vs bir sürü yere çıkılıyor hava almaya niye çıkılmasın ki4 gün daha mı bekleyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?