Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Aha valla gidiyorum abjsns

maşallah tebrikler canım şuan tam olarak kaç haftasınız

Kudurukluk benim kızıma uğramamış inşallah böyle devam eder abajsj adeta bir prenses
kendini iyi hiss ediyorsan bebekle disarida idare ede bilecek enerjin varsa cik valla biz izin veriyoruz ben 20 gunluk oldukta cikmistim ilk defa. disari cikinca benim oglan uyuyordu 3 4 ayina kadar. hava alinca rahat oluyorlar bence

evde sürekli içli içli bunu söylüyorum sizin de dilinize dolansın agagjxlcjxjxh

36+5 ama 2 haftaönden gidiyor kanalda birşey olmazmı dedi doktorunuz
Evet bana 36+2 demek 37 nin içindesin demek bizde zaten 37 yi görmek istiyorduk dedi. Benimde iki hafta önden gidiyor ultrasonda daha büyük çıkıyor haftası belki o yüzden demiştir kritik haftaları atlattık diye.

Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun tebrik ederim

kizlar karnimda sol tarafta tepe gibi biseyler oluyor bazen bebisin kafasimi ayagimi bilmiyorum artik karnim yamulmus gibi gozukuyor siz anladiniz ne demek istedigimi sormak istedigim onlarda hareketden sayiliyormu acaba ? yoksa hareket saydikta pit pit vurmalarmi olmali tekme gibi

Kızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
Ay kız çık nolcak, ben doğurup kendime geleyim fıldır fıldır gezecem bebemle valla. Yok çıkma yok bilmem napma herşeyden sakınıyoruz sonra sakınan göze çöp batıyor o da hava alsın biraz bağışıklık kazansın. Ben sana onay verdim çıkabilirsin, ben doğum onayımı hala alamasam da dhdjdj

Öncelikleee sağlıkla büyüsün bebişinn
Benimde göğüs ucum yok ilk doğumumda philips aventin silikon göğüs ucunu kullandım, hatta 1-1 bucuk ay onunla emdi. Sonrasında onu cıkarıp normal memeye alıstı. Göğüs ucu cıkarıcı aparatlarda var ama ben cok fayda göremedim onlardsn en iyisi aventti

Kızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
Ya onu diyeni bana bi göndersene ısırayım hsjdjdjd cıkar bal gibi ya ben 1 haftalık değildim cıktım niye cıkmıyoz anasını satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…