Aha valla gidiyorum abjsnsBurda ilk günden itibaren bebek arabası kanguru şeklinde bebeler heppp dışardalar valla ben de sağlığım el verdiği zaman evet kendimi kapatmıcam atıcam kendimi dışarı.
Hiç 20 sini falan bekleme çık gez bence senin de ihtiyacın var 1 saatte olsa hava almış olursunuz.
ben acemiyim ondan korkuyorum bi de dikkatim dağınıkBen kullanıyorum hala kız riskli birşey mi ki. Sürekli kendimi hastaneye götürüp getiriyorum
ben acemiyim ondan korkuyorum bi de dikkatim dağınık
Akşam ezanından önce evde ol ama sjjdjdj annem öyle derdiAha valla gidiyorum abjsns
Akşam çıkcam yatsı olsa olmaz mı absjs 3 harfliler izin kağıdı verir mi acaba tövbe tövbeAkşam ezanından önce evde ol ama sjjdjdj annem öyle derdi
Hahhhs Neyse burda ezan da yok fingir fingir geziyorlar demek ki o da hurafeAkşam çıkcam yatsı olsa olmaz mı absjs 3 harfliler izin kağıdı verir mi acaba tövbe tövbe
maşallah tebrikler canım şuan tam olarak kaç haftasınızSelam kızlar şimdi kontrolden çıktım. Doğum şeklimiz belli oldu vajinal doğuma karar verdik zaten bebeğimin başı aşağı baskı uyguluyormuş yürürken, ayakta kaldığında aşağı baskı hissedebilirsin bunlar normal dedi. Epidural anestezi hakkında konuştuk yapılmasını tavsiye etti, epidural kasları gevşettiği için açılmayı inanılmaz hızlandırıyor dedi kötü yanı ise ıkınmada güçsüzlük olabiliyor karından baskı uygulamamız gerekebiliyor dedi. Şuanlık epidural destekli vajinal doğum diye kararlaştırdık artık kendiliğinden gelmesini bekliyoruzNst sırasında düzensiz hafif sancılarım çıktı onlar için de normal dedi. Doğuma kadar haftalık kontrolle devam edeceğiz. Kilomuz 3300 olmuş yine beslenmene dikkat et diye uyardı
@nergiscicegi6 Tam evden çıkarken bi kustum tam aç gittim.Ona rağmen bir kilo almışım. Haftada 1 er kilo alarak devam ediyoruz bakalım.
puset nasıl takılıyo daha onu denemedik yaa onu da öğrenmek lazımDoğumdan sonra bebişle atarsın acemiliği
kendini iyi hiss ediyorsan bebekle disarida idare ede bilecek enerjin varsa cik valla biz izin veriyoruzKudurukluk benim kızıma uğramamış inşallah böyle devam eder abajsj adeta bir prenses
Kışlıkları çıkaracaktım ama eşimi bekliycem sanırımay yok yapma son günler riske atmaya değmez temizlik için boşver
36+5 ama 2 haftaönden gidiyor kanalda birşey olmazmı dedi doktorunuzSen kaç haftalıksın canım. 36 dolduysa bebeğinin gelişimi de iyiyse korkma. Bana kritik haftaları geçtik dedi.
36+2 yiz.maşallah tebrikler canım şuan tam olarak kaç haftasınız
Evet bana 36+2 demek 37 nin içindesin demek bizde zaten 37 yi görmek istiyorduk dedi. Benimde iki hafta önden gidiyor ultrasonda daha büyük çıkıyor haftası belki o yüzden demiştir kritik haftaları atlattık diye.36+5 ama 2 haftaönden gidiyor kanalda birşey olmazmı dedi doktorunuz
Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun tebrik ederimKızlar ben pazar gecesinden pazartesi öğlenine kadar çektiğim bel ağrısı sonucu pazartesi 17.21 de oğlumu sezeryan ile kucağıma aldım herkesin doğum belirtisi farklı olabilir tam 37 haftalıkken doğdu oğlum ama malesef emmiyor mama yiyor
Ay kız çık nolcak, ben doğurup kendime geleyim fıldır fıldır gezecem bebemle valla. Yok çıkma yok bilmem napma herşeyden sakınıyoruz sonra sakınan göze çöp batıyor o da hava alsın biraz bağışıklık kazansın. Ben sana onay verdim çıkabilirsin, ben doğum onayımı hala alamasam da dhdjdjKızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
Öncelikleee sağlıkla büyüsün bebişinnHiç bir belirtim yoktu bel ağrısı dışında ama gerçekten çok ağrıyordu doktora yazdım nst için çağırdı öyle de doğuma aldı sancılarım çok çıkınca
Göğüs ucum olmadığı için tutamadı malesef sütüm de gelemiyor şuan malesef çok stres yaptım
Ya onu diyeni bana bi göndersene ısırayım hsjdjdjd cıkar bal gibi ya ben 1 haftalık değildim cıktım niye cıkmıyoz anasını satimKızlar bu arada lohusa kadın 40 ı çıkmadan dışarı çıkamaz mı ya daraldım evde ben e bebeğe gitsem nolur ki ajsjs
Canım doğumun yarın dimii nasıl hissediyorsunAllah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?