• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ya bi arkadaşıma vs sordum burada hastaneyi bilen ancak kendisine ve samimiyetine hiç güvenmediğim :D “aa çok yaşlı o adam” falan dedi. Aslında yaşlı olması, tecrübeli olması iyi ama eski sistem de olabilir. Ama genel olarak öyle doktor puanlama sistemi vs olmuyor burda eski kafalar biraz
Ay şimdi yorumlara baktım, hastane için de kötü yorumlar okudum.. aman tanrım yani Allah yardımcım olsun :(
Expat grupları falan vardır oralarda bir soruşturun isterseniz

Kızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyor 😍 hiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum 💕 😘
Analı babalı büyüsün bahtı açık olsun inşallah 🙏🏻🧿 sana da çok geçmiş olsun 🌸🌸

Kızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyor 😍 hiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum 💕 😘
Maşallah canım. Gözün aydın. 🌸💗 Allahım analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah 🤲🌹

Ah canım ya , gerçekten aynı şeyler. Ben de kendi doktorumu en son 8 hafta önce gördüm işte, iyileşirse bide doğumda görücem. Bu zamana kadar hiç korkum , çekincem yoktu , mutluydum bebeğime kavusucam diye ben de inan seninle aynı sistemim burada , ama şimdi çok korkuyorum bu yurtdışındaki doktorların tutumlarını duyunca. Hamileliğim de öyle güzel geçti ki inan 1 gün ağlamamıstım, şimdi dünden beri durduramıyorum kendimi. Öğlen bir doktora gidip konuşayım bakayım, sonra toparlamam gerekecek. Çok haklısın, olacak olan oluyor, negative takılıp kalbi karartmamak lazım..
Canım benim ya, seni çok iyi anlıyorum keşke elimden bi şey gelseydi de yardımcı olabilsem. Çevrende o hastanede tanıdığın çalışan, doğum yapan birileri varsa iletişime geçebilirsin. Yakın çevre bazen deneyimlerinin olumsuz yönlerini aktarabiliyor, bu süreçte daha hassas olduğumuzu unutuyorlar.önemli olan bebeğimiz ve biziz. Herkesin hikayesi farklı 💞bugün konuş doktorun ile endişelerini dile getir. Doktorun ona göre seni yönlendirir. Ben inanıyorum bgn ki görüşmenden sonra daha iyi hissedeceksin.

Allahım yardımcın olsun canım zor.🙏 Dün benim hiç düşmedi 4 doza rağmen. Sabah tahlil verdim protein kaçağı başlamış. 6 doza çıktık. Bakalım bu ne kadar idare edecek
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , tansiyon dışında başka bir problem var mı erken doğum riskiniz vs hastanede yatıyordunuz değil mi

Gözünüz aydın olsun. sağlıkla mutlulukla büyüsün minik cadın inşallah 🙏🏻 🫠

Bir saate anca bitirdim sayfaları doğum yapacak arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum ve sizi kavuşacaksınız diye şanslı görüyorum azıcık da kıskandım😍😍🌸
Bu grubu ben de çok seviyorum Allah razı olsun doğum yapan annişler bizi evlatlarına olan sevgileriyle motive ettiler.🙏🏻
Ben de tüp bebekte hiç başarı elde edememiş beklenmedik mucizeyle kendiliğinden bebek sahibi olacak bir anne olarak şükrediyorum hep Allah isteyen herkese versin şikayetlenmek şöyle dursun hafif sitem etmek bile bana ters geliyor şükür hep şükür varlıklarına minik ayaklarına tekmelerine Allahım bizi de kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah 😍😍🙏🏻
Siz normal doğum mu bekleyeceksiniz? Günümüz aynı ben önce doğuracağım galiba sezeryan 😂

Maşallah canım gözün aydın allahım analı babalı büyütsün 🌸🌸

Ayy çok heyecanlandm canım hayırlı olsunn inşallah sağlıklı ömrü olsunn maşallahh🤲🏻🤲🏻

Allahım yardımcın olsun canım zor.🙏 Dün benim hiç düşmedi 4 doza rağmen. Sabah tahlil verdim protein kaçağı başlamış. 6 doza çıktık. Bakalım bu ne kadar idare edecek

Canım benim yaa. İnş düşer inş🙏 protein kaç çıktı. Spot mu baktılar. Doktorun ne diyor??

gözün aydın canım. Nasıl güzel bir haber 🧿🧿🧿 allahım analı babalı büyütsün inş 🎉🎊

Canım benim ya, seni çok iyi anlıyorum keşke elimden bi şey gelseydi de yardımcı olabilsem. Çevrende o hastanede tanıdığın çalışan, doğum yapan birileri varsa iletişime geçebilirsin. Yakın çevre bazen deneyimlerinin olumsuz yönlerini aktarabiliyor, bu süreçte daha hassas olduğumuzu unutuyorlar.önemli olan bebeğimiz ve biziz. Herkesin hikayesi farklı 💞bugün konuş doktorun ile endişelerini dile getir. Doktorun ona göre seni yönlendirir. Ben inanıyorum bgn ki görüşmenden sonra daha iyi hissedeceksin.
Sağol canım benim 💓 şimdi daha iyiyim,geceden beri hastanenin Facebook grubunda dolaşıyorum sanırım bir isim daha buldum herkesin önerdiği, hayırlısı olsun bugün gidip bir konuşalım 🙏🏻 desteğin çok çok önemli benim için, gerçekten hamilelerin halinden hamileler anlıyor :))

Aman allahım masallah 🥰🥰💓💓 Allah sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyümesini nasip etsin 🧿🧿 çok mutlu oldum sizin adınıza, keyfini çıkarın en güzel zamanlar 🙏🏻🙏🏻😍😍

Selam kızlar, kontrolden geldm şimdi, sancılar 5 dk da bir 50 lerde yine, doktor bebek hazır günü seç dedi yarın cumartesi yada haftaya ne zaman istersen dedi, korktum seçemedim, hayatın akışına müdahele etmek gibi geldi siz seçin dedim. Salıya ameliyathaneden randevu aldı ama cumartesi de gel bakalım hatta her akşam bana sancı ve tansiyonla ilgili rapor ver dedi, cumartesi bakarız olmadı buraya kadar der alırız beklerse salı kesin zaten dedi... Aslında bir an önce kucağıma almak istiyorum ama cesaretimi toplayıp yarın alın diyemedim.. Siz olsanız der miydiniz?? Bu arada karnım semsert belki de kendi gelir beklemez🙃

kızlar bende bugün kontrole gittim 32+4 olduk bebeğin kilosu 2300 gr dedi göbek kısmı büyük çıkıyor dedi doktor haftasına göre iyiymiş kilosu ama şuan için suyu normal olduğundan sancı kanama vs olmadığından dolayı ciğer geliştirici iğneyi şuanlık gerek görmüyorum dedi etkisi 15 günmüş zaten sürekli sürekli de yapılınca yan etkileri olabiliyormuş haftalık çağırıyor artık eşi önde olduğu için grupta eşi önde olup doğum yapan veya yapacak olan var mıydı ?

Ciğer geliştiricinim nasıl yan etkileri oluyormuş acaba ne dedi doktorunuz bana 2 hafta önce yapıldı ama hala sancılarım oluyor tekrar şiddetli olursa yine ciğer geliştirici yaparlar mı bilmiyorum, bu arada benim de bebeğin eşi ön duvarda deniyor ama başka hiçbir şey söylemedi doktorum doğuma bir etkisi yok diye düşünmüştüm aşağıda olmadığı için

Back
X