- 1 Ağustos 2018
- 2.925
- 4.900
- 133
Benimde çok müdehale edesim gelmiyor dr ne derse ok dicem kasıma kalmayız belki bizde bakalım kısmetEvet sezeryan. İlki de öyleydi. Baya benziyormuş durumumuzbende 1 Kasım diye konuşmuştuk ama akşamları kasılmalar sıkışmalar baya oluyor bikaç gündür. Fark etmiyorsa iki gün geriye çekelim Ekim ayında doğsun dedim içime öyle geldi birden açıkçası Allah tarafından sanki öyle bi yönlendirme geldi içime sonuçta doğacakları günü saati Rabbim biliyor. Biz vesile oluyoruz böyle gün seçtiğimizi sanıyoruz sadece. Ama dediğim gibi değiştirme iç güdüsü geldi birden çok güçlü bi şekilde gün seçemedim diyen arkadaşa da yazmış olayım burdan canım Rabbim biliyor eninde sonunda zaten sana seçtiren de o. Seçtiğin halde başka günde doğumu başlatanda o. Müdahale ediyormuş gibi düşünme yani o müdahaleyi ettiren de Rabbim
Canım valla içime su serpildi dönüp dönüp okucam bu yazıyı sanırım bende öyle olsun istiyorum çünküEvet sezeryan. İlki de öyleydi. Baya benziyormuş durumumuzbende 1 Kasım diye konuşmuştuk ama akşamları kasılmalar sıkışmalar baya oluyor bikaç gündür. Fark etmiyorsa iki gün geriye çekelim Ekim ayında doğsun dedim içime öyle geldi birden açıkçası Allah tarafından sanki öyle bi yönlendirme geldi içime sonuçta doğacakları günü saati Rabbim biliyor. Biz vesile oluyoruz böyle gün seçtiğimizi sanıyoruz sadece. Ama dediğim gibi değiştirme iç güdüsü geldi birden çok güçlü bi şekilde gün seçemedim diyen arkadaşa da yazmış olayım burdan canım Rabbim biliyor eninde sonunda zaten sana seçtiren de o. Seçtiğin halde başka günde doğumu başlatanda o. Müdahale ediyormuş gibi düşünme yani o müdahaleyi ettiren de Rabbim
Canım biz süte çok ihtiyaç olduğu için hastane tipi bir makine kiraladık. Sağımı güçlü olsun istedik.
Ben hastanede gecelik (elbise) ile daha rahat ettim. Emzirme sütyeni, atleti kullanmadım. Depende izin vermediler. Normal ped kullandım.
Her ihtimali değerlendirmen çok güzel ama dua edelim de meleğin 36. haftadan sonra gelsin. Ben inanıyorum. Biraz daha dayanacaksınız
Maşallah canım. Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün
Canım bir takım alt üst takım pijama, bir takım normal gecelik LCW dan almıştım emzirmeye uygun, 1 takimda fotoğraf çekimi vs olursa diye sabahlikli lohusa gecelik koydum ben o şekilde yapabilirsin
İşte Buda böyle başka bi his. Bana geldi o dürtü. Akışa veya doktora bırakmadım tam olarak. Ama oda uygun bulduğu için okeyledi tabiBenimde çok müdehale edesim gelmiyor dr ne derse ok dicem kasıma kalmayız belki bizde bakalım kısmet
En iyisini yapıyorsun gerçi canım. Her şeyin hazır olsun ki bir de onu kafana takmayasın.Canım sen dedin ya çok hazırlıksız yakaladındım. Keşke herşeyimi hazırlayıp koysaydım diye bende o yüzden biraz hızlandırdım. Birde doktorum en son artık alabiliriz falan dedi. Ondan yoksa bende çok istiyorum dayanmak
Senin bebiş nasıl daha iyi değil mi ? Ne zmn çıkartırlar bişey diyorlar mı?
Bende lansinoh çift pompalı elektrikli var .ek olarak mochi eller serbest ve bebeao eller serbest var. Çekim gücü olarak lansinoh muhteşem.mochi ovdukleri kadar değilmiş .tek avantajı arabada hastanede AVM'de evde işin varken priz basinda durmadan sağım yapabiliyorsun ama göğüsleri tam boşaltmiyor. Ben pijama giymiştim canımPuxhu C cilekcanavari @mrv2309 memurhanim
Kızlar süt pompası ne aldınız? Memnun musunuz? Bgn sipariş edeceğim size de sorayım dedim. Birde pijama olarak almıştım hep gecelik dahMı iyi oluyor sezeryandan sonra??
bayatlamayankurabiye canım senin önerin varmı çantada şu da olsun diyeceğin , bebiş erken gelirse
Kız limonata daha da alevlendirir damadımıkızlar ya bebiş aşırı mesanemi uyarıyo tuvaletim varmış gibi oluyo sürekli bu akşam sinirli mi ne anlamadımC cilekcanavari şekersiz limonata aldım sinirleri yatışsın biraz djjxkcnhd
ahxhşzlxnxnşcşc kafa yapsın birazKız limonata daha da alevlendirir damadımı
Canım pompamdan hiç memnun değilim sağ göğsüm yara içinde o yüzden hiç önermiyim. Ama sezaryen sonrası kesinlikle sadece gecelik al diyorum ben. Pijama giyebilmenin bence mümkünatı yok, hemde ilk gün devamlı gelip kanama kontrolü yapıyor hemşireler. Ben sadece gecelik giyebildimPuxhu C cilekcanavari @mrv2309 memurhanim
Kızlar süt pompası ne aldınız? Memnun musunuz? Bgn sipariş edeceğim size de sorayım dedim. Birde pijama olarak almıştım hep gecelik dahMı iyi oluyor sezeryandan sonra??
bayatlamayankurabiye canım senin önerin varmı çantada şu da olsun diyeceğin , bebiş erken gelirse
Canım ishal olmadım ama doğum sancılarının başladığı gece sabaha kadar wcden cıkamadım. Yarım saat aralıklarla büyük tuvalete cıktım bağırsaklarım ertesi güne bomboş kalmıstı, hastanrye gittiğimde de zaten doktorum doğumun ilk fazındasın demişti. Vücut kendini hazırlamaya başlarmıs bağırsaklar boşalırmışC cilekcanavari canım sen mi demiştin ağrıların varken çok sık sık tuvalete çıktım diye ishal mi olmuştun?
Ay onu hiç konusmadım kuzum ya yarın bi arayayım bakayımcanım doğumdan önceki izinler doğum sonrası rapora eklendi mi, ne zaman bitiyor iznimiz acaba benim de aynı hafta seninle
Maşallah kilosu çok güzel sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam ,
Ben de bugün CTG ye girdim, masallah kızımın her değeri çok güzel. Ancak daha önce bahsettiğim hastane / doktor problemimizi aşamıyoruz. O yüzden yarın yeni bir doktordan randevu aldım, oraya gideceğim..
Bu zamana kadar hep normal doğum planlamıştım ve ona çalışmıştım ancak bugün ultrasona bakan doktor bebeğin breech olduğunu söyledi.. bugün 37. Haftam, kızımın kilosu da tam 3 kiloymuş , yani doğal yollarla döner mi bilmiyorum. Bana dışarıdan biz müdahale edip döndürebiliriz dedi ama bana nedense çok acılı bir işlem gibi geliyor.
Normal doğumu çok istesem de sanırım bebeğin geliş durumundan dolayı sezeryan olacak .. bilemiyorum .. ama en azından kızım sağlıklıymış, onu duymak bile yetti
Ne almıştın canım sen süt sağma pompasını. Bide krem pomad falan kullanıyor musun göğsün için.Canım pompamdan hiç memnun değilim sağ göğsüm yara içinde o yüzden hiç önermiyim. Ama sezaryen sonrası kesinlikle sadece gecelik al diyorum ben. Pijama giyebilmenin bence mümkünatı yok, hemde ilk gün devamlı gelip kanama kontrolü yapıyor hemşireler. Ben sadece gecelik giyebildim
Lansinoh mu kullanıyorsunNe almıştın canım sen süt sağma pompasını. Bide krem pomad falan kullanıyor musun göğsün için.
Bide henüz doğum yapmamış arkdaşlara da burdan uyarı yapayım benim Kadın doğumcum şimdiden başla göğüs kremini kullanmaya hergün kullan dedi. Ben bu hafta başladım kullanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?