Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
bende de aynen oyle oluyor dun ates basti sanki gecede terlemisim hemsireler normaldir diyor

Teşekkürler bu markaya bakmadım hiç. Bakayim.
Dyson aşırı pahalı geldi. İlk etapta almayacağım onu.

Philipps in ikisi bir arada olan hem temizleyen hem nemlendiren bir ürününe denk geldim. Galiba iyice bakıp onu alacağım.

kizlar bebek memeyi tutmuyor ne yapsam bilemedim agzida cok kucuk sanki cok acilmiyor gibi. ama kendide tutmak istemiyor ne yapsam bilemedim

Günaydın, hava nemlendiricisi kanz almıştık Ebebekten, hava temizleyici de Xiaomi purifier 4 olandan var. Ama şöyle bir sıkıntı oluyor nemlendirici uzun süre çalışınca hava temizleyici nemi dengelemek içim ekstra uğraşıyor ama hava temizleyicisinden memnunum mutfakta yemek yansa salonda onun kokusunu havasını temizlemeye çalışıyor

evet doğumdan sonra terlemenin ödem atmak olduğunu söylüor herkes

bende de aynen oyle oluyor dun ates basti sanki gecede terlemisim hemsireler normaldir diyor
Evet hem hamilelikte hem doğumdan sonra ben de yaşadım diğer hamileliklerimde şuan sabah kalktım su gibiydim bütün üst baş değiştim hepsini

Bem yaptırmıştım canım 33+5 de. Nidicard mı veriyorlar?
Evet canım dün 20dk arayla 4 tane verdiler. Bugun de verdiler
32+2yim ben de.bebek gelir mi acaba diye korktum.iğne de popodan ve çok acıttı zaten.bu hafta da 4 kere rahim ağzı ölcüldü. Sürüntü alındı. Valla gergindim dün, bugun daha iyiyim
Sen nasılsın sonraki süreç nasıl ilerledi

Bana 25. Haftamda iki doz yapıldı 12 saat arayla. Sancılarım vardı. Sancıları nidicard ve serum takviyesi ile durdurdular. Bir gece yattım hastanede
1 gün yatıp çıktın demek. SevindimŞimdi her sey yolunda mı? Ben de Bebek gelene kadar yatıracaklar mı acaba beni diyorum. Sancım yok sanıyordum da varmıs megerse. Nidicard verdiler 20dk arayla 4 tane. Şimdi yine verdiler sabah içmem için

Haznesi en az 4-5 lt olsun derim su çok çabuk bitiyor. Aslında var mı bilmiyorum ama şarjlı olan bir şey olsa süper olur odadan odaya taşımak için.

Canım bebeğin kilosu maşallah cook iyi.çok da kilolu olmasın gerçekten de arada normaldir bence dalgalanmalar.alır daha 37.haftada gör bak. Haftalık ölçtürünce benim de nerdeyse aynı cıkmıştı. Sen normalde de haftalık bakıyormussum gerci ama. Doktorun da demiş hem her şey yolunda diye. Servikal uzunlugun da 30-40mm arası normal diye biliyorum, halen degerlerin içindesin

çok teşekkür ederim

Ben nidicardı içerken aynı öyle oluyordum, canım sen ilaç kullanmış mıydın? Birde soğuk algınlığı vs çok yapar öyle bir durum da olabilir
Hamilelikte kullanmadım ama şu an Oksapar kullanıyorum canım. Aylardır böyleyim. Doğumdan sonra da geçmeyince garipsedim bu durumu. Kontrole gidince doktora sorayım en iyisi.
Bunu duymak beni rahatlattı canım. Şu süreçte bari kendimle ilgili bir sıkıntı yaşamayayım ki bebeğime daha fazla faydam olsun diyorum.
evet doğumdan sonra terlemenin ödem atmak olduğunu söylüor herkes
Böyle duyunca rahatladım. Bir sorun olmasından korktum açıkçası.
Evet hem hamilelikte hem doğumdan sonra ben de yaşadım diğer hamileliklerimde şuan sabah kalktım su gibiydim bütün üst baş değiştim hepsini
Ben de aynıyım. Gece en az bir kere üst değiştiriyorum.

Günaydın kızlar burada karşılaştırma var ben de lansinoh ikili eller serbest aldım

Kızlar çıktım şimdi. 36+4, 3 kilo bebik. Ama 37 görünüyor tam. Suyu iyi ama çok su iç yine de bebek susuz kalmasın dedi. Artık haftalık çağırdı. Haftaya da doğum şeklime karar vereceğiz bu arada yavrum tekrar doğum pozisyonuna gelmiş. NST de iyi çıktı. Anormal durum olursa kanama, harekette azalma, su, sancı gibi daha önce görüşürüz zaten dedi.

kizlar bebek memeyi tutmuyor ne yapsam bilemedim agzida cok kucuk sanki cok acilmiyor gibi. ama kendide tutmak istemiyor ne yapsam bilemedim
Farklı pozisyonlar da emzirmeyi dene kuzum bebek hemşiresi gösterir pozisyonları çıktınız mı hastaneden

Göğsünün ucunu üst dudağına dokundurup ağzını tam açmasını bekle, göğsünün bütün kahverengi kısmını ağzına aldığı zaman emmeye başlar, 2 3 kez çekip durur çenesini gıdıkla emmeye devam eder. Bunlar olmazsa ayak tabanına hafif sert vurup ağlayınca memeni tuttur.

mamavera Hemen hemen birebir yaşadım canım anlattıklarını 2 gün hastanede yattım, 12 saat arayla ciğer geliştirici oldum bir yan etkisi olmadı sadece yaparken yanıyor, 20 şer dk arayla verdiler önce 3 tane nidicard, sonra 4 saatte bir ve sürekli serum yedim toplam 5 litre falandı.. Sancılar düşünce taburcu oldum dört saatte bir nidicarda devam ettim ve yine bol su ve sürekli yattım yaklaşık 3 hafta, hala dinlenme modundayım hiçbir iş yapmıyorum. Nidicardı bir hafta 6 saatte bire düşürdü sonra tekrar 4 saatte bire çıkardı sancılar artınca.. Dün 37 bitince ilacı bıraktık... Salı günü de sezeryan randevum var bu sırada sancılar artarsa daha erken de alabiriz dedi.. Nidicard çok terleme yapıyor yanaklar kıpkırmızı oluyor, ateş basıyor ama zamanla azalıyor bu etkilerde.. Şifa olsun canım inşallah sana da bebişine de... Sağlıkla zamanında gelsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…